reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Trochę pospałam i już zaglądam, co słychać.

Takie newsy dzisiaj - nie da się o tym przestać myśleć :-)

Ale na ten tydzień to już chyba starczy, co? Teraz za tydzień kolejne 2, góra 3 narodziny - i tak sobie "dawkujmy", bo z wrażenia wszystkie porodzimy i kto na czerwiec zostanie? ;-)

Trzeba się zacząć brać za obiad, a mnie się nie chce. nów trzeba zacząć używać prawej ręki, znów zacznie drętwieć, bardziej puchnąć, boleć :-(

reklama
Palin hahaha ale się uśmiałam z tego dawkowania :-D masz rację :tak::-D

Marcysiowa część wątków z góry jak np. Lista zakupowa zjadą na dół niedługo a żeby się nie robiło tam za dużo tematów to myślę, że już nic przyklejonego nie będzie :no:

Ale się nam dzisiaj nowych i starych ale nie piszących się mam odezwało :szok: może by już tak Panie na stałe co??

u mnie leniwy obiad czyli fryty + pierś z kurczaka + sos czosnek

Ostatnia edycja:
Monia moja mała też łyka Aerius i jest o niebo lepiej. Jest alergikiem po mnie i małżu... W jednym roku zaszalała i miała najpierw zapalenie płuc, wyleczono, tydz później zap oskrzeli, przeziębienia itp. Zrobiliśmy testy, okazało się że jest alergikiem dostała aerius i mało choruje (a jak już to nie płuca i oskrzela tylko przeziębienia)

Palin hehe dawkowania też się uśmiałam. Idę prasować. A dzisiaj na obiad ziemniaczki jajo sadzone i mizeria :p

Ja obawiam sie , ze wlasnie bede po terminie.
Chcialabym bardzo, aby wszystko zaczelo sie samo, moze byc nawet kilka dni po ale samo. Choc patrzac na moja mame( cala nasza trojka przenoszona - wszyscy CC, ze wzgledu na zatrzymanie akcji mimo wywolania )siostra tak samo - corcia przenoszona, akcja wywolywana , zatrzymana samoistnie na 4 cm i troche sie obawiam obciazenia genetycznego.
Ale jak polozne mowia trzeba byc dobrej mysli i nastawiac sie pozytywnie i taki mam zamiar :-)
CZas pokaze jak bedzie, najwazniejsze aby wszystko zakonczylo sie dla Nas pomyslnie

Hej kochane.
Weszłam zerknąć co się dzieje bo ja nadal chora i oczy mi łzawią, że nic nie widzę a tu taka niespodzianka!!!!!!!!!!!
Anisiaj Wielkie gratulacje Zosieńki
Idę zerknąć ile dam radę co u was.Buziaki

ech teraz jak sie tyle zaczyna dziać to ja do szpitala idę i nie będę miała jak Was poczytać :-:)no: mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki urodzą się zdrowe i szczęśliwe :tak:

Ja na wszelki wypadek dopakowalam torbe :) Jak dla mnie to moglabym rodzic dzisiaj, tylko te problemy w domu :(

Co do watku ze zdjeciami to ja bym wolala zeby nie byl na zamknietym bo ja tam chyba nie mam wstepu;-)

Jejku jak goraco nie da sie normalnie funkcjonowac :baffled:

reklama
Do góry