Cześć Kochane!
Witam się ze śniadankiem i kawusią. Dzisiaj kolejna fatalna nocka - zasnęłam może po 2, o 3 siku, o 4 leki, zasnełam i o 5 siku. A od 6 już nie śpię. Normalnie nie wiem jak udaje mi się jeszcze funkcjonować.
Dzisiaj rano miałam dziwny śluz - mnóstwo go było i taki brązowawy - na szczęście bez śladów świeżej krwi. Dobrze, że dzisiaj wizyta, bo inaczej bym znów schizowała. Tak więc Kochane poproszę o magiczne kciuki działające cuda
.
KORBA, KINGUSIA - ja się martwię, że coś się zacznie i nie będzie mojego lekarza. Wiem, że to głupie, ale jakoś nie wyobrażam sobie porodu bez niego.
Wczoraj na FB zagadało do mnie koleżanka ze starej pracy. Okazało się, że tydzień temu urodziła córeczkę - w szpitalu, gdzie też będę rodzić. Też miała cc, nie mogła nawet próbować sn. Jest bardzo zadowolona, bardzo chwaliła mojego lekarza, opiekę, ogólnie wszystko. Pocieszyła mnie, że po 3 dniach była w domu, bo nastawiałam się na znacznie dłuższy pobyt.
KORBA - tulę Cię mocno - sama mam ostatnio humor do du... Też się czepiam mojego Darka o każdą głupotę. Wczoraj nakrzyczałam na niego, że za szybko obiad je
, potem, że za długo ręcznik mi podaje jak brałam prysznic, a na koniec dnia, jak leżeliśmy już w łóżku, że nie patrzy na mnie jak chcę mu coś powiedzieć. Stwierdził wczoraj, że jadę już 'na mocnej rezerwie' i niech ten maj będzie szybciej, bo nie wytrzyma ;-)
DMUCHAWIEC - moja Natka też z prawie wszystkich spodni mi wyrosła - a raczej przytyła w brzuszku i w nic się nie dopina
. Getry mamy na 2-3 razy, bo zaraz robi w nich dziury
. Zamówiłam jej dzisiaj 2 pary spodni - mam nadzieję, że będą dobre.
aaa, DZIEWCZYNY - w C&A są wyprzedaże. Zrobiłam rano zamówienie - głównie dla Natki i Darka. Dla Lenki kupiłam śpiworek, czapeczkę i bluzkę taką elegancką, ale większą. I dla siebie buty za 29zł