reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

sara ja tez myslałm o madurowiczu chodze do lekarza z tamtad bas i nie weim sama co robic terz kolezanka mi tyle dobrego o medeorze mowiła i juz mam metlik w głowie

a tak wogole to dzien dobry
miłęgo niedzielnego popołudnia zycze :)

reklama
Witam się niedzielnie

madzia128 w Warszawie nie jest najgorzej, nawet słonko od czasu do czasu wygląda zza chmurek

mama kubulki w ramach rekompensaty za dzisiejszy poranek moze mężuś postara się o sniedanie do łóżka w przyszły weekend?

anilek77 super ta koncepcja z wagą ;)

MamaTrójki głupio wyszło, no ale to przecież nie celowo...

Natis trzymaj się, ty tu masz najbliżej do porodu, dasz radę, ja mam termin dopiero na końcówkę czerwca..... z jednej strony martwię się aby donosić, z drugiej nie chciałabym przenosić i urodzić w lipcu ....

Mężuś właśnie pichci, kopiec kreta chłodzi się w lodówce...a ja mam czas na BB :) i czekam aż jedzenie będzie gotowe bo już głodnam okrutnie. Po południu zasiądziemy do 4 części gwiezdnych wojen, na początku nie oglądałam z chłopakami, ale mnie namówili i się wciągnełam....
Wysypka dalej jest, mam wrażenie jednak, że punkt kulminacyjny był wczoraj, oby.... może jutro będzie mnie mniej swędzieć?
Dziś mam zamiar jeszcze raz wyciągnąć moich chłopców na wózki do pobliskiego smyka, chociaż nie wiem jak oni to zniosą... młody mi się wczoraj pytał "Ile razy można oglądać wózki" i prosił abym w końcu już jakiś kupiła, albo chociaż wybrała... haha

Z ciekawostek, moja mama odebrala wczoraj wyniki tomografii jamy brzusznej i jakieś jaja, w opisie wszystko jest w porządeczku, a na 3 usg na trzuste niby był guz i torbiel lub powiększony węzeł chłonny... Nic już z tego nie rozumiemy.... Bóle wciąż ma, więc coś musi być nie tak, ale wciąż nie wiadomo co....

To tyle papapa

Piszecie tu,że już wyprawkę kompletujecie i wózki oglądacie, to weszlam na stronę z wózkami. masakra ile tego! Na co zwracanie uwagę? Kółka bierzecie małe czy duże? Wózek wielofunkcyjny czy nie? Co bierzecie pod uwage?

Moim prowadzacym jest dr. Kozicka, USG robie u dr. Szewczyka. :) Ty tez chodzisz do Babki?

mam nadzieje, ze to lezenie pomoze! Tak bardzo chce donosić malutka do maja chociaż! Teraz to naprawdę przestałam sie martwić waga, etc, żeby tylko z dzidzia było OK!

Robaczek, kiedy masz wizytę? Tez musisz sie mieć na bacznosci z tym siedzeniem.. Nie jesteś na l4?

Wizyte dopiero co mialam nastepna przed swietami. Zwolnienie mam, od miesiaca jestem juz w domu ale prowadze wlasna firme a wlasciwie dwie i nie mam mozliwosci nie pracowac bo maz tego wszystkiego nie ogarnie. Zreszta jakos nie potrafilabym zyc bez pracy :-) no moze przez troszke dalabym rade:-):-)

Mama kubulki wszystkiego najlepszego niech pospelniaja Ci sie wszystki marzenia!!! Za rok Ty bedziesz uczcic a maz na trzezwo bez kaca pomysli o sniadanku...

Anilek, ja patrzylam na jakiejs stronce, nie mam teraz linku, ale wpisalam w google "wozki opinie" i wyskoczyla mi strona z rankingami. Sa fajnie zrobione, bo sa oceny w kilku parametrach, np. bezpieczenstwo i stosunek ceny do jakosci.

Anusia, tak w Babce :) prowadzi dr Feduniv, usg robilam u dr Lewczuka. po Twoim opisie polowkowego, korci mnie,zeby w 30tyg pojsc do Szewczyka.

Mamo kubulki, najlepszego!:) jest miedzy nami dokladnie 6dni roznicy, bo ja 9.03.84 :)

Mamakubulki - wszystkiego co najlepsze!!!
Robaczku uważaj z brzuszkiem, dużo odpoczywaj. Czasem niewinne twardnienia są bardzo niebezpieczne, a czasem mocne bóle niegroźne. Trzeba uważać i barze się oszczędzać.

MamaKubulki, Zdrówka, szczęścia , spełnienia marzeń..:tak:

Robaczku, To prawda , oszczędzaj się kochana ;-)

Natisku, Dobrze, że do nas zaglądasz, jutro już poniedziałek i mam nadzieję , że wszystko się wyjaśni :tak:

A ja objedzona strasznie , nie wiem czy się na chwilkę nie położę , byłam z rodzinką u mnie w pracy i wciągnęłam dorsza w sosie szpinakowym z frytkami - PYCHOTKA:tak:

Trzymajcie się kochane i odpoczywajcie :tak:

Dziewczyny , sorki, ze nei piszę. Świętujemy dziś urodzinki Marysi i pieke tort. Jutro pewnei tez tylko zajrzę sprawdzić czy u Was wszystko ok:tak:
Buziaki!

Natis, fajnie, że odzywasz się. Mam nadzieję, że humor u Ciebie bardziej optymistyczny.
Torchę mnie nastraszyłyście. Chyba bardziej zajmę się sobą niż firmą. Do godz 24 musimy dokończyć pewien projekt i potem nie będę miała takiego ciśnienia.

Korba ale zaszaleliście z obiadkiem aż mi ślinka poleciała. Musimy się i my tam wybrać. Zawsze jak już idziemy do restauracji idziemy do Gryfu. Nie jest tam ładnie ale smacznie.

Wyglądam jak słonica i stwierdziłam, że po wielkim deserze lodowym nic się nie zmieni i wysłałam S do sklepu po lody i bitą śmietanę :) MMMMMMMMmmmmmm jakie pyszne :) Hubertowi też smakuje bo po obiedzie ( a był tez dobry ) był leniwy a teraz się bardzo rozbrykał - wie co dobre :)

reklama
Robaczku, to jesteśmy w podobnej sytuacj, ja tez pomagam mężowi prowadzić firmę, mam tez swoją działalność :) ale teraz dałam sobie trochę na wstrzymanie i ile mogę to robię na laptoku w łóżku :) gonie tez bardziej męża do pomocy ..

MamaKubulki, najlepszego urodzinowo!!! :)

Do góry