reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

anula szkoda słów!:wściekła/y: I jak tu liczyć na służbę zdrowia?! Mam nadzieję, że uda Ci się dostać do kompetentego lekarza, który nie zlekceważy Twoich dolegliwości. Zdrówka życzę!

Dziewczyny ja też z tych pedantycznych:eek: Ale myślę, że jak już maleństwa będą z nami, to akurat o porządkach będziemy jak najmniej myśleć:baffled: Chociaż, już nie raz, nie dwa było tak, że padałam ze zmęczenia, a w domu musiałam swoje zrobić:baffled: Myślę jednak, że dobra organizacja to podstawa:tak:

Natis mam nadzieję, że ten śluz to nic złego. I rozumiem Cię- ja też lubię swoje towarzystwo:-D Moja mama się dziwi, że jej często nie odwiedzam, a przecież prawie cały czas sama w domu siedzę, ale mnie najzwyczajniej w świecie dobrze jest u nas w domu samej ze sobą. Im mniej wiem o innych, tym jestem zdrowsza;-)

Madzia, Natis
ma rację - nawet najmniejsza zmiana w mieszkaniu czy w domu, czy w ogrodzie potrafi sprawić przyjemność. Ja uwielbiam kupować rzeczy do domu:rolleyes2: Chociaż jestem bardzo wybredna :sorry2: Jak mam wizję, to szukam dopóki nie znajdę danej rzeczy. Teraz czekam na roletę do kuchni, bo zmieniać firany uwielbiam:-D

reklama
MATKAEWA - mi to pod wody płodowe podchodziło... ale niedużo. Nie wiem czy śluz może być taki jak woda - bez koloru, zapachu i lejący jak woda...
Zaczęłam panikować w tej nocy, spać nie mogłam już w ogóle. Teraz jest OK, a Mała chce mi chyba brzuch rozwalić.
Naczytałam się ostatnio o sączących się wodach przy paciorkowcu i ta schiza pewnie przez to. Ale jakby to miały być wody to chyba w większej ilości... nie wiem. Lekarza mam dopiero 06.03. i nie wiem czy siać panikę czy to po prostu normalne.

ANULA - współczuję przeżyć w przychodni... masakra... brak słów.

Natis może lepiej dmuchac na zimne:confused: Radziłabym zadzwonić do lekarza:tak: Wtedy będziesz spokojniejsza:tak:

Ja też ostatnio nie mogę nie tyle spać, co zasnąć. Kręcę się, wiercę, latam co chwila do toalety. A ja już zasnę to ok. północy, a na nogach juz jestem po 7:baffled:

Natis -No właśnie niestety też tak pomyślałam o wodach płodowych :-(. Obserwuj , jak się pojawi znów to dzwoń . Chyba , ze stresa masz to dla świętego spokoju zadzwoń pogadać z lekarzem .

MatkaEwa Kozia Zagroda czyżby w Brennej? Jedzenie nieziemsko dobre i takie domowe.. Mniam! Po 5 dniach w Brennej i stołowaniu się tam, przybrałam 2 kg :p

Smile4u niestety nie pomogę z Omegą. A Ty wozisz L4 do pracy? Mi się jakoś do Czeladzi nie chce jeździć.. i przekazuję przez koleżankę, chociaż może pojadę za jakiś czas z ciekawości :-p A przy okazji zahaczę po drodze o Ikeę

NikaMD super cena jak za wózek 3 w 1 :shocked2:

mikoto a ja wczoraj przegapiłam Ugotowanych :-( dobrze, że może w necie nadrobić :-p a o Przepisie na życie przypomniało mi się dopiero o 21:30 :szok::szok:

Kingusia91 hehe ja dziś rano biegłam po świeżego rogalika i zjadłam go pierwszy raz od przedszkola z miodem :-D ale było mi mało i dogryzłam bułką z szynką, serem, pomidorem i majonezem.. jak sobie teraz o tym pomyślę, to jakoś mi dziwnie na żołądku, ale cóż w ciąży mogę sobie dowolnie smaki łączyć :-)

mama wikusi2010 a ja mam takie problemy ze spaniem, że masakra :-( budzę się kilkakrotnie w nocy i zasnąć nie mogę

natis ja też wolałabym dmuchać na zimne, telefon do lekarza nic nie kosztuje, a zawsze Cię uspokoi :-) lub w porę pozwoli zapobiec czemuś poważniejszemu.
jak już przekonam mojego męża do zmiany chociażby koloru ścian, poproszę Cię o cenne rady, jako dekoratorki wnętrz :-)

Ostatnia edycja:
Anula zdrówka życzę..A sytuacja w przychodni..jakbym widziała tą u siebie.Tutaj też nikogo nie obchodziło,że w ciąży. "miejsc nie ma"i koniec.Przecież zawsze mogę na doraźną podjechać jeśli jestem aż tak ciężko chora ;-) albo jak ja poszłam z pęcherzem a dookoła "zagrypieni" .

Natis mam nadzieję,że nic poważnego się nie dzieje !! Trzymam kciuki za Ciebie!

Madzia zazdroszczę wizyty w Ikea:zawstydzona/y: Ja bardzo lubię tam jeździć, tyle, że jak juz jedziemy to odrazu zahaczamy cały Kraków:-D Ugotowanych nadrobisz w necie:tak: Dzisiaj za to rusza nowy sezon Perfekcyjnej Pani Domu

Z tym spaniem to chyba każda z nas ma problemy:baffled:

ech ja listę do ikea już zrobiłam - u nas nie ma, najbliższa w berlinie a druga w poznaniu, ale fecet koleżanki z pracy męża ma firmę dowożącą rzeczy z ikea - ja im tylko robię listę zakupów na stronie i wysyłam mailem... teraz w marcu, musze sprawdzić kiedy jadą i zamówić łóżeczko i przewijak
jak jedziemy do gdańska do kumpeli to tam też zawsze obowiązkowo zakupy :-D
niektóre rzeczy mają fajne a inne z kolei tanie - my mamy najtańsze sofy kupowane z myślą że jak dzieciaki podrosną to się wymieni :-D więc teraz nie szkoda jak są uwalone nie wiadomo czym

Madzia zazdroszczę wizyty w Ikea:zawstydzona/y: Ja bardzo lubię tam jeździć, tyle, że jak juz jedziemy to odrazu zahaczamy cały Kraków:-D Ugotowanych nadrobisz w necie:tak: Dzisiaj za to rusza nowy sezon Perfekcyjnej Pani Domu

Z tym spaniem to chyba każda z nas ma problemy:baffled:

Hehe chyba pooglądam Perfekcyjną Panią Domu - zawsze mam potem power do porządków u siebie :-) Tak - to dobry pomysł :-) Dziś odpocznę, doleczę przeziębienie, ogarnę tylko podłogi a jutro naładowana nową serią zabiorę się za porządki :-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry