reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej dziewczynki!

Ja dziś w trochę lepszym humorze. Na razie brzuch wogóle nie boli, ale żeby nie było, że ja taka optymistka to myślę, że to tylko dzięki nospie.

Dziś mam za oknem piękne słońce... i tone liści do grabienia!:-)
Wczoraj bardzo przeżyłam mój zastrzyk w brzuch, że zasnęłam z tego wszystkiego. Dziwne uczucie...

Coś mnie ta jesień depresyjnie nastawia- dlatego zrobie sobie budyń pyszny:tak::tak:. Jestem w tej dobrej sytuacji, że w domu leżę, więc mam czas na wszystko. Jak będe sie lepiej czuła muszę do pracy podjechać poukładać w papierach wszystko.

Witam nowe koleżanki!!!!

Sandy40- pora o której piszesz rzeczywiście zabójcza jest!

Co do urlopu macierzyńskiego myślę, że nie da rady abyśmy się załapały:no:

reklama
Hej Kobietki,

Witam się porannie. :) i Witam wszystkie nowe mamy :)

Też niestety myślę, że raczej się nie załapiemy na wydłużony macierzyński, choć... zawsze można mieć nadzieję.

Zmykam coś zjeść, bo mnie już mdłości gonią.

buźka

Helloo
biggrin.gif

Dziewczyny ale miałam dziś sen horror - śniło mi się, ze zaczęłam krwawić, umówiłam się do gina na wizytę, wszystko w panice i szybko w tym śnie było - masakra !!!!!!!!!! Jak się obudziłam to pierwsze co sprawdziłam czy mi coś nie leci - ja się wykończę przez takie sny :szok:

Witam kolejne nowe czerwcowe mamusie :-)

Nowa83 napisz koniecznie jaki wynik bety ;-)

Ja wypiłam właśnie latte waniliowe i mnie jakoś zemdliło :baffled:

nowa gratulacje i czekamy na wynik bety.
Isis, mi dzisiaj śnił się porod, w jego trakcie skapnelam sie ze przecież jest jeszcze na niego za wcześnie. No masakra. Więc łącze się w bolu.
Gdybyś miała chęc napisac mi na PW z jakiego jesteś osiedla....? :)

Dzień dobry w ten słoneczny poranek:)
Pan kurier zepsuł mi dziś wylegiwanie się, a tak dobrze się spało :)
Trochę miałam do podpisywania, więc wypił ze mną poranną herbatę, ale przy nim bałam się cokolwiek zjeść, by zaraz nie lecieć do WC, także tak się wstrzymywałam, aż przyszły takie mdłości, że musiałam usiąść.
Dziś mam tyle do załatwiania, że szkoda gadać, mam jedynie nadzieję, że nie będę miała niespodzianki żadnej.
Może w auto wrzucę sobię majtki i spodnie na zmianę :D:D

Witam nowe mamusie :*

hej

mi młody wczoraj w odwecie za zabranie telefonu wymontował pół klawiatury w lapku, jednej litery dalej nie mogę wsadzić na miejsce

witam nowe mamusie,
ech nie wiem czy się załapiemy na wydłużony macierzyńsi - chętnie bym skorzystała, bo nie chcę już wracać do firmy w której pracowałam, a to zawsze troszkę dłużej w domu z dzieckiem...

ja się cieszę że już jutro wizyta, bo wydaje mi się że mam skurcze - trochę dziwne to jest, przy tylu rozkurczowych, ale wolę to jutro obgadać z ginką
przede mną kolejny dzień leżenia, muszę ogarnąć jakie mam filmy, to sobie coś pooglądam

a dziś jak nigdy pospaliśmy do 8.30 :-)
fakt że młody chyba ze dwa razy się budził a nad ranem wylądował u mnie, ale i tak miło było pospać

reklama
Hej,

Ja też mam 'dziwne' sny. Wczoraj śnił mi się mój M, ale jakiś inny, nieznajomy - jakbyśmy się dopiero co poznali :). No i piękny sexik - ale to tylko w śnie. Normalnie to mamy post od miesiąca - do odwołania. :(

fioletowa - cieszę się, że jutro znów zobaczysz maleństwo. Ja mam kolejną wizytę 31/10. Postaram się ją jednak przerzucić na 30/10, bo zapomniałam wczoraj z tego wszystkiego, że obiecaliśmy zorganizować Haloween dla dzieciaków. Zjadą się nasi znajomi, sąsiedzi. Myślę, że będzie fajna imprezka. M. kupił już piękne dynie :).

motylek - mi też listonosz przerwał leniuchowanie. Ale wracam zaraz do łóżka. Dziś córcia wraca o 13:30, więc mam jeszcze chwilkę dla siebie na lenistwo.

Korba - a co to za 'leki' na mdłości, co Ci pomagają??? Mi lekarz mówił o aviomarinie, że można od czasu do czasu zażyć, ale jakoś nie mam odwagi.

W ogóle kiepsko sypiam ostatnio. Jestem śpiąca i zmęczona, ale nie umiem zasnąć. Potem jak wstaję na siku w nocy to znów nie mogę zasnąć. Wstaję rano o 7 wyprowadzić Natusię do szkoły i jestem nieprzytomna.

Zmykam, buźka i do kolejnego napisania :)

Do góry