Cześć Kochane!!!
Ja dzisiaj po kiepskiej nocy - spać nie mogłam, co godzinę siku, a co zasnęłam to dzwonił budzik z lekami.
Do tego mam jakiś dziwny śluz, ale jak woda - przeźroczysty i jak woda. Macie też taki???? Już zaczynałam schizować w nocy, choć teraz już lepiej. Ale ciągle sprawdzam czy znów coś nie cieknie - jak jakaś maniaczka. Mała dzisiaj, w sumie od wczoraj, wyjątkowo aktywna - to chyba dobrze, co???
KORBA, ROBACZEK, i.... - trzymam kciuki za Was kochane drinkujące glukozę!!!!
MISIANKA - gratulacje!!! i powodzenia z remontem!
ANUSIA, FIOLETOWA - ja też z tych dziwnych ;-). Miałam fajny zeszły tydzień, ale dzisiaj delektuję się ciszą i spokojem. Też mam taki czas, że najlepiej się czuję chyba sama ze sobą - jak nie muszę za bardzo gadać, słuchać itd.
TERI, NIKA - ja z Natalką miałam ten wózek. Po wtopie z Tako kupiłam używany Chicco Trio Enjoy. Używkę kupiłam wtedy za 800zł, nowy kosztował pod 2tys., więc jestem w szoku z cen jakie pokazujecie. Wózek był bardzo fajny, super gondola, lekki, łatwo się składa. Minusem jak dla mnie jedynie było dość ciężkie prowadzenie w lesie czy na jakiś wyjazdach - raczej to miejski wózek, ale bardzo fajny.
TERI, ANUSIA - mam takie same obawy jak Wy - też z tych pedantycznych osób jestem, poukładanych. Natalka 8 lat, samodzielna jest. Jakieś wyjście, impreza - wszystko już było bez problemów. Przeraża mnie trochę wizja krzyku, chaosu i zmęczenia, ale... i tak się nie mogę doczekać i kocham moją Lenkę nad życie!!!
KINGUSIA - zaciskam kciuki za wizytę i za poznanie płci :-) i wybór koloru do pokoju ;-)
MINNIE - integruję się z Tobą w bólu kręgosłupa. Dziewczyny co mogę z tym zrobić??? Ja już ledwo się ruszam. Ból niesamowity... :-(
WENUSJANKA - nieważne w jakim stylu ma się mieszkanko / dom - ważne, że nasze, z duszą i urządzane z serduchem. A jak mówisz "skansen" ma pewnie wspaniałą duszę, którą ciężko nieraz odnaleźć w nowoczesnych wnętrzach :-). Pochwal się proszę jakimiś zdjęciami...
MADZIA - każda najmniejsza zmiana pokoju, nawet zmiana koloru firanki czy poduszek jest fajna i bardzo odmienia mieszkanko
. Musisz pokochać swoje mieszkanko i zobaczysz, że mam rację
.
SMILE - niestety nie pomogę Ci z Omegą...
DMUCHAWIEC - bardzo się cieszę z udanego egzaminu i trzymam kciuki za 5-tkę :-)
BETTY - gratuluję studniówki!!!! Dziś to już tylko 99dni :-)