Wisieńka
Fanka BB :)
Hej kochane
Wpadam na chwilę i przepraszam, ze czytam tylko ostatnią stronę ale roboty przede mną huk jeszcze i w domu i papierzysków do pracy a szczerze mówiac odpadam już...
A więc dziś rano miałam pierwsze mdłości, i szarpało mnie mocno. W dzien tez nie czułam się najlepiej i nawet bolały mnie piersi, czego nie doświadczyłam w żadnej ciązy. I niestety po jakimś 130 km zaczeły mnie boleć plecy. Umęczyłam się strasznie i jak wróciłam już do domu to nie mogłam znaleźć sobie wygodnego miejscaNo w końcu mam objawy więc mam nadzieję, ze wszystko jest dobrze.
Królowa kup sobie aspargin i spokojnie bierz 2*1
Isis na pewno bedzie serduszko
A ja zastanawiam się jak bedzie u mnie w środe czy serduszko już będzie...
Fioletowa fajnie, ze zmniejszają sie plamienia
mama wikusi ekstra , ze u ciebie już czyściutko
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki
Wpadam na chwilę i przepraszam, ze czytam tylko ostatnią stronę ale roboty przede mną huk jeszcze i w domu i papierzysków do pracy a szczerze mówiac odpadam już...
A więc dziś rano miałam pierwsze mdłości, i szarpało mnie mocno. W dzien tez nie czułam się najlepiej i nawet bolały mnie piersi, czego nie doświadczyłam w żadnej ciązy. I niestety po jakimś 130 km zaczeły mnie boleć plecy. Umęczyłam się strasznie i jak wróciłam już do domu to nie mogłam znaleźć sobie wygodnego miejscaNo w końcu mam objawy więc mam nadzieję, ze wszystko jest dobrze.
Królowa kup sobie aspargin i spokojnie bierz 2*1
Isis na pewno bedzie serduszko
A ja zastanawiam się jak bedzie u mnie w środe czy serduszko już będzie...
Fioletowa fajnie, ze zmniejszają sie plamienia
mama wikusi ekstra , ze u ciebie już czyściutko
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki