RobaczekII
Fanka BB :)
TO zdówko Ale my z Korbą już po. W sumie już godzinę po tylko przez godzinę siedziałam i nadrabiałam Was.....
Nie było tak źle. Całkiem smacznie Trochę przesłodzona lemoniada Cytrynkę Korba wzięła i zdecydowanie wpadło trochę witaminek. Wyniki będę po 15.Natomiast z ogromnym apetytem zjadłam teraz śniadanko, o jaka ja głodna byłam
wiesz co wydaję mi się, że że to tylko zależy czym pijesz 50, czy 75 glukozy. Po 50 bada się krew po godzinie, po 75 po dwóch godzinach. My dziś miałyśmy 75 i czekałyśmy 2 godz.RobaczekII a ja się zebrać na glukozę nie mogę :/ Chyba jutro pójdę. A dziewczyny bo idę prywatnie i powiedzcie mi mam ''zażyczyć'' sobie pobrania po 1h i 2h czy tylko po 2h?
Faktycznie, raźniej jest w towarzystwie a zwłaszcza miłym Szybko te 2 godz zleciały.Witam
Ja już po glukozie i aż mi ulżyło, że to już za mną. Tak się bałam bo w ciaży z Julią powtarzałam ją 9 razy ( bez skutku niestety) ale tym razem choć było ciężko to dałam radę. Byłam z Palin więc czas szybko i miło upłynął. Dziękuje kochana ;-)
A jak wróciłam do domku to rzuciłam się na lodówkę
A któraś z was pytała o cenę glukozy prywatnie. Ja za mocz, morfologię i glukozę zapłaciłam 22zl
Za te same badania zapłaciłam 49 zł.....
Sam test obciążeniowy wyszedł 28....Widzę, że drogo a wydawało mi się normalnie.
Natis, trochę niepokojąca taka wydzielina. Ale to niekoniecznie wody... myślę, że to śluz był jeżeli jednorazowo. Czasem mi też tak poleci, że lecę do łazienki bo wydaje mi się, że albo popuściłam nieświadomie ale coś się dzieje. Aczkolwiek, tak jak dziewczyny mówią, Twoja ciąża jest wyjątkowa i zapewne nie zaszkodzi obserwować i w razie czego dzwonić do gin. Mam nadzieję, że mam rację i tylko na stresie się skończy !
A teraz leż, odpoczywaj i ciesz się ciszą
U mnie też cisza, młody w szkole, stary w biurze i siedzę sama. I tak już będzie do czerwca
Chciałam coś jeszcze napisać.... To tak starość nie radość....zapomniałam