reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

co tydzień??:szok: i co tydzień po 180zł? Oni oszaleli:sorry2: To my chyba kijanka az tak duzo nie placimy :p

sara ponoc w drugiej ciązy brzuszek moze troszke wczesniej wywalic. Ale ja miałam taki bebzol z Wiki ze podziekuje jak bede miała jeszcze wiekszy. Łatwiej mnie bedzie przeskoczyc niz obejsc haha

reklama
Ja uzbierałam trochę skóry na zapas ostatnio:-):-) ale i tak kurcze brzuchol mi się zrobił. Może to te zastrzyki?
Ja za wizytę razem z usg płacę 140 zł (sląsk).

Isis na zaparcia w ciąży można brać czopki glicerynowe

To ja w pierwszej ciazy placilam za wzyte 150zl i myslalam ze to duzo:szok: A chodzilam co 4 tygodnie. Dzwonilam do gin prywatnie to pierwszy wolny termin na 17 listopada:wściekła/y: Bede szukac innego zeby bylo szybciej.

sa_raa być może ten śluz jest bo badaniu, może wziernik naruszył jakiś nabłonek. Ja w pierwszej ciąży miałam po którymś badaniu nawet lekkie krwawienie i pojechałam na ip i okazało się, że to po badaniu, tak więc nie martw się!

Ja za wizytę z usg płacę 180 zł (Warszawa), ale lekarz jest zawsze pod telefonem, poza tym pracuje w dwóch szpitalach i załatwia badania na nfz, no i przy porodzie luka swoim okiem :)

reklama
natis a właśnie miałam się Was o brzuszki zapytać. U mnie waga nie zmieniona ale wyglądam jak przed okresem :dry: brzuch spuchnięty jak w 5 miesiącu. Czy to jest możliwe, żeby tak szybko rósł? przecież to 2 miesiąc:shocked2:

no ja mam to samo! Jakbym była co najmniej w 5 wyglądam. Przyjaciółka mnie dzisiaj odwiedziła i mówi, że jak w takim tempie będę rosła to pęknę :).

Co do plamień - różowy śluz to się nie martw, jak pisały dziewczyny to pewnie przez badanie, albo jakieś naczynko pękło. Jeśli Cię to pocieszy to miałam plamienia do wczoraj przez ponad 3 tyg., raz nawet z żywą krwią. Wg położnej to rormalne w I trymestrze, a wg gina każe leżeć i brać leki na wszelki wypadek, ale nie widzi, żeby coś było nie tak.

Do góry