reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

MatkaEwy- właśnie tą nospe wzięłam bo brzuch był twardy, ale ostatnio wieczorem prawie zawsze taki się robi ale tamten skurcz to był bolesny nawet bardzo bolesny, oczywiście powiem o tym lekarza na patologi, niech zmierzą szyjkę badać pewnie nie będą mnie bo po remoncie w tym gabinecie nie ma nawet tego krzesła do badań, kiedyś przy każdej wizycie badali i lekarze i studenci

reklama
Witam :)

Wczoraj już nie pisałam bo nie mogłam nacieszyć się tą moją kruszynką. Głos jej się tak zmienił, że gdyby było kilka dziewczynek i bym ich nie widziała to nie poznałabym jej. No taki słodziutki, dziecięcy. Nasłuchać się nie mogę:-) Na gardełko nie narzeka. Je wszystko co chce i ile chce. W nocy też cicho oddycha. Jestem zadowolona i szczęśliwa, że już po wszystkim, ze jesteśmy już razem:tak: Kontrola za miesiąc i zobaczymy co laryngolog powie:)

Wisienko dużo zdrówka dla was. Oby obyło się bez szpitala:tak:

I wiadomość od Palin
"Cześć u nas lepiej. Brzuch prawie nie boli więc to pewnie był żołądek. Ktg wyszło ślicznie. Pobrali też krew dla pewności, żeby sprawdzić wątrobę. Jak wszystko będzie ok to jutro może wypuszczą"

także trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze co byś jutro kochana wyszła:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
Zasnęłam dopiero po 5 rano, spałam do 9 i jestem koszmarnie zmęczona... ja już nie wiem co robić. Nie pije kawy, pije melise, nawet ciepłe mleko wypiłam którego nie znoszę ale i tak nie mogłam zasnąć.
Jak mówiłam lekarzowi o tych problemach ze snem to powiedział że może organizm nie potrzebuje snu. Ale jak może nie potrzebować? Ja jestem śpiąca a nie mogę zasnąć i męcze się :dry: myślicie że mogę kupić sobie sama coś w aptece na sen?

Sara Ty jeszcze marchewki a ja jabłka. Normalnie wczoraj to chyba z 10 zjadłam :szok:
DzikaBez mam nadzieję że te skurcze u Ciebie nie będą groźne i wszystko się uspokoi...
Paulunia super że córeczka już jest w domu i czuje się dobrze :-) ja też miałam kiedyś wycinane migdałki, wszystkie 3.
Natis pokój Lenki na pewno będzie słodki :-) szczególnie ta tapeta w kropki:tak:

Mam nadzieję że Palin wyjdzie juro do domku.
Xez Marcysiowa jak tam?

Kingusia- może lekarz rzeczywiście ma racje, bezsenność w ciąży często sie zdarza, sama często sie budze i nie spie tylko że ja pózniej czuje sie dobrze.
Nie wiem czy jakieś leki ziołowe Ci pomogą, a sadzę że nie watro ryzykować z czymś mocniejszym, chyba że naprawdę nie możesz funkcjonować.
Poza tym jesli nie pracujesz i nie masz większych obowiązków w domu to twój organizm możne potrzebować niewiele snu i na pocieszenie to co mi wszyscy zawsze mówili " nie martw się jak się urodzi zaśniesz w każdej pozycji- z autopsji potwierdzam w 100%)
To już tak jest teraz przydało by się wyspać na zapas a się nie da:-(

Paulunia- fajnie że jesteście już razem, naciesz się córeczką

Dzika, skurcze nie powinny być częstsze niż ok 3 na dzień a zwłaszcza nie bolące... Ja mam fakt czasem 10-15 na dobę i nawet jak leżę ale one nie bolą. Jak aż za często są to łyknę nospę. Powinnam nospe łykać 2x3 ale tak jak pisze fioletowa nie chce przesadzać i łykam jak skurcze są "inne"
Powiedz koniecznie o tym lekarzowi !

Palin, wracaj jutro !!!

Właśnie, Keks, Marcysiowa co tak milczycie ?????????????

U nas dzień upłynął pod znakiem totalnego lenistwa. Na dworze byliśmy tylko co w kościele bo niestety mimo słonka był wiaterek i nie mieliśmy ochoty na dłuższy spacer ( ale buty wiosenne sobie ubraliśmy :) )
co jedno to upiekliśmy mufinki i prawie wszystkie zjedliśmy D:D:D:D:D
Oglądałam pogodę - koniec zimy !!! Ma w tym tygodniu padać deszcz ale temperatura ma iść w góre !!!!!!HURA

Natis, pokoik będzie BOSKI :) już go widzę w głowie...

DzikaBez, kurcze to wyglądało no konkretne skurczne, dobrze, że minęły. W każdym razie na pewno skonsultuj się z lekarzem ASAP!

Teri, mmm.. ale mi zrobiłaś smaka na serniczek..

Robaczek, łączę się z Tobą w hurrrrrrraaa dla wiosny!!

Hej dziewczyny. Na szczęście juz lepiej i obyło się bez szpitala. Mila już dobrze , ja zdechła al już bez objawów. Mam nadzieję,że chłopaki będą zdrowe. Idę odpoczywać bo ze spaniem krucho
Dzięki za kciuki

Witam sie wieczorkiem
U mnie zaczęło się wielkie szykowanie i pranie na szczęście już wszystkie ciuszki jak na pierwszy etap mam wyprane i poprasowane i ładnie po układane w szafie jutro robimy z mężem do Częstochowy po koła do wózka tylko najpierw z rana musze krew o dać na badanie i potem wycieczka może coś kupimy maluszkowi jak będzie czas na to
Uciekam spać bo ostatnio jakąś bez senność mam

reklama
Nareszcie słonko zawitało też do mnie:))) czuję, że to będzie dobry tydzień!!!

Z niecierpliwością czekam na paczkę... tyle rzeczy zamówiłam, mam nadzieję, że jutro dojdzie:)

Weekend minął leniwie... wczoraj zaliczyliśmy obiad w PizzaHut mmmm pysznie było:))) a teraz trzeba przystopować, bo waga pokazała już dzisiaj +11kg:/ a największe tycie chyba jeszcze przed nami?

Misianka to fajnie, że już zaczęłaś.... ja myślę, że od początku maja zabiorę się za pranie.

Kingusia współczuję problemów ze snem:( mam nadzieję, że dzisiejsza nocka minęła lepiej!

Straszna tu dzisiaj cisza....

Do góry