reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

natis super że spada, trzymam kciuki żebyś weekend spędziła w domku :-D
a mi się spać zachciało....

palin masz rację z tą pogodą, moja ginka przy Arturze mówiła, że jakby burza była, to mam plackiem w łóżku leżeć, bo przy wiatrach i burzach są zmiany ciśnień i wody potrafią odejść z tego powodu

reklama
palin masz rację z tą pogodą, moja ginka przy Arturze mówiła, że jakby burza była, to mam plackiem w łóżku leżeć, bo przy wiatrach i burzach są zmiany ciśnień i wody potrafią odejść z tego powodu
eee no co ty ?? u nas burze zapowiadają a ja nie chce leżeć w domu :eek:

natis oby tak dalej z tym spadającym wynikiem !! :-)

Natis- super, że wynik spadł!:-)

Pogoda zrobiła się piękna i byłysmy na długim spacerku, przy okazji kupiłam sobie klapki do szpitala w promocji:tak:
Idę smażyć fryty:-)

Dziewczyny, cos naprawde w tej pogodzie nie tak. Ja czuje sie fatalnie juz od wczoraj, w glowie mi sie kreci, chociaz cisnienie spradzalam i jest ok. Dzisiaj zmusilam sie zeby wyjsc z mlodym na spacer i ledwo noge za noga stawialam... Zwykle to ja na Michala czekam co kawalek, a teraz on przystawal i czekal na mnie. Dostaje zadyszki po przejsciu z pokoju do pokoju :eek:

Dziewczyny w szpitalach - mocne kciuki za szybkie wyjscie!!

Fioletowa, piękne te Twoje rekodziela!!! A na Allegro tez sprzedajesz?? Ja jak byłam z Zuzia w ciazy i mieszkałam w Stambule to robiłam kolczyki, głownie z kryształow :) wspaniała rzecz. Tam są świetne sklepy z materiałami, u nas teraz może tez, w 2006 jeszcze nie było..

Marcysiowa, sesja świetny pomysl! Koniecznie! I dobra cena.

Teri, trzymaj sie kochana i olej głupie gadki, ludzie głupoty wyglądają bezmyślnie..

Anilek, zdrowia dla synka życzę i sił dla Ciebie :)

Anisiaj, Teri trzymajcie sie kochane i wracajcie do domków w dwupakach.

Palin, współczuje.. Ja tez meteopatka jestem i wiem jakie to ciężkie :(:(

Hej:-)
Korba ja w pierwszej ciazy przed wyjazdem do porodu golilam nogi ze skurczami i zmywalam lakier z paznokci u :-)

Też się tego obawiam ;):-D

Natisku, ale się cieszę , że wyniki troszkę lepsze :-):-):-) Yupi

Byli przed chwilą moi rodzice --- Dostaliśmy WÓZEK w prezencie dla Zosi,,,,,,, ale jestem zajarana jak dzwoneczek :tak::tak::tak:

reklama
Korbuś ja dzisiaj nie wizytuje :-p
Pokazuj wózek :-)
Marcysiowa pytałam lekarza czy da mi coś na sen to powiedział że nie ma takiej potrzeby bo widocznie organizm nie potrzebuje tyle snu, ale ja już nie mogę... chyba sama zapytam o coś w aptece.
Natis super ze wyniki spadają! Oby tak dalej:tak:

Do góry