reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Korba a wiesz, że coś w tym jest. Trzeba było wybrać inne imię:-D Moja też straszny rozrabiaka ale to po mamusi:-D Tata czyta jej bajkę ale czy zaśnie to nie wiem

Dziewczyny teraz widzę, że z Julią w 9 miesiącu takiego brzucha nie miałam co teraz w 6. Z nią w dniu porodu normalnie się moglam ogolić a dzisiaj ledwo i to z lusterkiem. Zajęło mi to 1,5 godz. Aż się boję co będzie dalej

reklama
Korba a wiesz, że coś w tym jest. Trzeba było wybrać inne imię:-D Moja też straszny rozrabiaka ale to po mamusi:-D Tata czyta jej bajkę ale czy zaśnie to nie wiem

Dziewczyny teraz widzę, że z Julią w 9 miesiącu takiego brzucha nie miałam co teraz w 6. Z nią w dniu porodu normalnie się moglam ogolić a dzisiaj ledwo i to z lusterkiem. Zajęło mi to 1,5 godz. Aż się boję co będzie dalej

Mam tak samo, też ostatnio z lusterkiem jechałam z tematem, dajcie spokój zmachałam się strasznie :szok:

A więc kochane uważajcie na imię JULKA :-) chociaż nie słyszałam żeby któraś z Was tak chciała dać na imię swojej córeczce ;-)

Ostatnia edycja:
O Kari, dobrze, że się odzywasz, bo już się niepokoiłam.

Natisku, oczywiście, że kciuki zaciskam z całych sił !!!

Chciałam coś jeszcze pisać ale całkiem już nie wiem co :)

Edit: a ja jeszcze daję radę bez lusterka, ciekawe jak długo ...

Fioletowa, kciuki &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam :) i już nie wiem co której mam odpisać :D
Natis trzymam kciuki za wyniki z posiewu.
Korba fajnie masz z tym usg :)
Ja jutro rano na glukoze... już na 100%, teściowa przyjeżdża do małej więc nie mam wyjścia :D
Ciężka noc przede mną.... maż do roboty wstaje o 4.. ja leki o 5 a o 6:30 trzeba wstać i do lab się pozbierać....
Miłej nocki

Witajcie porannie...

ja zaraz do pracy ale miałam ciężką noc z wybudzeniami:baffled:
Powiedzcie mi czy smarujecie sobie czymś nogi? chodzi mi o ewentyalne zylaki czy bóle nóg, ich ciężkość.
Wiem, że w innym wątku pisałyście o rozstępach ja póki co nie mam (nadmiar skóry dopiero mi się wykorzystuje:-D).

Katka - dzień dobry :happy: Nogi najlepiej codziennie trochę potrzymać wyżej, dać im odpocząć. Mi Aro często je trochę masuje, co też poprawia krążenie. U mnie skóra całego ciała jest strasznie wysuszona - nogi to już wogóle - więc ja smaruję po prostu balsamem. Ale niczym konkretnie na żylaki (mam nadzieję, że się nie pojawią).

hmmm wszystkie jeszcze śpią..? :):):)

Katka ja tylko balsamem...

Skoro tu taka cisza biorę się za sprzątanie. Postanowiłam zrobić przegląd ciuchów i pozbyć się ich nadmiaru z szafy...:) Muszę się wyrobić zanim Piękny wróci z pracy bo on nic nie chce wywalać bo: "Przecież to było fajne", "wiesz ile za to kiedyś zapłaciłem?" "Może się jeszcze przyda..." a są rzeczy w których od 3 lat nie chodził i na pewno już ich nie założy!!!

Witam się z drożdżówką i kawką;-)

Jeny kochane jak mnie bolą plecy :-( koszmar jakiś, muszę sobie kupić tą maść co Robaczek mówiła, cały czas bolały mnie tylko wieczorem a teraz już od samego rana.

Całą noc śniło mi się to moje dzisiejsze USG i na przemian raz , że lekarz mówił że to dziewczynka a drugi raz ,że chłopczyk, I bądź tu mądry ;-) Ja myślę , że to będzie jednak córeczka hmm zobaczymy:happy:

U nas dzisiaj słonko od rana , ale rano było -3 stopnie, ponoć w ciągu dnia ma być +5, zobaczymy.

Życzę Wam miłego dnia:tak:

Smile, U nas jest odwrotnie, to ja jestem taka śmieciara :tak: Zawsze jak przebieram ciuchy to tak jak Twój mąż " kurcze może się przyda, a może po ciąży schudnę i to założę " masakra. A też mam w szafach ciuchy których po parę lat nie zakładałam na siebie;-)

Natisku, Jakie wieści masz dzisiaj dla nas?? Cały czas myślę o WAS dziewczyny ;-)

Julix, :-pAaa ty też Julka , uwielbiam to imię... ciekawe czy moja Julka też jak będzie nastolatką da mi popalić;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana, na północy wreszcie słońce :D od razu humor jakiś lepszy. Jędrek dzisiaj też ładnie rano mnie zaskoczył, bo sam pognał na nocnik. On ma 2 lata, a siada na nocnik z gazetą :) Tak to jest jak podglądał mamę hehe
Co do Julek, potwierdzam. Też mam tak na imię i byłam niezłym rozrabiakiem, dałam rodzicom popalić :)
Miłego dnia życzę wszystkim

Do góry