hej
u mnie znów jakby plamki, heh byle do czwartku
to jeszcze tylko 3 dni..
to witaj w klubie, ja z góry miałam założone że zagrożona, a potem się okazało, że niestety nie na wyrost
zaczynam trzeci tydzień leżenia
a zastrzyki to pewnie clexane przeciwzakrzepowe
wiesz co, coś zobaczysz, ja miałam pierwszą wizytę jak miałam skończony 5 tc i widać było pęcherzyk i zarodek - pęcherzyk powinnaś na bank zobaczyć, mi wetedy ginka sprawdzala czy nie mam pozamacicznej
u mnie znów jakby plamki, heh byle do czwartku
to jeszcze tylko 3 dni..
W moim przypadku muszę tak wcześnie ze względu na wcześniejsze doświadczenia. Z góry mam ciąże zagrożoną. Dodatkowo prawdopodobnie będe miała jakieś zastrzyki w brzuch codziennie do końca ciąży:-(
fioletowa - marzę o tym żeby nudna była!
to witaj w klubie, ja z góry miałam założone że zagrożona, a potem się okazało, że niestety nie na wyrost
zaczynam trzeci tydzień leżenia
a zastrzyki to pewnie clexane przeciwzakrzepowe
Hej!
Ja leże w łóżku i się nudzę. Musze leżeć. Dziś mam pierwszą wizytę. Dokładnie jestem w 4 tygodniu i 6 dniu. Czyli kończę 5 tydzień. Mam nadzieje, ze cokolwiek zobaczę, chociaż wiem, że może być za wcześnie. A na razie nadrabiam książki, które w międzyczasie się pojawiły w domu
wiesz co, coś zobaczysz, ja miałam pierwszą wizytę jak miałam skończony 5 tc i widać było pęcherzyk i zarodek - pęcherzyk powinnaś na bank zobaczyć, mi wetedy ginka sprawdzala czy nie mam pozamacicznej