reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Trochę pospałam i już zaglądam, co słychać.

Takie newsy dzisiaj - nie da się o tym przestać myśleć :-)

Ale na ten tydzień to już chyba starczy, co? Teraz za tydzień kolejne 2, góra 3 narodziny - i tak sobie "dawkujmy", bo z wrażenia wszystkie porodzimy i kto na czerwiec zostanie? ;-)

Trzeba się zacząć brać za obiad, a mnie się nie chce. nów trzeba zacząć używać prawej ręki, znów zacznie drętwieć, bardziej puchnąć, boleć :-(

reklama
Palin hahaha ale się uśmiałam z tego dawkowania :-D masz rację :tak::-D

Marcysiowa część wątków z góry jak np. Lista zakupowa zjadą na dół niedługo a żeby się nie robiło tam za dużo tematów to myślę, że już nic przyklejonego nie będzie :no:

Ale się nam dzisiaj nowych i starych ale nie piszących się mam odezwało :szok: może by już tak Panie na stałe co??

u mnie leniwy obiad czyli fryty + pierś z kurczaka + sos czosnek

Ostatnia edycja:
Monia moja mała też łyka Aerius i jest o niebo lepiej. Jest alergikiem po mnie i małżu... W jednym roku zaszalała i miała najpierw zapalenie płuc, wyleczono, tydz później zap oskrzeli, przeziębienia itp. Zrobiliśmy testy, okazało się że jest alergikiem dostała aerius i mało choruje (a jak już to nie płuca i oskrzela tylko przeziębienia)

Palin hehe dawkowania też się uśmiałam. Idę prasować. A dzisiaj na obiad ziemniaczki jajo sadzone i mizeria :p

Ja obawiam sie , ze wlasnie bede po terminie.
Chcialabym bardzo, aby wszystko zaczelo sie samo, moze byc nawet kilka dni po ale samo. Choc patrzac na moja mame( cala nasza trojka przenoszona - wszyscy CC, ze wzgledu na zatrzymanie akcji mimo wywolania )siostra tak samo - corcia przenoszona, akcja wywolywana , zatrzymana samoistnie na 4 cm i troche sie obawiam obciazenia genetycznego.
Ale jak polozne mowia trzeba byc dobrej mysli i nastawiac sie pozytywnie i taki mam zamiar :-)
CZas pokaze jak bedzie, najwazniejsze aby wszystko zakonczylo sie dla Nas pomyslnie

Hej kochane.
Weszłam zerknąć co się dzieje bo ja nadal chora i oczy mi łzawią, że nic nie widzę a tu taka niespodzianka!!!!!!!!!!!
Anisiaj Wielkie gratulacje Zosieńki
Idę zerknąć ile dam radę co u was.Buziaki

ech teraz jak sie tyle zaczyna dziać to ja do szpitala idę i nie będę miała jak Was poczytać :-:)no: mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki urodzą się zdrowe i szczęśliwe :tak:

Ja na wszelki wypadek dopakowalam torbe :) Jak dla mnie to moglabym rodzic dzisiaj, tylko te problemy w domu :(

Co do watku ze zdjeciami to ja bym wolala zeby nie byl na zamknietym bo ja tam chyba nie mam wstepu;-)

Jejku jak goraco nie da sie normalnie funkcjonowac :baffled:

reklama
Do góry