reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam dziewczyny:-) Ja w pracy..mam dziś wizytę u lekarza, strasznie sie stresuję,żeby wszystko było ok. Rozpoczął mi się 8 tydzień także moze zobacze serduszko:-) Umowiona jestem na 18,20, także jeszcze cały dzien czekania. Czuję się nawet dobrze, może skończą się juz te wstrętne nudnosci.
Witam nowe dziewczyny i życze spokojnej ciąży.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Witam w ten pochmurny, deszczowy dzień ;-)

Ja dziś kiepsko się czuzję, mdłości mnie dopadły :-(

Kijanka widzę, ze Ty też Wrocławianka? :-)

Ewelina napisz koniecznie jak po wizycie ;-)

Miłego dzionka dziewczynki ;-)

Hej!
Ja leże w łóżku i się nudzę. Musze leżeć. Dziś mam pierwszą wizytę. Dokładnie jestem w 4 tygodniu i 6 dniu. Czyli kończę 5 tydzień. Mam nadzieje, ze cokolwiek zobaczę, chociaż wiem, że może być za wcześnie. A na razie nadrabiam książki, które w międzyczasie się pojawiły w domu:)

Dziewczyny skąd macie takie suwaczki fajne?

Cześć Dziewczyny :) a ja mam pytanie troszkę z innej beczki ;) Czy któraś z w Was ma może w domu kociaka, który do tej pory był najbardziej rozpieszczanym domownikiem? Troszkę się obawiam, że jak urodzi się maleństwo to kociak może zrobić się zazdrosny:-( ?
I miłego dzionka życzę Wszystkim :)

Natis. agulka trzymam kciuki za wizyte :)

I wogóle to dzień dobry.
Jest okropnie na dworzu, mdłości od dwóch dni jakby mniejsze, więc nawet zaczęłam się uśmiechać, choć wymioty dalej są i ciągnięcie w brzuchu, ale jakoś damy radę :)

Hej kobietki :-)
Faktycznie ciężko Was nadrobić :-):-)

Ja po ciężkim dniu pracy , na zwolnienie idę prawdopodobnie od listopada, już na ostatniej wizycie lekarz chciał dać mi zwolnienie, ale nie mogę odejść tak z dnia na dzień, szef musi mieć kogoś na moje miejsce. Z jednej strony czekam na wolne jak na zbawienie a z drugiej strony już się martwię , że będę się nudziła ( zawsze coś nie tak) :-)

Witam nowe czerwcówki:tak:
Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty, i czekam a wieści.

martam&m Ja mam dużo zwierzątek w domu i jak Julka się urodziła to były tylko bardzo ciekawskie, ale córeczka świetnie się z nimi dogadywała :)

Ja nadal mam nudności , ale wymiotów brak, chociaż już czasami nie wiem co lepsze , chyba wolała bym zwymiotować niż cały czas czuć takie mdłości:crazy:

Ja 22 Pazdziernika mam endykrynologa , muszą sprawdzić czy to znowu jakiś gówniany guz, ja mam nadzieje , że to jakaś pozostałość nie wycięta po operacji..:-(

Dziewczyny mam pytanie czy jak pojdę do lekarza rodzinnego , to on może dać mi skierowanie na badania te które mi przepisał gin żebym nie płaciła???? Czy tak się nie da?

Miłego dnia kobietki :rofl2:

Witam w ten okropny poranek. Troszkę sobie pospałam dzisiaj. Ostatnio sypiam dobrze co drugi dzień. Macie też problemy ze snem??
My mamy Mysz w domu która ostatnie dwa dni zachowywała się jakby miała zdechnąć a dzisiaj jest żywotna jak zawsze:cool2: Co do kotów nie mam pojęcia. Myślę jednak, że to mądre zwierzątka i raczej się opiekują?

Ja mam wizytę za 2,5h trochę się stresuję.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj i czekam na relację!!

Isis mamy ten sam termin:tak:
Motyleksw gdzie masz zamiar rodzić?? U mnie na 100% Madurowicz
agulka idealna pogoda na leżenie :tak:

Miłego dnia kobiety :happy:

reklama
Ja 22 Pazdziernika mam endykrynologa , muszą sprawdzić czy to znowu jakiś gówniany guz, ja mam nadzieje , że to jakaś pozostałość nie wycięta po operacji..:-(

Dziewczyny mam pytanie czy jak pojdę do lekarza rodzinnego , to on może dać mi skierowanie na badania te które mi przepisał gin żebym nie płaciła???? Czy tak się nie da?

Miłego dnia kobietki :rofl2:

Mam nadzieję, że to pozostałości!!! 20będę trzymała kciuki!
Co do badań zalezy jakiego masz lekarza. Ja niestety będę odwiedzałą dwóch ginów - państwowego i prywatnego - ze względu na darmowe badania i becikowe ;-)

Agulka mnie też boli i to czasem bardzo ale tak być musi podobno.

Do góry