reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia pij meliskę, ciepłe mleko, czytaj książkę albo słuchaj muzyki relaksacyjną. A najlepiej wszystko na raz. W aptece nic Ci nie dadzą.

reklama
Fioletowa, piękne te Twoje rekodziela!!! A na Allegro tez sprzedajesz?? Ja jak byłam z Zuzia w ciazy i mieszkałam w Stambule to robiłam kolczyki, głownie z kryształow :) wspaniała rzecz. Tam są świetne sklepy z materiałami, u nas teraz może tez, w 2006 jeszcze nie było..

na allegro nie sprzedajemy, za wysokie opłaty - wiesz, jak u nich wystawienie na tydzień kosztuje złotówkę, a na etsy 20 centów na 4 miesiące, a jeszcze sa promocje, że można wystawić np 20 rzeczy za darmo ;-) tylko potem prowizja od sprzedaży idzie
jak do polski to robię te rzeczy głównie na zamówienie i wtedy po niższych cenach niż na etsy, a jak ktoś chce coś z gotowców już zrobionych to zazwyczaj się dogadujemy z siostrą
teraz są świetne sklepy, ale i tak daleko nam do tych za granicą - siostra do swojej biżuterii potrafi ściągać materiały z honkongu ;-)

eee no co ty ?? u nas burze zapowiadają a ja nie chce leżeć w domu :eek:

wiesz może dlatego że miałam ciążę zagrożoną, to dostałam taki przykaz, może przy ciąży nie zagrożonej nie ma takiej potrzeby

Natis super, że wyniki lepsze!!! 3mam kciuki żeby Cię do domq puścili:)

AnisiaJ ja bym chyba ich pozabijała:/ no jak mogą nie patrzeć na inne pacjentki, skoro to wszystkim przeszkadza:/ normalnie :wściekła/y:

Korbuś to pochwal się, jakieś fotki czy coś???? :))))

Dmuchawiec nie rób smaka... :p:p:p nie pamiętam kiedy frytki jadłam ostatnio, staram się trzymać formę:)

Co do pogody to u mnie im cieplej tym lepiej się czuję... ale w weekend mają być zawirowania,bo 1 dzień 26 stopni a następny już tylko 15 więc może być ciężko:/

Jutro zapowiada się wspaniały dzień... spacerek z Madzią, USG 4D jak się wkręcimy później ogródek i rybka z grilla:)))) mmmm....

Ja tylko na chwilę, chciałam się wyżalić...
Wczoraj dostałam od bratowej całą torbę z małymi rzeczami. No i moja siostra też już przygotowała kartony po swoich chłopakach, tylko przywieźć, poprzebierać i wyprać - tylko w czym - wczoraj zepsuła mi się pralka:wściekła/y::wściekła/y: a ja nie mam nic poprane. Ciekawe kiedy się zjawi serwis i to naprawią?:szok:

Nadrobiłam Was - chwilę człeka nie ma, a tu kilka stron nabojczone
nauchoqo8.gif

Natis
super, że wyniki są lepsze, trzymamy kciuki w dalszym ciągu!

anisiaj
trzymaj się!

Kingusia
ja też spać nie mogę, ale nie myślę nawet, żeby coś brać - kubek mleczka z miodem i tylehttp://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif Ja dość, że późno zasypiam, to jeszcze wcześnie się budzę http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Smile zapowiada Ci się jjutro super dzień!
zabawa.gif
Ja raczej będę miała pracowity, ale jak tylko pogoda będzie piękna to i ja będę nastawiona optymistycznie http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif

Justa bądź dobrej myśli, że serwisanci szybko uwiną się z naprawą
pedzi_dogaja.gif

Korba super prezent!

A ja zaraz idę się myc i do Was wracam...

reklama
Korba nic nie szkodzi ;-) zazdroszczę że dostaliście wózek w prezencie :-)
mamatatadziecko a ten sedatif to warto brać? Słyszałam właśnie że to można w ciąży ale nie próbowałam.

Do góry