madzia128
Fanka BB :)
Witam się i Ja:-) Ostatnio jestem nie do życia - praktycznie nie śpię w nocy, takie mam wrażenie.. raczej jakieś drzemki tylko zaliczam Poza tym i w pt i sob widzieliśmy się ze znajomymi i za wcześnie nie poszłam spać.. a mimo to nie mogłam zasnąć i co chwilę budziłam się Dzisiaj to samo.. mam wrażenie, że całą noc przedrzemałam, a szkoda mi dnia, żeby go przeleżeć w łóżku, więc wstałam i planuję ogarnąć mieszkanie, bo moi panowie, to chyba myślą, że mają sprzątaczkę w domu, bo jak weszłam dziś do kuchni, to mnie szlag trafił.. jakbym małe wesele miała w domu, a to tylko ich śniadanie było
Ostatnio Tymek mało aktywny jest.. w weekend prawie go nie czułam, ani w dzień ani w nocy - raz na jakiś czas takie delikatne ruchy. Jak już chciałam jechać na IP, to jakieś pajacyki zaczął robić i mnie uspokoił chociaż trwało to tylko pół godzinki
Dziś u nas słonecznie - wreszcie Pytanie tylko, czy jest ciepło, bo wczoraj przez okno było ładnie, a jak wyszliśmy na spacer, to wiał strasznie zimny wiatr
Ostatnio Tymek mało aktywny jest.. w weekend prawie go nie czułam, ani w dzień ani w nocy - raz na jakiś czas takie delikatne ruchy. Jak już chciałam jechać na IP, to jakieś pajacyki zaczął robić i mnie uspokoił chociaż trwało to tylko pół godzinki
Dziś u nas słonecznie - wreszcie Pytanie tylko, czy jest ciepło, bo wczoraj przez okno było ładnie, a jak wyszliśmy na spacer, to wiał strasznie zimny wiatr