reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

ja miałam synka rodzić SN a skończyło się CC- brak postępu porodu, i cewnik miałam zakładany na łóżku na sali i później byłam przewieziona na operacyjną, mnie nie bolało, po prostu 'nieprzyjemny zabieg'

reklama
Anula, nie martw sie dzidziusiowi na pewno nic nie jest, na tym etapie nasze infekcje nie są juz dla nich groźne generalnie. Natomiast musisz sie oszczędzać, żeby szybko wrócić do sił, bo one są Ci potrzebne! Zdrowka dla Ciebie i Tosi!

dobranoc dziewczyny! :tak:

Witajcie Kochane!
hello.gif

U nas dzisiaj 15 stopni, ale pada - chyba zaczęło nad ranem - nie wiem, bo uwaga! Spałam!!!
hello.gif
47b20s0.gif
Dawno nie miałam takiej nocy - zasnęłam ok.23, a pospałam do 7 http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif

Wczoraj już do Was nie zajrzałam, także od rana Was nadrabiam, ale widzę że cicho na forum.

Smile wow! to pierwsze opalanie już za Tobą! Ja raczej uciekam ze słońca, a wczoraj było u nas bardzo parno, za to pranie schło momentalnie.

Natis
już niedługo Kochana i Lenka będzie z Tobą! Mogę sobie tylko wyobrazić, jak to swędzenie doprowadza do szału. Gerya czytałam na początku drugiego trymestru - pochłonęłam trylogię w ciagu 4 dni, lekko się czyta, ale te opisy http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif Niektóre mnie zadzwiły http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/Lighten.gif
tralala.gif
Dałam mężowi do przeczytania - po jednej stronie stwierdził, że przeczytamy razem, jak się połóg skończy
hahaa3.gif
Bo my w celibacie
hahaa3.gif

Dmuchawcu czy masz już numer do którejś z nas? Zaniepokoiłam się - mam nadzieję, że niepotrzebnie.

anula Zdrówka dla Was Kochani! Nie dość, że na końcówkę ciązy musicie się uporać z remontem, to na dodatek przyplatał się ten wisrus!
Grrrr20.gif
Daj znać, jak się czujesz
Bisous04.gif

Korba zdrówka dla Córeńki! Mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej!
przytulanko.gif

Kingusia jak nocka? Dałaś radę pospać choć trochę? Moja udana dzisiejsza to chyba też załuga deszczu - bo mnie najlepiej się śpi jak pada
stupidse7.gif

ona to ma jak dzisiaj się czujesz? Dolegliwości ustąpiły?

fioletowa Twoja opowieść
Hein86.gif
Normalnie szkoda słów
stupidse7.gif

Dziewczyny, zjadłam z Wami śniadanko
bulbar-smiley.gif
, ale zaraz wrócę z kawką, tylko ograne sypialnię. My wczoraj mieliśmy załatwić trochę sparw, ale połowę przełozyliśmy na dzisiaj. Obiad mam z wczoraj, także chociaż to odpada.

Dzień dobry
U mnie nocka jak zwykle... trochę spałam, przed 3 się chyba obudziłam. Śniły mi się jakieś głupoty... jakaś wielka woda, potem ktoś mnie gonił, takie jakieś nieprzyjemne sny.
Mąż miał wrócić z pracy nad ranem a wrócił o 8 :dry:
Teraz odsypia biedak a ja chodzę na palcach...
Strasznie chcę mi się czekolady a nie mam :-( chyba musze iść do sklepu.

Mikoto dobrze że udało Ci się pospać.
U nas wczoraj wieczorem była burza i lało, dzisiaj pochmurno i zimno...

Marwię się o dziewczyny w szpitalach... biedactwa nasze... Tyle Was musi się męczyć w tych okropnych szpitalach. Trzymajcie się tam dziewczyny.

Kingusia ja tez się cieszę - bo ostatnio w ogóle niewyspana byłam, a dzisiaj - naparwdę mam powera! http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif Kochana z chęcią podesłałabym Ci coś słodkiego, ale nie mam
niewiem.gif
Ja muszę jakieś śniadnko mojemu ślubnemu przygotować. U nas cały czas mży - wszystko wokoło się zazieleniło, moje tulipany pną się w górę pakami, lada dzień rozkwitną
kwiateg1.gif
Uwielbiam ten moment - jak wszystko budzi się do życia!

Dmuchawcu doczytałam na wizytowym, że i Ty idziesz do szpitala. Kochana, nie martw się - lepiej, że będziesz pod stałą obserwacja i będziecie miały z Helenką opiekę. Mogę sobie tylko wyobrazić jak cieżko Ci teraz zostawić pszczółki, ale to dla dobra trzeciej pszczółeczki, także bądź dobrej myśli i nie smuć się!
Bisous04.gif

Mikoto tulipany są piękne, jakie masz kolory?
Właśnie sobie przypomniałam że miałam jutro zrobić sobie badania a nie mam pojemniczka na mocz :crazy:
Albo uda mi się go gdzieś dzisiaj kupić albo musze badania na wtorek przełożyć...

Ja chce czekolady! Albo jakieś ciasto :-p

Dzień dobry

U nas też chmury i deszcz. Nie byłoby to takie złe, ale co i rusz zrywa się wiatr i się robi całkiem Fuj :-(

Mikoto - Ty zawsze taka pełna energii. Skoro dziś mówisz, że już w ogóle masz powera, to strach się bać. :-D

Kingusia, a może kakao choć troszkę by Ci zastąpiło czekoladę. Ale zrób sobie taką domową: Masło, kakao cukier (albo miód). Ja tak zwykle rozpuszcza, dodaje zwykłe płatki kukurydziane - i mam niezłe ciasteczka czekoladowe.

Coraz więcej dziewczyn się "przeprowadza" do szpitala - WRACAJCIE !!!

Dobrego dnia :happy:

Kingusia mam czerwone, ale posadziłam mnóstwo cebulek i może jakiś biały zakwitnie http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSbali.gif Ja uwielbiam tulipany! Na Twoją zachciankę może szybkie muffiny? Wrzucałam przepis kiedyś na kulinarny, robi się je 5 minut, są pyszne! I proste. A macie w okolicy aptekę, która czynna jest dzisiaj? Ja ostatnio tak się załatwiłam i następnym razem kupiłam kilka tych pojemników.

reklama
Do góry