reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się i ja!
Wiadomość o ciąży bardzo mnie zaskoczyła,ale bardzo się cieszę:-)Mam termin na 12 czerwca i jest to 6 tydzień.Mam już jednego syneczka-13 miesięcznego Jasia i jestem ogromnie szczęśliwa,że różnica między dziećmi nie będzie znaczna. Chętnie tu z Wami popiszę i dzięki wzajemnemu wsparciu będziemy lepiej znosić nieprzyjemne aspekty ciąży,ale też cieszyć się radością i rozwojem naszych maluszków.

reklama
Witam Was dziewczyny!
U mnie podobnie jak u marteli wiadomość o ciąży była zaskoczeniem mimo, że staraliśmy się. Udało się w 1 cs. Termin mamy na 11 czerwca :)
Pozdrawiamy :)

Ostatnia edycja:
Cześć .
Witam nowe mamy w gronie czerwca 2013
,gratuluję wizyt ,
trzymam kciuki za następne wizytujące.
Nich się ten tydzień skończy bo nie mam nawet czasu przysiąśc i popisać .
Miłego dnia

Cześć z rana:-) Witam nowe dziewczyny i gratuluje:-)
Ja już po wczorajszej wizycie, wszystko dobrze, serduszko pięknie bije i jak na tym etapie to wszystko wporzątku. Jestem więc bardzo szczęśliwa.
Mam brac nadal Folic, magnez i narazie tyle, żadnych witamin.
Miłego i spokojnego dnia.

No faktycznie ;-) Moja córa już nie może doczekać się rodzeństwa ale jeszcze nic nie wie ...

Dziewczyny czy mogę brać nospę (czasem brzuch mnie pobolewa i tak jaby twardnieje) i czy można brać Rutinoscorbin???
Hej nospe na 100% tak, rutinoscorbin nie wiem ale ja brałam zaraz po owu bo chora bylam jak diabli.

Hej dziewczyny!

Ale produkcja :-).

Ja dziś na wesoło - zobaczyłam i usłyszałam w końcu upragnione serduszko!!!

Wszystko jak na razie w porządku. Plamienia są, dlatego przez kolejne 2 tyg. mam leżeć, a potem się zobaczy. Ból brzucha to u mnie norma z uwagi na silne tyłozgięcie macicy i pewnie stąd też od razu leki podtrzymujące.

Nasza ' kijaneczka' pięknie urosła i ma piękne serduszko :):):). Prawie się popłakałam z radości.

Nie było mnie 3 dni i z trudem ogarniam to forum. Nie wiem czy się wdrożę :).
Gratuluje serduszka. Odpoczywaj a plamienia mina :)
cześć dziewczyny.

Jestem po wizycie. Widziałam malutką kropeczkę tylko bo moja pani ginekolog powiedziała, że wcześnie jeszcze. Dostałam duphaston, nospe forte i zastrzyki clexane. Właśnie przed chwilą razem z mężem dokonaliśmy pierwszego zastrzyku w brzuch.
Na razie żyje nadzieją, że tym razem będzie dobrze!

Natis- super wiadomości:)
Wspólczuje zastrzykow w brzuch, moja mama je teraz bierze bo jest po operacji ale tylko 25szt i mowi ze masakra.
Dobrze że jest fasolka na swoim miejscu :)
Widzialam moja fasoleczkw , a nawet dwie tylko niewiadomo co z tego bedzie bo pani dr kazala przyjdc za 2 tyg bo narazie za wczesnie na potwierdzenie ze to ciaza blizniacza!!
OOO no to w razie czego gratuluje podwojnego szczęscia :)
Hej dziewczyny. Produkujecie dla mnie zdecydowanie za dużo. Może jak bedę na L4 to dam rade na razie nawet nie potrafię zapamiętać ników:zawstydzona/y:
Jutro o 10 mam wizyte. Prosze o kciuki
Witam wszystkie czerwcóweczki a przede wszystkim moją koleżankę Anię z Lipcówek 2011:tak:Nudnej ciązy dla wszystkich
Natis Gratki serducha!!!!!!!!
Mocno mocno trzymam kciuki. Co do ników mam to samo, pamitam dziewczyny które były tu ''od poczatku'' a do dziewczyn które przyszły musze się ''przyzwyczaic'' (w sensie do nikow) zeby zapamietac :)
Witam się i ja!
Wiadomość o ciąży bardzo mnie zaskoczyła,ale bardzo się cieszę:-)Mam termin na 12 czerwca i jest to 6 tydzień.Mam już jednego syneczka-13 miesięcznego Jasia i jestem ogromnie szczęśliwa,że różnica między dziećmi nie będzie znaczna. Chętnie tu z Wami popiszę i dzięki wzajemnemu wsparciu będziemy lepiej znosić nieprzyjemne aspekty ciąży,ale też cieszyć się radością i rozwojem naszych maluszków.
Gratuluje ciąży. Już kiedyś pisalam że troche załuje ze nie ''zrobiliśmy'' jednego po drugim raz dwa i wychodzi się z pieluch itp. A tu teraz wszystko od początku.

Witam Was dziewczyny!
U mnie podobnie jak u marteli wiadomość o ciąży była zaskoczeniem mimo, że staraliśmy się. Udało się w 1 cs. Termin mamy na 11 czerwca :)
Pozdrawiamy :)
Równiez gratuluje . U nas tez udało się w 1cs, i z Wiki i teraz.

A ja sie dzisiaj mega wyspalam. Moje dziecie całą noc spało u siebie JUPI. fAKT dwa razy do niej szłam, ale to nic :) Nie skopala mnie ani nic :-D Oj żeby jeszcze przestała sie budzic to bedzie duzy sukces. Miłego dnia, U nas słoneczko wyszło.

Edit: Ewelina gratuluje udanej wizyty i serduszka :)

Mama kubulki możemy się nie załapać:

"Koszty urlopu macierzyńskiego (wydłużonego do 12 miesięcy - PAP), szacunki na rok 2014, gdyby to już weszło w pełni w życie, bo wejście tych rozwiązań planowane jest na drugą połowę 2013 roku, to jest koszt około 2 mld zł. To są wyliczenia na bazie prognoz FUS. Projekt założeń będzie gotowy w ciągu około 2 tygodni, trafi do konsultacji społecznych" - powiedział Kosiniak-Kamysz w poniedziałek na konferencji prasowej."

Wczoraj zrobilam test wyszly II kreski, dzisiaj mam 32dc i poszlam na bete, kolejna zrobie w piątek. Dla mnie to szok bo owulację miałam po prawej stronie niedrożnego jajowodu.

reklama
Do góry