reklama
Kingusia91
Fanka BB :)
Marcysiowa to wszystko robię od początku ciąży ale już nic nie pomaga...
Fioletowa, piękne te Twoje rekodziela!!! A na Allegro tez sprzedajesz?? Ja jak byłam z Zuzia w ciazy i mieszkałam w Stambule to robiłam kolczyki, głownie z kryształow wspaniała rzecz. Tam są świetne sklepy z materiałami, u nas teraz może tez, w 2006 jeszcze nie było..
na allegro nie sprzedajemy, za wysokie opłaty - wiesz, jak u nich wystawienie na tydzień kosztuje złotówkę, a na etsy 20 centów na 4 miesiące, a jeszcze sa promocje, że można wystawić np 20 rzeczy za darmo ;-) tylko potem prowizja od sprzedaży idzie
jak do polski to robię te rzeczy głównie na zamówienie i wtedy po niższych cenach niż na etsy, a jak ktoś chce coś z gotowców już zrobionych to zazwyczaj się dogadujemy z siostrą
teraz są świetne sklepy, ale i tak daleko nam do tych za granicą - siostra do swojej biżuterii potrafi ściągać materiały z honkongu ;-)
eee no co ty ?? u nas burze zapowiadają a ja nie chce leżeć w domu
wiesz może dlatego że miałam ciążę zagrożoną, to dostałam taki przykaz, może przy ciąży nie zagrożonej nie ma takiej potrzeby
Natis super, że wyniki lepsze!!! 3mam kciuki żeby Cię do domq puścili
AnisiaJ ja bym chyba ich pozabijała:/ no jak mogą nie patrzeć na inne pacjentki, skoro to wszystkim przeszkadza:/ normalnie
Korbuś to pochwal się, jakieś fotki czy coś???? )))
Dmuchawiec nie rób smaka... nie pamiętam kiedy frytki jadłam ostatnio, staram się trzymać formę
Co do pogody to u mnie im cieplej tym lepiej się czuję... ale w weekend mają być zawirowania,bo 1 dzień 26 stopni a następny już tylko 15 więc może być ciężko:/
Jutro zapowiada się wspaniały dzień... spacerek z Madzią, USG 4D jak się wkręcimy później ogródek i rybka z grilla))) mmmm....
AnisiaJ ja bym chyba ich pozabijała:/ no jak mogą nie patrzeć na inne pacjentki, skoro to wszystkim przeszkadza:/ normalnie
Korbuś to pochwal się, jakieś fotki czy coś???? )))
Dmuchawiec nie rób smaka... nie pamiętam kiedy frytki jadłam ostatnio, staram się trzymać formę
Co do pogody to u mnie im cieplej tym lepiej się czuję... ale w weekend mają być zawirowania,bo 1 dzień 26 stopni a następny już tylko 15 więc może być ciężko:/
Jutro zapowiada się wspaniały dzień... spacerek z Madzią, USG 4D jak się wkręcimy później ogródek i rybka z grilla))) mmmm....
Palindromea
Dmuchawiec - zamorduje. Smaka robisz, a mi 1 - nie bardzo wolno; 2 - kto mi zrobi? Aro wyśmieje...:-(
JUSTA19854
Ja tylko na chwilę, chciałam się wyżalić...
Wczoraj dostałam od bratowej całą torbę z małymi rzeczami. No i moja siostra też już przygotowała kartony po swoich chłopakach, tylko przywieźć, poprzebierać i wyprać - tylko w czym - wczoraj zepsuła mi się pralka a ja nie mam nic poprane. Ciekawe kiedy się zjawi serwis i to naprawią?
Wczoraj dostałam od bratowej całą torbę z małymi rzeczami. No i moja siostra też już przygotowała kartony po swoich chłopakach, tylko przywieźć, poprzebierać i wyprać - tylko w czym - wczoraj zepsuła mi się pralka a ja nie mam nic poprane. Ciekawe kiedy się zjawi serwis i to naprawią?
Korba32
Korbuś ja dzisiaj nie wizytuje
Pokazuj wózek :-)
Kinguś, Coś mi się popindoliło --sorki ;-)
A wózeczek wkleiłam na zakupowym
mamatatadziecko
Kingusia, w aptece dadzą Ci z herbatek tylko melisę. Wiem, bo jestem farmaceutką. Albo możesz brać jeszcze Sedatif PC.
Nadrobiłam Was - chwilę człeka nie ma, a tu kilka stron nabojczone
Natis super, że wyniki są lepsze, trzymamy kciuki w dalszym ciągu!
anisiaj trzymaj się!
Kingusia ja też spać nie mogę, ale nie myślę nawet, żeby coś brać - kubek mleczka z miodem i tylehttp://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif Ja dość, że późno zasypiam, to jeszcze wcześnie się budzę http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif
Smile zapowiada Ci się jjutro super dzień!
Ja raczej będę miała pracowity, ale jak tylko pogoda będzie piękna to i ja będę nastawiona optymistycznie http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif
Justa bądź dobrej myśli, że serwisanci szybko uwiną się z naprawą
Korba super prezent!
A ja zaraz idę się myc i do Was wracam...
Natis super, że wyniki są lepsze, trzymamy kciuki w dalszym ciągu!
anisiaj trzymaj się!
Kingusia ja też spać nie mogę, ale nie myślę nawet, żeby coś brać - kubek mleczka z miodem i tylehttp://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif Ja dość, że późno zasypiam, to jeszcze wcześnie się budzę http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif
Smile zapowiada Ci się jjutro super dzień!
Justa bądź dobrej myśli, że serwisanci szybko uwiną się z naprawą
Korba super prezent!
A ja zaraz idę się myc i do Was wracam...
reklama
Kingusia91
Korba nic nie szkodzi ;-) zazdroszczę że dostaliście wózek w prezencie :-)
mamatatadziecko a ten sedatif to warto brać? Słyszałam właśnie że to można w ciąży ale nie próbowałam.
mamatatadziecko a ten sedatif to warto brać? Słyszałam właśnie że to można w ciąży ale nie próbowałam.