reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

co tutaj taka cisza?? :szok:

Kochane weekend się już skończył!

U mnie pralka od rana śmiga. Na 11:00 skoczę na szybką wizytę do gin i do HM przy okazji bo się dopatrzyłam, że ze skarpetami dla Feliksa krucho ;-) Przy okazji pampersy zakupię i może coś tam jeszcze z listy.

Miłego słonecznego dzionka!!

reklama
Witam się porannie!
hello.gif

Jak nocki Wam minęły? U mnie w miarę, pospałam do 7.30, normalnie nie wierzę
Hein86.gif
Mimo, żę -3,5 na dworze, to mamy piękne słońce
content-saute.gif

Palindromea trzymamy kciuki, żeby wypisali Cię dzisiaj, najpóźniej jutro! Pozdrawiamy i czekamy na Ciebie
przytulanko.gif

Lecę posprzatać po śniadanku
bulbar-smiley.gif
http://***************/liviatn/images/Minka%20scare/run.gif

Witam kochane :-)

Faktycznie cisza.....

U nas pada śnieg :szok: a już było takie ładne słoneczko :-(

U nas weekend bardzo fajny , jak już pisałam w sobotę miałam pewnie jak na razie "ostatnią" randkę z S : Kino , kolacja. A wczoraj nasza córeczka wyciągnęła nas do oceanarium ( uwielbia tak bywać ) . Mieliśmy na wczoraj zaplanowanych trochę spraw : a nawet malowanie jadalni. Bo jeszcze została do pomalowania jadalnia i sypialnie --mam nadzieję , że się wyrobimy :rofl2:

Dzisiaj pierwszy raz po ponad 2 tyg moja córcia poszła do przedszkola, wczoraj jak ją usypiałam - popłakiwała że nie chce iść, ale dzisiaj rano nie było tragedii. Była smutna ale nie płakała.

Ja już mam wszystko poprane i poukładane, :rofl2: teraz męczy mnie torba:-D Pakuję ją już od paru dni i nie mogę się za to zabrać :sorry2:

Palin , Czekamy na CIEBIE :tak:

Mikoto, Jak humorek >>>? Mam nadzieję , że wszystko ok

Natis, A Ty pewnie na badaniach, odezwij się kochana jak wrócisz

Robaczek, Jak dzisiejsza nocka ? Spałaś z Sewerynkiem ? Już coraz bliżej środa;-)

Miłego dnia:happy2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja :)
U nas dla odmiany pada dawno niewidziany śnieg :) Dobrze, że pada bo zaczął już topnieć :baffled::angry:

Jakoś tak poszłabym dalej spać :D

Nie mam weny do pisania więc życzę Wam miłego dzionka :)

edit:

Korba, o tak, już odliczamy dni :) Wczoraj to nawet na skype pogadaliśmy by się zobaczyć :) A Sewerek w nocy się strasznie kręcił i wiercił.

A ja sny miałam totalnie erotyczne .....aż miło było śnić :p:):):):) Szkoda, że na takie rzeczy muszę trochę poczekać ..:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Smile jak już będziesz miała zakupy w domu
radocha.gif
to pochwal się koniecznie - uwielbiam oglądać Wasze zdobycze
popcorn.gif

Sara to Ty już na pełnych obrotach - wyprawy do H&M zazdraszczam
wstydek1.gif

Korba humor lepszy bo i pogoda lepsza
feta2.gif
Najważniejsze, że córeńka nie płakała - jak zacznie bawić się z koleżankami i zajmie się zajęciami - malowanie, tańce, śpiewy - to myślę, że powinno być już tylko lepiej
przytulanko.gif
To u Was remont na całego - odświeżacie kolory w każdym pomieszczeniu?

Natis pewnie już po pobraniu krwi - teraz trzymamy kciuki za dobre wyniki i czekamy!

Robaczku ja to cały czas chodzię taka niedospana
Invision-Board-France-512.gif

Mikoto, Robiliśmy salon w pomieszczeniu gdzie była kiedyś jadalnia , i teraz w salonie ładny biały sufit, a w jadalni od kominka czarny :szok: A ściany tam gdzie stała kanapa też obrypane.. więc trzeba to ponaprawiać i pomalować.

A jeśli chodzi o sypialnie to jest to jedyne pomieszczenie , którego jeszcze nie malowaliśmy po wprowadzeniu się tu , więc średnio to wygląda:baffled:

Też się cieszę , że nie płakała , bo serce mi pęka ..:-(

Fajnie że u Ciebie lepsza pogoda, u nas depresja totalna z tym śniegiem : a miało być tak pięknie :happy:

I ja się przywitam, dzień dobry dzień dobry :)

U nas w Wawie słoneczko, chyba podkradliśmy je dziewczynom z Pomorza, tak Wam go zazdrościłam w sobotę.. przyznaję..:zawstydzona/y: Życzę Wam, żeby ten śnieg był krótkim epizodem..

siedzę i jem śniadanko, Sebastainek daje mi po żebrach :D Taka jestem ciekawa, jaki jest, jak wygląda.. ohh już niedługo..

I ja pranie nastawiłam, a nawet poprałam ręcznie wełniane sweterki męza.. jutro SE wyjeżdża na 4 dni do Norwegii.. pierwsze wyjazd od 7 tygodni.. przyzwyczaiłam się, że jest na miejscu i trochę mi ciężko..:-( Muszę mu koszule poprasować. Ustaliłam sobie rytm, troszkę pracy, potem leżenie i tak na okrągło. Mam tendencję do zapędzania się z robotą.. a nie powinnam :S

Korba, współczuję smutnej z powodu przedszkola córci.. ale na pewno jak już tam trafi będzie fajnie :) i szybko minie jej dzień. Moja Zu na szczęscie dość chętnie poszła do szkoły (zerówki). Wiem jak ciężko jest jak na siłę się dzieciaczka "wypycha"..

Natis, czekamy na wieści.

Smile, czekamy na fotki z zakupów.

Saraa, ja byłam na chwilkę wczoraj w H&M, tym razem głównie po ciuchy dla siebie.. zaczynam się w niczym nie mieścić. Kupiłam sobie dresiki i właśnie w nich siedzę szczęśliwa, że nic nie ciśnie :) W jeansach nawet ciążowych na dłuższą metę nie daję rady :szok:

Robaczek.. mmm fajnie choć pośnić :D Och, mi też się tęskni za chwilą intymności z mężusiem..

Miłego dnia Wam wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam. Ale już się pogubiłam co komu miałam odpisać:D
Natis mam nadzieję że wyniki wyjdą ok.
Palin kciuki za szybkie wyjście do domku.
Wiśnia dobrze że już lepiej i obyło się bez szpitala.
To tyle co zapamiętałam :D

U nas ładna pogoda się zapowiada, słoneczko od rana pięknie świeci.
Wczoraj mała była z tatusiem na placu zabaw a później dziadkowie zabrali ją do aqua parku i mała jak wróciła powiedziała że było fajnie ale jej przykro (fakt wróciła strasznie smutna) okazało się że dziadek na nią nakrzyczał bo ona się nie posłuchała go (kurde to już wytłumaczyć nie można??) Jeszcze mała mówiła że babcia sobie gdzieś poszła a ona cały czas była z dziadziem, więc co się dziwić że chłop po 2,5h biegania za 3 latką miał dość i nerwy mu puściły?? Pracuje cały tydzień łącznie z sobotą po 12h dziennie a w niedzielę nawet odpocząć nie może, a babcia nie pracująca wiecznie zmęczona. Muszę z nimi pogadać jak się spotkamy bo nie podoba mi się coś takiego że babcia ją zabiera a później zostawia (nie pierwszy raz )

Miłego dnia :) Ja zaraz zbieram się i wychodzimy na spacerek i kupimy coś na obiadek :)

reklama
AnusiaK - Mówisz tak jak mój Seweryn. W sobotę go naszło i do mnie " mamusiu, ciekawe jak będzie wyglądać Hubert, czy będzie gruby czy chudy, jakie będzie miał oczy i włosy..." i zaczęliśmy sobie go wyobrażać :) Fajna zabawa była. Ostatnio uwielbia kłaść głowę na brzuchu jak na poduszce. Hubert zawsze go "wyczuwa" i zaczyna go kopać :)
Oj, kradziejka słonka ;-) Mężuś wczoraj mówił, że ładna pogoda w stolYcy . :)

Do góry