reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Teri to kciuki by jedak wypuścił
Hej
Ja tez wlasnie weszlam na forum zeby sie pozalic a tu tyle stronek od wczoraj i jeszcze takie wiesci:-)
Anisiaj ewelina gratulacje kochane:-)
Ewelina dobrze, ze po wszystkim juz!!!
Anisiaj ladna waga Zosienki i doibrze, ze mialas te sterydy podane:-)
Natis teraz ty i Korba:-)
Dziewczyny jak juz jakies problemy to na raz. Najpierw wiadomosc, ze mama nie bedzie u mnie przed ani na porod a dzisiaj druga super wiadomosc: u blanki w klasie ospa wietrzna. Z rana dzwonila do mnie polka, ktorej syn chodzi z nia do klasy. On juz ma i sporo innych dzieci. Miesiac do porodu a ja nie wiem czy mialam w dziecinstwie. Kurcze, czemu musze ciagle sie martwic!!!!
Ja tez wlasnie weszlam na forum zeby sie pozalic a tu tyle stronek od wczoraj i jeszcze takie wiesci:-)
Anisiaj ewelina gratulacje kochane:-)
Ewelina dobrze, ze po wszystkim juz!!!
Anisiaj ladna waga Zosienki i doibrze, ze mialas te sterydy podane:-)
Natis teraz ty i Korba:-)
Dziewczyny jak juz jakies problemy to na raz. Najpierw wiadomosc, ze mama nie bedzie u mnie przed ani na porod a dzisiaj druga super wiadomosc: u blanki w klasie ospa wietrzna. Z rana dzwonila do mnie polka, ktorej syn chodzi z nia do klasy. On juz ma i sporo innych dzieci. Miesiac do porodu a ja nie wiem czy mialam w dziecinstwie. Kurcze, czemu musze ciagle sie martwic!!!!
Korba32
Ewelina, Wielkie Gratulację cudnego , malutkiego syneczka, jak dobrze , że jesteście już w domku... a tak wiele razy myślałam o Tobie i zastanawiałam się dlaczego się nie odzywasz. Cieszę się że syneczka już możesz tulić...:-) Poproszę o fotkę
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
fioletowa ty tez? ja nie wiem co sie ze mna dzieje w ostatnim czasie, o niczym nie pamietam, zero skupienia, potrafie w ciagu 5 min zapomniec to co mialam zrobic. Ni mam zadnej organizacji i tylko sie wsciekam na sama siebie.
Kobiety macie jakis sposob na bol kregoslupa? ja juz wymiekam. Prawie miesiac mnie meczy w polowie plecow, nie jest lepiej kiedy stoje, siedze czy leze, boli w kazdej pozycji, co chwila sie w nocy budze bo nie da sie z tym spac,
Kobiety macie jakis sposob na bol kregoslupa? ja juz wymiekam. Prawie miesiac mnie meczy w polowie plecow, nie jest lepiej kiedy stoje, siedze czy leze, boli w kazdej pozycji, co chwila sie w nocy budze bo nie da sie z tym spac,
martam&m
Kari, nie mam pojęcia co na kręgosłup może spróbuj tych okładów może?
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale mam pytanie boli mnie brzuch tak na dole jak na okres i czasami lekko zakłuje... ale aż jakoś dziwnie się czuje.. do tej pory nie miałam żadnych skurczy ani nic i chyba zaczynam się bać nie wiem czy to po dzisiejszym sprzątaniu i prasowaniu czy to już początek czegos
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale mam pytanie boli mnie brzuch tak na dole jak na okres i czasami lekko zakłuje... ale aż jakoś dziwnie się czuje.. do tej pory nie miałam żadnych skurczy ani nic i chyba zaczynam się bać nie wiem czy to po dzisiejszym sprzątaniu i prasowaniu czy to już początek czegos
reklama
fioletowa ty tez? ja nie wiem co sie ze mna dzieje w ostatnim czasie, o niczym nie pamietam, zero skupienia, potrafie w ciagu 5 min zapomniec to co mialam zrobic. Ni mam zadnej organizacji i tylko sie wsciekam na sama siebie.
ech proszę cię, masakra jakaś, a dziś to mam szczyt
jechałam ubezpieczyć samochód i prawie straciłam po drodze zniżki ;-) jechałam lewym pasem, prawym jakaś babka i nie wiem czy ona przyspieszyła czy co, ale zaczęłam zmieniać pas i prawie w nią wjechałam - zero koncentracji
dobrze że już nigdzie oprócz przedszkola jutro się nie wybieram, chyba tylko za tydzień do ginki, to tatę poproszę o podwiezienie, bo chyba czas się baćprowadzić
a na ból - ech sama bym chciała znać środek, u mnie ten kręgozmyk daje się nieco we znaki, staram się ignorować, bo od 15 lat mnie boli mniej lub bardziej [choć przed ciążą nie miałam prwie żadnych dolegliwości]
u nas w nocy padało, przed chwilą był grad i burza a mi się spać chce...