reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
mama wikusi2010
Fanka BB :)
U nas rano piekne słoneczko a wracając ze spacerku zaczął deszcz kropić...
Majka też się czasami tak rusza że bardzo zaboli... a po spacerku lub w trakcie też mi brzuszek twardnieje... dzisiaj 1,5h spacer zaliczony a jutro przyjezdza koleżanka z synkiem w wieku Wiki to będę miała troszkę luzu i poplotkuję sobie
A na obiad Gołąbki
Majka też się czasami tak rusza że bardzo zaboli... a po spacerku lub w trakcie też mi brzuszek twardnieje... dzisiaj 1,5h spacer zaliczony a jutro przyjezdza koleżanka z synkiem w wieku Wiki to będę miała troszkę luzu i poplotkuję sobie
A na obiad Gołąbki
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
no tak Pauluś, doskonale wiem co czujesz... U mnie po porodzie mama na 100% nie przyjedzie :-( już z nią rozmawiałam. Po pierwsze nie ma pieniędzy na bilet a ja tez same wiecie jak teraz mam, więc też nie dam rady jej kupić. A po drugie rozstaje się z moim tatą i mają jakoś w tym czasie rozprawe o separacje i coś tam... Więc już całkiem umrę ze zmęczenia. Narazie obmyślam jak sensownie pogodzić dzidzie i terapie Adasia, chyba najlepiej mi bedzie zakupić poprostu chuste i miec nadzieje ze spokojnie i bez krzyku dziecko w niej posiedzi przez conajmniej godzine podczas zajec Adasia i ze jakos bede w stanie od razu po porodzie biegac. Nie mam za bardzo wyjscia.
U was slonce, u nas sie schrzanilo Chyba niskie cisnienie jest bo mam ochote zasnac na stojaco. Adas nie chce spac w swoim lozku, co noc przychodzi okolo 2 nad ranem do mnie, a ja z braku miejsca nie spie..... Padam.
U was slonce, u nas sie schrzanilo Chyba niskie cisnienie jest bo mam ochote zasnac na stojaco. Adas nie chce spac w swoim lozku, co noc przychodzi okolo 2 nad ranem do mnie, a ja z braku miejsca nie spie..... Padam.
Ja wam powiem o szpitalach ogólnie. Jak teraz leżałam jednego dnia trafiła się wspaniała położna. Dobrą godzinę z nami rozmawiała i powiedziała tak. Przy porodzie warto patrzeć na to, jakim sprzętem i jakimi specjalistami dysponuje szpital. Co z tego, że będę miała łazienkę w pokoju kiedy moje dziecko potrzebując pomocy będzie wiezione do innego szpitala albo nikt się nie zorientuje, że w ogóle potrzebuje ono pomocy? Ja stawiam na specjalistów i sprzęt.
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Dziewczyny kochane ja się z wami żegnam na kilka dni, do niedzieli będę u mamy, u nas będzie odgrzybianie sypialni. NIe wiem czy brat mnie dopuści tam do neta -szczerze wątpię
Więc życzę Wam słonecznego weekendu już dziś i żeby żadnych niespodzianek szpitalnych mi tu nie było !!!!
bo będziemy się gniewać
buziaczki i papa, my zaraz wyjeżdżamy
p.s. napisałam na watku zakupowym coś mi się zakałdki poprzełączały
Więc życzę Wam słonecznego weekendu już dziś i żeby żadnych niespodzianek szpitalnych mi tu nie było !!!!
buziaczki i papa, my zaraz wyjeżdżamy
p.s. napisałam na watku zakupowym coś mi się zakałdki poprzełączały
DzikaBez
agacia- najlepiej zajrzyj na wątek Kraków tam jest wszystko- ja będę rodzić na Kopernika (sale do porodów też nowe wyremontowane i oczywiście jednoosobowe, a na salach poporodawych kończy się remont). Ja też nie wybierałam szpitala ze wzgledu na małe sale czy darmowy telewizor (a czytałam takie komentzrze dziewczyn z ujastka) Ujasetek odradziło mi parę znajomych i szwagierka, ale oba szpitale są dobre, mają III stopień referencyjności, wczoraj miałam wizyte na patologi na kopernika i powiedzieli mi ze mają teraz strasznie porodówkę przepełnioną ale to zdaża się często i na ujastkach i na kopernika, gdybyś chciała jakieś inf. o koperniku pisz na priv rodziłam tam Ewkę i jestem w miarę na bieżąco
marcysiowa- w pełni się z Tobą zgadzam, ja mimo ze po porodzie leżałam na dużej sali nie miałam ładnych ścian i telewizora byłam zadowolona, w szpitalu uniwersyteckim maja supr sprzęt i lekarzy, o małą byłam spokojna
marcysiowa- w pełni się z Tobą zgadzam, ja mimo ze po porodzie leżałam na dużej sali nie miałam ładnych ścian i telewizora byłam zadowolona, w szpitalu uniwersyteckim maja supr sprzęt i lekarzy, o małą byłam spokojna
Korba32
Ewelina, Jeśli chodzi o mnie to ja przy CC tylko w kręgosłup --Jak wyciągali mi córeczkę , odrazu mogłam ją zobaczyć a przy narkozie Jesteś cały czas świadoma i to jest fajne
Sara ,Natis Dziękuję , że pytacie ;-) Dzisiaj czułam się dobrze, tylko czasami mała się pchała i znowu czułam mocne pieczenie . Teraz jakoś opadłam z sił ... nie mam mocy
keks mocno kciuki trzymam za Ciebie!!
Mam problemy z netem, mam nadzieję , że wieczorkiem będę miała to coś jeszcze postaram się naskrobać.
Teraz chyba się na chwilkę położę .... buziaczki dziewczynki, zazdroszczę Wam tej pięknej pogody u nas pochmurno, śnieg jeszcze leży, dobrze że jest chociaż na plusie
Sara ,Natis Dziękuję , że pytacie ;-) Dzisiaj czułam się dobrze, tylko czasami mała się pchała i znowu czułam mocne pieczenie . Teraz jakoś opadłam z sił ... nie mam mocy
keks mocno kciuki trzymam za Ciebie!!
Mam problemy z netem, mam nadzieję , że wieczorkiem będę miała to coś jeszcze postaram się naskrobać.
Teraz chyba się na chwilkę położę .... buziaczki dziewczynki, zazdroszczę Wam tej pięknej pogody u nas pochmurno, śnieg jeszcze leży, dobrze że jest chociaż na plusie
reklama
Dzika bez Ja od początku stawiałam na Kopernika, ale opinia jest różna. Na szkole rodzenia miałam wrażenie, że mi współczują,że wybrałam kopernika:-(dlatego myślę o Ujastku. Mam znajomości na koperniku dlatego brałam go pod uwagę jak i referencyjność i kadrę spejalistów,ale teraz to nie wiem.