reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

I ja się witam po świętach. Z wagą tragedii nie ma bo tylko 300g więcej a obżarłam się jak nigdy.
Święta święta i po świętach :) Ruch na bb się zaczął.
Gratuluje kolejnych tygodni i miesięcy dziewczyny :) To już blisko :)

reklama
Fioletowa mnie też taki imprezki wkurzają i wtedy to potrafię być bardzo wredna dla "gości" ;-)

Dziewczyny czy jak Was kopią Wasze maluszki tak na samym dole brzucha jakby po macicy to też Was boli? Poszłam do sklepu na szybkie zakupy i normalnie jakbym miała jakieś skurcze w pochwie, tak mnia kłóć zaczęło, ledwo co doszłam do domu. Dobrze, że dziś to usg, bo tak od wczoraj mam dziwnie. Nie wiem czy to mały tak podkopuje mnie na samym dole czy to coś innego ...

hej ja na chwilę mam szybkie pytanie coś mi sie stało na allegro i pisze strona zablokowana i nie da się nic włączyć już mnie nerwica bierze bo nie wiem jak to sie stało i jak mam to odblokować miała któraś tak jak to zrobić plisss :wściekła/y::no:

Isis, to może by maluszek. Mam czasem takie kłucia - ucisk właśnie w dole i myślę, że młody się wówczas rozciąga albo przekręca. Jak po woli to jeszcze jeszcze ale jak zrobi taki nagły ruch to zdarza mi się popuścić z bólu :zawstydzona/y:. Ogólne już ruchy często sprawiają mi ból. I będzie coraz gorzej, maluchy coraz większe i silniejsze a miejsca w brzusiu na wygibasy coraz mniej.

Idę obiadek odgrzać :) Jeszcze świąteczny :)

Zabrałam się za zaległości w prasowaniu a po obiadku chce sie zmobilizować i pofotografować i zacząć sprzedawać zbędne rzeczy bo mamy takich multum a miejsce czas zacząć robić w pokoiku dla Huberta.

Fioletowa mnie też taki imprezki wkurzają i wtedy to potrafię być bardzo wredna dla "gości" ;-)

Dziewczyny czy jak Was kopią Wasze maluszki tak na samym dole brzucha jakby po macicy to też Was boli? Poszłam do sklepu na szybkie zakupy i normalnie jakbym miała jakieś skurcze w pochwie, tak mnia kłóć zaczęło, ledwo co doszłam do domu. Dobrze, że dziś to usg, bo tak od wczoraj mam dziwnie. Nie wiem czy to mały tak podkopuje mnie na samym dole czy to coś innego ...

Ja mam ostatnio wieczorami wrazenie, jakby mi Tymek raczke lub nozke przed pochwe wystwial .. takie rozpychanie dosc bolesne .. po paru takich probach wyjscia wszystko wraca do normy. Wizyte mam w piatek i koniecznie musze o to gina zapytac:szok:

Dziewczyny dzwoniłam właśnie do szpitala gdzie zamierzam rodzić, zapytać się co i jak potrzebuję i zostałam mile zaskoczona,
Wiki po urodzeniu (cc) nawet mi nie pokazali, dopiero jak mąż przyszedł poprosiłam żeby mi dziecko pokazali
a w tym szpitalu po wyciagnięciu z brzusia dają dziecko na piersi, a później mamy 2h dla siebie :-) po 2 h zabierają dzidzie żeby mama odpoczęła i na pierwsza noc też :) Ale jestem miło zaskoczona że Maja będzie ze mną zaraz po urodzeniu :)) Jak o tym myślę to aż mi łzy szczęścia do oczów napływają :)
Teri też się zalogować na konto nie mogę. Wcześniej weszłam tylko na all i było ok, ale zalogować się nie mogę.

ja też rano miałam kłopoty z allegro

a co do kopania - ech dziś się obudziłam, w nocy [nie wiem 5 rano?] młody tak się przekręcał że nie mogłam zasnąć i nie zasnęłam
a popatrzcie na podpis mojego suwaczka - hehe jak to zobaczyłam rano to padłam ;-)

reklama
Do góry