reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

to nie chodzi o to że ich nie mam ale że nagle ustały miałam objawy bardzo bolały mnie piersi dotknąć ich nie mogłam a teraz zero nic nie sa juz takie nabrzmiałe też brzuch mnie bolał kłucia miałam a teraz nic zero nagle

reklama
Ja zaczęłam 8 tydzień i też powoli mdłości mi przechodzą, piersi się zrobiły już mniej wrażliwe, może poprostu organizm się przyzwyczaił do tej burzy hormonów. Dzisiaj mam wizyte(pierwszą) u gina o 18,20. Mam nadzieję, ze przyniose z niej same dobre wiesci..

paulunia wszystko będzie dobrze zobaczysz :-) Trzymam kciuki za dzisiaj!!
fioletowa też się wysytuję w czwartek!! O której idziesz? To moja pierwsza wizyta i sie nie mogę juz doczekać!

Witam wszystkie nowe czerwcóweczki! tyle już nas jest że nie mogę tego spamiętac :-D
grzechoto codziennie pojawiaja się tutaj nowe dziewczyny i cieżko jest każdej odpisać, zazwyczaj ogólnie witamy wszystkie nowe mamy i to powinno na początek wystarczyć...

U mnie ból jak na @ Pojawił się tylko kilka razy. Za to częściej przy nagłym ruchu zakłuje mnie w okolicy jajników ale dosłownie za sekunde przestaje. W pierwszej ciaży miałam identycznie. Wogóle czuję się jakbym miała dejavu bo ta ciąża jak dotąd jest DOKŁADNIE taka sama jak pierwsza :-) No moze bardziej bolą mnie piersi, w ciagu ostatnich 2 dni to normalnie są jak z ołowiu :szok: A jak zdejmę stanik to najpierw zaciskam wargi z bólu. Mimo to w staniku mi o niebo lepiej bo sa w jednym miejscu a bez to lataja w każdą stronę swiata co poteguje ból...

grzechotka mi też przeszły niektóre dolegliwości, a po kilku dniach pojawiły się inne

paulinka ja jeszcze nie wiem, mam dzwonić jutro i się umawiać na czwartek, ale pewnie znów ok 14.

grzechotka głowa do góry!! ja mam dni, że całkowicie mi nic nie jest NIC!! A na drugi dzień nie mogę spać, boli brzuch, piersi są jak głazy, w głowie się kręci itd.

Ja po wizycie. Pomęczę Was jeszcze trochę swoją ciążą :p Potwierdziłam, że prywatnie wystarczy ;-)

Jakoś nie najlepiej się czuję....

Mam genialnego Syna tak o mnie dba!!! Przykrywa brzuch, żeby dziecku było ciepło, pyta cały czas jak się czuję i gaduli do brzucha no super!!

Witam nowe Mamusie!!

Witam Czerwcóweczki,

na początek witam nowe mamusie czerwcowe i życzę książkowej ciąży!

Katerinka tulę Cię Kochana :* Jeszcze wszystko się odwróci, krwiaczek się wchłonie, a dzidzi jest mniejsze, bo może miałaś później owulkę. Na razie odpoczywaj i dbaj o siebie. Trzymam mocno kciuki!

Paulinka, Fioletowa trzymam kciuki za czwartkowe wizyty!

Sa_raa
gratuluję wizyty! Męcz nas do woli! :-)

Grzechotka ja tez nie mam żadnych objawów ciąży, no może tylko poza trochę większym apetytem. W przyszłym tygodniu pójdę do lekarza i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku!

Nie doczytałam Was do końca, bo trochę źle się czuję... Jakieś cholerne przeziębienie mnie dopadło... Katar masakryczny, kichanie i ogólne osłabienie... Herbata z miodem i cytryną na razie nie działa.

No i dzisiaj 2-ga rocznica ślubu, a ja taka zakichana :-D

Buziam Wszystkie :*

Dziewczyny ale Was tu dużo:szok: ciężko ogarnąć wszystkie posty.

Grzechotka ,ja miałam podobnie na początku strasznie bolał mnie brzuch i jajniki a teraz nic, okazało się na wizycie,że te objawy występowały przy zagnieżdżaniu się komórki,teraz jest już na miejscu a objawy przeszły.

Jeśli chodzi o plamienia to tak jak któraś z dziewczyn napisała,że prawdopodobnie powodem jest zbyt niski poziom progesteronu i luteina rozwiąże problem,ja tak miałam w pierwszej ciąży.

Isis widzę,że mamy dzieci w tym samym wieku, i będzie podobna różnica wieku między kolejnymi:-):-)

reklama
Do góry