reklama
Korba32
Fanka BB :)
Witaj Olunia , rozgość się i napisz coś o sobie :-)
A wiec witam Was wszystkie . To moja pierwsza ciaza i mimo ze zaczelismy ja planowac to mnie zaskoczyla bo pojechalismy razem na Ibize zeby ostatni raz sobie poszalec a tu po wakacjach test dodatni
napoczatkubmartwilam sie ze pilismy alkohol i to duzo ale pani dr mowila zebym sie tym nie martwila. Praktycznie to wogole nie pijemy akurat traf chcial ze w momencie poczecia troszke za duzo tego bylo.
motyleksw
Oooo Natis ,super!!!!!!!!!!Teraz jesteś spokojniejsza:-)
Jullix i Ty doczekałaś się serduszka :-) Super dziewczyny cieszę się razem z Wami
Byłam dzisiaj w aptece i dała mi super tabletki : MAMMA NA MDŁOŚCI I NUDNOŚCI W CIĄŻY POLECAM WZIĘŁAM 4 TABLETECZKI I NUDNOŚCI JAK NARAZIE BRAK :-) Ponoć nudności i wymioty są gdy w organizmie brak witaminy B6
Agulka Trzymaj się bidulko bardzo mocno, współczuję zastrzyków w brzuszek pewnie są nieprzyjemne < tulę>
Łojesos jutro lecę do apteki bo ja już zdycham.
A dopiero teraz mi sie przypomniało, że własnie gin mi mówił na mdłosci o aviomarinie i lokomotivie. Zapomniałam o tym totalnie.
Wisieńka
Hej dziewczyny. Produkujecie dla mnie zdecydowanie za dużo. Może jak bedę na L4 to dam rade na razie nawet nie potrafię zapamiętać ników![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Jutro o 10 mam wizyte. Prosze o kciuki
Witam wszystkie czerwcóweczki a przede wszystkim moją koleżankę Anię z Lipcówek 2011
Nudnej ciązy dla wszystkich
Natis Gratki serducha!!!!!!!!
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Witam wszystkie czerwcóweczki a przede wszystkim moją koleżankę Anię z Lipcówek 2011
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Natis Gratki serducha!!!!!!!!
Korba32
Wisieńk Trzymam mocno kciuki :-)
reklama
kijankaa
Zaciekawiona BB
OwszemKijanka widzę, ze Ty też Wrocławianka? :-)
Gratuluję jullixMelduję, że po wizycie wszystko ok. Serduszko pięknie bije i jestem szczęśliwa. Pozdrowionka i znikam szykować Małego do snu![]()
Natis, fantastycznie - w końcu się doczekałaś! Gratuluję!Hej dziewczyny!
Ale produkcja :-).
Ja dziś na wesoło - zobaczyłam i usłyszałam w końcu upragnione serduszko!!!
Wszystko jak na razie w porządku. Plamienia są, dlatego przez kolejne 2 tyg. mam leżeć, a potem się zobaczy. Ból brzucha to u mnie norma z uwagi na silne tyłozgięcie macicy i pewnie stąd też od razu leki podtrzymujące.
Nasza ' kijaneczka' pięknie urosła i ma piękne serduszko. Prawie się popłakałam z radości.
Nie było mnie 3 dni i z trudem ogarniam to forum. Nie wiem czy się wdrożę.
Kciuki zaciśnięteHej dziewczyny.