reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam poweekendowo . No i ferie się skończyły :-(. Dzieciaki już w szkole , mąż w pracy. Wczoraj pojechaliśmy jeszcze na cały dzień w góry . Chłopcy pojeździli na nartach , trochę pospacerowaliśmy , bylismy na pysznym jedzonku w "Koziej zagrodzie" . No i tak minął ostatni dzień ferii.
Nie chce mi się strasznie na tą glukozę iść i siedzieć dwie godziny !!! Odkładam i odkładam...
Korba i Robaczek fajnie , że razem poszłyście - raźniej :tak:.
Kciuki za wizytujące dziś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Nika ja na allegro za około 1100 zł wiesz kiedyś z mamawikusi widziałyśmy już tą stronę i mamawikusi nawet zamawiała ten wózek to 2 razy jej napisali że nie ma tego wózka w tej cenie mimo że wcześniej pisałam do nich i był to już sama nie wiem jak to jest z tą ceną na tej stronie :baffled:

Smile z omegą nie pomogę ja biorę już taką w zestawie spytaj w aptece widziałam że jest tego trochę

Witajcie w poniedziałkowy poranek!

Korba, Robaczek, Paulinia to zdrówko Kobietki!:-)

Smile ja niestety Ci nie pomogę, nie biorę OMEGI.

MatkaEwa fajnie Wam minął ostatni dzień ferii:tak:

A my wczoraj leniuchowaliśmy cały dzień. Wieczorem filmowaliśmy się, najpierw Ugotowani - zawsze głodnieję, jak to oglądam:-D:sorry2: Potem juz myślałam, że nie doczekam Przepisu na życie, ale jakoś dałam radę:tak:

Nika ja na allegro za około 1100 zł wiesz kiedyś z mamawikusi widziałyśmy już tą stronę i mamawikusi nawet zamawiała ten wózek to 2 razy jej napisali że nie ma tego wózka w tej cenie mimo że wcześniej pisałam do nich i był to już sama nie wiem jak to jest z tą ceną na tej stronie :baffled:
To moze to jednak sciema jest , wiesz taki chłyt marketindody :-D:-) (to z kabaretu Ani mru mru):baffled:
Spróbuje najpierw u nich, jak nie będzie to niech się cmokną w .... i kupię na allegro.

Nika spróbuj a może teraz będzie ok wtedy pamiętam jak się z mamawiki napaliłyśmy na te wózki i były aż do czasu zmówienia potem nagle się okazało że już niby nie ma :baffled: jeszcze mieli pretensje do mamywiki że zamawiała dwa razy :baffled:

Palin, Korba, Robaczek, ja tez dzis na glukozie, więc się solidaryzuje :) za pól godziny pobranie po 1h....

Natis, sliczne wnętrze :) Korba, tez super zmiany!

Misianka, gratuluje własnego mieszkanka!! :-D

Teri, ja dokładnie wiem co czujesz, bojąc się powrotu chaosu związanego z małżeństwem. Ja tez jestem pedantka, i lubię spokój.. Zuzia już duża, mądra i porządna dziewczynka. A teraz znów świat stanie na głowie.. Ale pocieszam się, ze ten okres niemowlęcia i małego dziecka jest w gruncie rzeczy taki krótki i ulotne, ze trzeba się po prostu nim cieszyć, i jakoś to będzie :)

Smile, ja biorę omega 3, takie:
OMEGA-3 Kapsu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anusia dokładnie czas tak szybko leci a jak zobaczymy te maleństwa to pewnie to wszystko nie będzie miało już znaczenia bo oszalejemy na ich punkcie :-D;-)jak mój Dawid już wyrósł i w domu zapanował porządek i cisza to czasem myślałam że chciałabym żeby choć na jeden dzień wrócił czas kiedy był taki malutki :-D

witam porannie
mam wyrzuty sumienie hehe bo odkąd siedzę w domu to nie lubię weekendów ;-)
zamiast się cieszyć że spędzam czas z rodziną to wolę środek tygodnia, jak nikt mi d...y nie zawraca ;-)
no ale może to kwestia samopoczucia? bo może było by inaczej gdybym była w pełni sprawna?
wczoraj czułam się strasznie, dziś jest lepiej, zaraz trzeba będzie iść na jakieś śniadanko

anusia dokładnie czas tak szybko leci a jak zobaczymy te maleństwa to pewnie to wszystko nie będzie miało już znaczenia bo oszalejemy na ich punkcie :-D;-)jak mój Dawid już wyrósł i w domu zapanował porządek i cisza to czasem myślałam że chciałabym żeby choć na jeden dzień wrócił czas kiedy był taki malutki :-D

tez tak myśle :) wszystko samo się jakoś pouklada, i tak jak piszesz dzieiaczki nas oczaruja, inaczej patrzy sie na czyjeś a inaczej na swoje hihi nie ma co się martwić na zapas :) ja mam wrażenie, ze Zu ledwo co sie urodziła.. A to już 7 lat :)

reklama
Witam się w zimny poniedziałkowy poranek;-)

Ja już po śniadanku, Wiki odwiozłam do przedszkola, mieszkanie ogarnięte, kawusia zaparzona, więc teraz mogę spokojnie zasiąść przed kompem i nadrobić zaległości od wczoraj.
Jakoś nie miałam weny wczoraj na nic. W dodatku miałam jakiegoś doła, ale było to chwilowe, bo już jest lepiej:-).
Zajrzałam wczoraj sobie na inne wątki, trochę sobie poczytałam i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy.
Byłam również na wątku dotyczącego imion dla naszych dzieciaczków.
Zamieściłam tam swojego posta o swoich wątpliwościach, co do wyboru. Chyba za dużo myślę, bo zaczęłam się zastanawiać, czy dokonaliśmy właściwego wyboru. Wypowiedzcie się na ten temat, może mi się trochę poprawi:-(. Czy Was też nachodzą takie wątpliwości, czy dokonaliście dobrego wyboru i czy nie będziecie potem żałować swojej decyzji? Kurczę, ale mam mętlik w głowie...

Do góry