Kotulki melduję, że u nas wszystko ok, mnie niby zaczyna łapać jakiś katar, ale nadchodząca wiosna nastraja pozytywnie to i może szybko przejdzie. Wczoraj przeleżałam cały dzień, bo mnie wykończył piątkowy maraton po sklepach budowlanych i z drzwiami. I mamy wybrane drzwi przesuwne do podzielenia pokoju <jupi> !!!!!! Cena super przystępna we wszystkich salonach z drzwiami do zabudowy podawali nam ceny rzędu 2,5 tyś, pojechaliśmy do komandora i tam pan podał nam cenę ok 1150 zł plus montaż 180 - to jest połowa z tego co proponowali inni Tak więc 19 kwietnia popołudniu ruszamy z remontem pełną parą teraz tylko umówić elektryka i tego stolarza, wybrać kolory ścian i wio !
Lenia mamy dziś wszyscy - w zamrażalce znalazłam poziomki więc z obiadem się nie wysilamy - zupa poziomkowa (koktail z poziomek i kefiru plus makaron świderki ) a na drugie ruskie pierogi a co !
Kochane przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna ale Luka mnie goni, że w piżamie jeszcze siedzę
Miłej niedzieli !!
Lenia mamy dziś wszyscy - w zamrażalce znalazłam poziomki więc z obiadem się nie wysilamy - zupa poziomkowa (koktail z poziomek i kefiru plus makaron świderki ) a na drugie ruskie pierogi a co !
Kochane przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna ale Luka mnie goni, że w piżamie jeszcze siedzę
Miłej niedzieli !!