reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

tak sie nakrecilam na te wasze truskawki ze wczoraj J o 22.30 do sklepu lecial szukac, ale niestety nie bylo :-( pocieszylam sie chipsami i to byl moj blad bo tak mnie rozbolal zoladek ze nie moglam do 1 zasnac, zazylam 2 nospy i puscilo. Ale i tak brzuch sie nie najlepiej czuł. Wiec noc nie za ciekawa. Słońca już dziś nie ma, zgodnie z zapowiadaną prognozą pogody :dry: i tak ma już pozostać, ba, ma się pogorszyć. Od jutra deszcz, deszcz, deszcz.

Kiedy sie wprowadzalam do tego domku postyanowilam zrobic Adasiowi przytulny pokoik... nie wyszlo przez finanse ale zaczynam to naprawiać i mam frajde z tego jak dziecko :-D Powolutku dokupuje tam coś i zaczyna się robić milusio.

Natis trzymam kciuki za wyjscie!

reklama
Dmuchawiec Ty powinnaś pomyśleć o jakimś słodkim biznesie :) Tort rewelacja,podobnie jak i porzedni miś czy tęczowy :) ja to antytalencie jestem jeśli chodzi o ciasta.. Cudo

Natis kciuki za wyjście !!

A tymi truskawkami faktycznie narobiłyście ochoty :D jakiś czas temu w Biedronce była paczuszka kupiłam,rozdziabałam widelcem,zalałam śmietaną,cukrem posypałam.Achhhh..ale to nie to samo co letnie truskaweczki :tak: Mam nadzieję,że jak nadejdzie sezon truskawkowy to Pączek będzie jeszcze w brzuchu bo podobno jak się karmi to nie można jeść truskawek :shocked2: prawda to? :confused: wystarczy,że jednego roku miałam podejrzenie wyrostka..a sezon w pełni.Dosłownie myślałam,że mi język do tyłka ucieknie :-D

Ja dzisiaj chyba umyję okna bo jakoś tak parszywy nastrój mnie naszedł..I muszę się jakoś rozładować :hmm:

Miłego dnia !

Byłam w urzędzie skarbowym złożyć pita, stanęłam w długiej kolejce jak przystało na ciężarną :tak: Po czym jak przyszła moja kolej , Pani powiedziała , że lepiej gdybym skserowała tego pita i miała potwierdzenie i że jak już skseruję mam podejść bez kolejki . I tak też uczyniłam, skserowałam wszystkie karteczki i podeszłam do okienka, stanęłam za ludźmi którzy akurat załatwiali swoje pity za nimi stał dziadek--Nawet nie wiedzie jak ten palant wciskał swojego pita na biurko żeby mnie tylko nie przepuścić:no: A widział, że stałam już raz w kolejce, nic się nie odezwałam poczekałam aż palant załatwi swoją sprawę i podałam swoje dokumenty. Kurde jakoś nie mogę tego przetrawić--dlaczego ludzie są tacy beznadziejni, nie użalam się nad sobą, ale jak już widział , że jestem w ciąży i raz odstałam swoją kolejkę to nie mógł przepuścić:confused:

Korba - oj współczuję sytuacji w US. madzia ma rację - w dzisiejszych czasach nie ma co liczyć na uprzejmość innych, choć zdarzają się wyjątki od reguły ale baaaardzo rzadko.

Natis - chyba sufit głową przebiję skacząc z radości :) cudowna nowina :D:D

Ależ się cieszę że Natis wychodzi :-)

Do mnie mama przyjechała. Byłyśmy chwilę na mieście i kupiłam sobie w lumpku getry z h&m mama za 2zł:-D i dwa cudne malutkie pajacyki z early days po 3zł, normalnie jak nowe, nawet nie widać żeby używane były.

Korba niestety, ludzie udają, że nie widzą, a najgłośniej krzyczą Ci co mają czas i postać w kolejkach i gadać na innych:angry:

Natis tak bardzo się cieszę, że wychodzisz!:-)

Kingusia ale CI się trafiło:-)

reklama
Korba co do kolejek nie wniosę nic nowego. Raz jedyny skorzystałam z okazji i nie byłam za to zlinczowana. Poza tym tragedia jest z kolejkami. Nikt nie rozumie, że ciężarna pod koniec ciąży czuje się jakby miała chore serce. A najgłośniej krzyczą "dziadki" które mają mnóstwo czasu. Ja się staram ograniczyć sobie te przyjemności. PIT wysłałam internetowo już dawno temu. Kolejny rok się tak rozliczam i nigdy problemu z tym nie miałam.

Ja celem uniknięcia kolejek idę w niedzielę na glukozę. Poza tym w siedzeniu potowarzyszy mi mąż więc nawet jak się będę źle czuła to będzie komu mnie do domu zawieźć.

Mam do was pytanie. Wszystkie pewnie kupowałyście sobie glukozę w aptece. Czy spotkałyście się z taką 75? Bo mi wczoraj babka w aptece powiedziała, że nie spotyka się 75 tylko 80. Wy jaką kupowałyście?

Do góry