reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej
Ja tez wlasnie weszlam na forum zeby sie pozalic a tu tyle stronek od wczoraj i jeszcze takie wiesci:-)
Anisiaj ewelina gratulacje kochane:-)
Ewelina dobrze, ze po wszystkim juz!!!
Anisiaj ladna waga Zosienki i doibrze, ze mialas te sterydy podane:-)
Natis teraz ty i Korba:-)
Dziewczyny jak juz jakies problemy to na raz. Najpierw wiadomosc, ze mama nie bedzie u mnie przed ani na porod a dzisiaj druga super wiadomosc: u blanki w klasie ospa wietrzna. Z rana dzwonila do mnie polka, ktorej syn chodzi z nia do klasy. On juz ma i sporo innych dzieci. Miesiac do porodu a ja nie wiem czy mialam w dziecinstwie. Kurcze, czemu musze ciagle sie martwic!!!!

Ewelina, Wielkie Gratulację cudnego , malutkiego syneczka, jak dobrze , że jesteście już w domku... a tak wiele razy myślałam o Tobie i zastanawiałam się dlaczego się nie odzywasz. Cieszę się że syneczka już możesz tulić...:-) Poproszę o fotkę :tak:

fioletowa ty tez? ja nie wiem co sie ze mna dzieje w ostatnim czasie, o niczym nie pamietam, zero skupienia, potrafie w ciagu 5 min zapomniec to co mialam zrobic. Ni mam zadnej organizacji i tylko sie wsciekam na sama siebie.
Kobiety macie jakis sposob na bol kregoslupa? ja juz wymiekam. Prawie miesiac mnie meczy w polowie plecow, nie jest lepiej kiedy stoje, siedze czy leze, boli w kazdej pozycji, co chwila sie w nocy budze bo nie da sie z tym spac,

Kari, nie mam pojęcia co na kręgosłup :( może spróbuj tych okładów może?
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale mam pytanie boli mnie brzuch tak na dole jak na okres i czasami lekko zakłuje... ale aż jakoś dziwnie się czuje.. do tej pory nie miałam żadnych skurczy ani nic i chyba zaczynam się bać :baffled: nie wiem czy to po dzisiejszym sprzątaniu i prasowaniu czy to już początek czegos :(

reklama
fioletowa ty tez? ja nie wiem co sie ze mna dzieje w ostatnim czasie, o niczym nie pamietam, zero skupienia, potrafie w ciagu 5 min zapomniec to co mialam zrobic. Ni mam zadnej organizacji i tylko sie wsciekam na sama siebie.
Kobiety macie jakis sposob na bol kregoslupa? ja juz wymiekam. Prawie miesiac mnie meczy w polowie plecow, nie jest lepiej kiedy stoje, siedze czy leze, boli w kazdej pozycji, co chwila sie w nocy budze bo nie da sie z tym spac,

ech proszę cię, masakra jakaś, a dziś to mam szczyt
jechałam ubezpieczyć samochód i prawie straciłam po drodze zniżki ;-) jechałam lewym pasem, prawym jakaś babka i nie wiem czy ona przyspieszyła czy co, ale zaczęłam zmieniać pas i prawie w nią wjechałam - zero koncentracji
dobrze że już nigdzie oprócz przedszkola jutro się nie wybieram, chyba tylko za tydzień do ginki, to tatę poproszę o podwiezienie, bo chyba czas się baćprowadzić

a na ból - ech sama bym chciała znać środek, u mnie ten kręgozmyk daje się nieco we znaki, staram się ignorować, bo od 15 lat mnie boli mniej lub bardziej [choć przed ciążą nie miałam prwie żadnych dolegliwości]

u nas w nocy padało, przed chwilą był grad i burza a mi się spać chce...

Do góry