Mateusz mi dzisiaj powiedział, że Tymek ma się urodzić dziś, bo on chce być już starszym bratem, a młody będzie smerfusiem
Ale po pierwsze mój jest w Zielonej Górze, a po drugie łóżeczko jeszcze nie doszło, a po trzecie nie wszystko poprane jeszcze mam.. no i jeszcze parę tygodni może w brzuszku poczekać
Widzieliśmy się w sobotę ze znajomymi - synek 1,5 roczny jednej koleżanki ma jelitówkę, mój też mówi, że coś go kręci w żołądku.. poza tym wszyscy zdrowi i ja póki co też czuję się ok. Ale chyba jutro rano pobiegnę do apteki po coś osłonowego - na wszelki wypadek.. Boję się
Zaliczyłam dziś 1,5 godzinny spacer po Ikea. Nogi bolą. Ale jestem z siebie dumna - wydałam tylko 23zł i zakupiłam tylko to, po co pojechałam
natis trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie. Pamiętaj, że moja propozycja jest nadal aktualna!
korba powodzenia bez Fenka
fioletowa zdrówka dla Arturka - jak zjadł pizzę to wszystko idzie ku lepszemu :-)
minnie chyba wolę nakładki niż 3 dniowe cierpienie po takim masażu
justa mi też został na liście termometr, ale liczę że może ktoś przyniesie go w prezencie po mojej małej sugestii - wolę takie praktyczne prezenty niż stertę grzechotek, lub ciuszków nie do przenoszenia..
sara 8 kocyków?? ja miałam 2 i dziś mocno zastanawiałam się, czy w biedronce kupić trzeci.. no, ale przecież to tylko 14,99zł
robaczek tekst super