reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Matko, ale tu się dzieje!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-)
Ewelina- gratulacje!!!! Współczuje strachu o synka, dzięki Bogu, ze jest zdrowy:tak:

Dziewczyny, ja się zabieram za pranie itp, nie ma co czekać:-D:-D

Miłego dzionka!

reklama
No to mamy chłopca i dziewczynkę!!!GRATULUJE!!!
Mam nadzieję,że Ewelinko chybko zapomnisz o tych traumatycznych momentach:no:. Najważniejsze ,że synek już zdrów i masz go już przy sobie:-)
Natis odliczanie czas zaczać! gratuluję 38 tyg, ja mam jeszcze6 dni:szok:do poczatku 38:szok:
Dziewczyny widzę,że sprzątanie idzie pełną parą, czy to tzw. wicie gniazda??? Dbajcie o Siebie !!!NO!!
Wczoraj zrobiłam wszystkie badania łącznie z posiewem i KTG( zero skurczy)i byłam na rehabilitacji z tą moją nogą. Pani fizjo mnie wymasowała i jak ręką odją:-):-D:-DMOGĘ CHODZIĆ
Miłego słonecznego dnia życzę!!

Witam Was Dziewczyny!
Ewelina - moje gratulacje, dobrze, że wszystko zakończyło się dobrze i jesteście już w domku.
Anisiaj - moje gratulacje. Cieszę się, że wszystko z Wami w porządku.
Natis - cieszę się, że dotrwałaś do 38t. Ja odliczam każdy dzień i każdy tydzień żeby dotrwać do bezpiecznego terminu. Mam nadzieję, że mi się to uda, chyba że mój Wojtek zrobi mi taki numer jak starszy synek i urodzi się w niepełnym 38t (na szczęście to już bezpieczny okres).
Przepraszam, że się ostatnio nie odzywałam ale coś nie miałam weny do pisania a oprócz tego miałam gorsze dni. Mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej. Oczywiście czytałam Was na bieżąco.
Dziewczyny czy Wasze dzieci też są takie ruchliwe? Mój na okrągło się wypina, przeciąga, kopie. Czasami się zastanawiam co zrobić żeby choć trochę dał mi odpocząć od tego wiercenia.

Natisku, tak mialam sterydy.

Zosia wita forumowe ciotki. Kilka minut po 4, 51cm, 2900, 10 pkt. Jest piekna. Ja obolala po cc i ciagle w szoku.

ANISIAJ!!!!!!!! GRRRRRAAAAATUUUULACJEEEEEE!!! Ja dziś tak późno zaglądam a tu TAKKKKIII news. Połakałam się ze wzruszenia. Witamy ZOSIEŃKĘ na świecie!!!! No i zaczęło się :D

Witajcie :biggrin2:

anisiaj ogromne gratulacje!!!!

Natis gratuluje 38 tygodnia :)

ewelina gratulacje synka i życzę duuuużo zdrówka dla niego i dla Ciebie

Asia moja niuśka w zależności od dnia... przez kilka dni potrafi się wiercić jak oszalała, a później dzień-dwa cisza, aż zaczynam się zastanawiać czy wszystko w porządku... dzisiaj mam właśnie taki dzień
:baffled:...

Widzę, że niektóre z nas mają kociaki w domu :) ja mam dwie kotki, ale zastanawiam się jak to będzie jak przyjedziemy do domu z Niunią, jak będą reagowały i czy nie będą wchodziły do łóżeczka jak mała będzie spała... jak myślicie?

Witam dziewczyny. Ja z moim synkiem wrócilismy wczoraj ze szpitala, urodził się 14 kwietnia, w 33 tygodniu jako wcześniak z zapaleniem płuc, przeszliśmy ciężkie chwile w szpitalu, prawie 2tyg byl w inkubatorze, 6 dni podłączony pod respirator.
Nie miałam jak się do Was odezwać, w niedzielę 14 kwietnia zaczęłam krwawić, pojechaliśmy do szpitala a tam szybka decyzja o cesarce, odklejało mi się łożysko.
Spędziliśmy w szpitalu 3,5 tygodnia, ale już jest wszystko dobrze. Adrian ważył 2200g i mierzył 48 cm. Teraz ma 50 cm i waży 2310 g. Wszystko z nim dobrze.
Nie nadrobię Was w czytaniu bo mam z nim dużo roboty i z Bartusiem, ale życzę Wam wszystkiego najlepszego i mam nadzieję że nic tu się złego nie wydarzyło przez ten czas.

EWLINKA!!! i TOBIE NAAAAJERDZECZNIEJ

GRRRRRRATULUJEMYYYYY Syneczka!!!
:-D:-D WITAMY ADRIANKA!!!

Równocześnie bardzo współczuję początkowych trudnych przeżyć ale wierzę szczerze, że teraz będzie już tylko lepiej!!! :yes:

jejku tyle sie dziś dzieje od rana że nie myślę o swoich wynikach tylko cały czas mam w głowie anisiaj i eweline takie wiadomości na raz w jednym dniu :szok:
ewelince dobrze że sie odezwałaś i że juz wszystko dobrze na pewno były to dla Was cięzkie chwile ale na szczęscie jest już dobrze synek będzie teraz rósł jak na drożdżach i wszystko nadgoni jak będziesz mieć chwilkę to prosimy o fotkę maluszka trzymajcie sie dzielnie
no to mamy parke na forum :-D

nie jestem w stanie nic więcej napisać ale dziś emocję :szok:

to jeszcze trzeba dodać wątek na zdjęcia naszych maluszków chyba to będzie najpiękniejszy wątek ze wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
No właśnie wątek na zdjęcia Bąbelków naszych....

Taki otwarty i ogólnie dostępny też chcemy??
Na grudniu mamy tak, że tylko jedna fota Dzidziolka na liście rozdwojonych a reszta w innym albumie i zamknięta.
Na zamkniętym wątku nie ma problemu, żeby go zrobić.
No i wątek z kącikami dla Maluszków też by był wskazany ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Laski a nie warto tego jakoś połączyć? Bo tak to będzie mnóstwo wątków. Tak jak np teraz w przyklejonych. Ważne powoli zanika.

Do góry