reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto czerwone na pewno będą ślicznie wyglądać ;-)
Ja bardzo lubię różowe, ale ogólnie wszystkie tulipany są ładne :tak:

Co do apteki to właśnie w pobliżu nie mamy żadnej otwartej, któraś ma pewnie dyżur tylko która... :sorry:
Palin właśnie tylko w jednorazowych przyjmują...

Dziękuję za pomysł na muffinki ale to jednak nie to :-p czegoś innego mi się chce...

reklama
Palindromea wydaje mi się, że słoik nie przejdzie. Musi byc pojemnik specjalny. U Was wieje powiadasz. U nas cicho, okna pootwierałam, żeby chociaż firanka drgnęła.

Witam się w ten deszczowy poranek. Ze mną już chyba lepiej, przynajmniej tak mi się na razie wydaje. Loli się wierci, żebra bolą niemiłosiernie ale więcej sił mam i gorączka odpuściła - a i rano uwaga - byłam głodna :) (przez 2 dni wstręt do jedzenia). Tosia świruje od rana - ona jest niesamowita, w jeden dzień leci przez ręce, a na następny biega jak oszalała :) Wczoraj rozmawiałam z Luką przez tel i ten nasz remont ehhh idzie mozolnie :( mam nadzieję, że się wyrobimy, przeraża mnie to trochę :/ Wybaczcie, że znów Wam nie odpiszę, ale mama mnie już goni "Ania leżeć masz !!" Dziękuję Wam słonka za życzenia zdrówka :**** Miłego dnia i niech to słonko wreszcie wychodzi !! :***

Cześć Kobitki
Dziękuję za słowa pocieszenia- dzis juz do tego inaczej podchodze.
Mąż z pszczółkami da sobie radę, choć w nocy może być kiepsko. Zastanawiam się czy dobrze robie, ze wybieram sie do tego szpitala dopiero w poniedziałek. Ale chyba kłaść sie tam na niedziele, to bez sensu, prawda?Z drugiej strony za chwilę majówka i ciekawe kiedy mnie wypuszczą. Bo cały czas zakładam, ze z Helenką jest wszystko ok. Poobserwuja i puszczą:tak:

Mikoto- ja też bardzo lubię tulipany-zwłaszcza białe:-)

Dziękuję za wszystkie numery telefomów:-D:-D:-D:-D Będę Was męczyć od poniedziałku!:tak:

U nas leje deszczyk.

Witajcie kochane;-)

Temat kwiatków...mmmmm jak ja uwielbiam jak zaczynają kwitnąć w ogródku.. Też mam mnóstwo tulipanków --różne kolory , nawet czarne... a potem rozkwitają mi lilię różnego koloru... a na dokładkę zawsze kupuję i obwieszam cały ogród tz. taras, huśtawkę itd.. wiszącymi czerwonymi pelargoniami:tak: Kocham jak jest pełno kwiatów :-) potrafię wydać na nie każdy zaoszczędzony grosik ;-)

Ja już po śniadanku i po kawce , nasza Julka wstała dzisiaj 0 5.50 :szok: nie ma to jak się wyspać chociaż w niedzielę :baffled:

My dzisiaj idziemy na urodzinki do Julki kolegi na plac zabaw, i muszę posadzić różę w ogrodzie bo kupiłam dwie... U nas słonko świeci , narazie 8 stopni więc pewnie szału nie będzie:no:

Miłego dnia kobietki :-)

Cześć kobietki!!

U mnie podobnie jak u Mikoto najlepsza nocka ostatnich tygodni. Wstałam o 8, pomimo wiecznego biegania położnych - a to tętno co 2 godz, a to ciśnieniew kroplówka itd. Dzisiaj na śpiąco mierzyli Lence tętno, a mi ściągali kroplówki. Aż nie wiem jak to zrobiłam.

MIKOTO - też tak sobie myślę, że to dobra lektura po pologu hihihiw a nie w trakcie celibatu i to tak długiego ;-)
Też kocham tulipany, może w przyszłym roku coś posadze, choć z moimi umiejętnościami nie liczyłabym na wiele ;-)

Anula - zdrówka dla Was kochani!!!

Asia - ja podobnie jak ty byłam cewnikowana na sali na żywca i nie wspominam tego źle. Gorzej wspominam lewatywę :-)

Dmuchawiec - jestem z Tobą, nie smuć się, szybko Was wypuszczą.

Cieszę się, że u Dzikiej lepiej. A co u KEKS?? Też się nie odzywa już długo albo coś przegapilam. A u Teri?

Korba r zdrówka dla Juleczki!!!

Korbuś jak tylko zakwitną u Ciebie koniecznie zdjęcia poproszę!
foty_koniecznie.gif
Ależ to musi być widok
Invision-Board-France-14.gif
To Julcia zrobiła Wam pobudkę. U nas chłodno, trochę mży nadal, a mamy w planach wybyć na zakupy ogrodnicze.

Anula
mama ma rację - leżeć! Najważniejsze, że czujecie się lepiej, a z remontem na pewno zdążycie. U nas też napiety grafik, co do prac, ale jestem dobrej myśli - bo chcieć, to móc
foty_koniecznie.gif

Dmuchawcu w czasie majóweczki będziesz już nadawała wieściz domku - i tego się trzymajmy!
Bisous04.gif

Ja już się ogarnęłam http://***************/senatn/images/Various/M9.gif Zasatanawiam się tylko co załozyć, bo raczej chłodno.

reklama
Natisku ze mnie też taka ogrodniczka jak z koziej...
hahaa1.gif
ale nie tracę zapału http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif Czytam, pytam, sadzę, czasami wyrzucam http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif, ale wizja pięknego ogrodu zwycięża
flircik.gif

Korbuś dużo zdrówka dla Ciebie! Może jakieś inhalacje zrób?

Do góry