reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kari życzę zdrówka dla synka! Body w bardzo dobrej cenie upolowałaś:tak: A mnie zawsze się wydawało, że ebay oferuje o wiele atrakcyjniejsze okazje:sorry2:Z tym ciśnieniem to i u nas chyba cos nie tak:confused: Chociaż ja dzisiaj na nogach już przed 6 byłam, taka trochę niedospana jestem, ale kawusię słabiutką zrobiłam i tak popijam:blink: Masz nerwowy czas i jesteś zmęczona - może stąd pobolewanie brzucha. Oszczędzaj się trochę, chociaż wiem, że łatwo powiedzieć:baffled: Goń swojego męża, niech Ci pomaga w domowych obowiązkach i odciąża się chociaż trochę. Trzymaj się!

reklama
Dmuchawiec masz racje :-D
Kari cieszę się że z Adasiem już lepiej ;-)

Ja też dzisiaj jestem słaba... wyszłam tylko po serek i pieczywo do sklepu i oczywiście znowu było mi słabo. Wróciłam, poleżałam troche myślałam że już będzie lepiej. Usmażyłam kilka naleśników, zjadłam 2 ale niestety nie przyjęły się :baffled: myślałam że już będzie lepiej...
Okno otwarte i leże ale w głowie mi się kręci.

Kurde nawet nie zauważyłam że mam 22 na suwaczku :-) 23 tydzień zaczynam, 6 miesiąc, wow :-D

Ja używam intimy z kwasem melkowym od zawsze i działa do tego jakoś, że zapalenia pęcherza to u mnie norma biorę z polecenia dr. Femisept uro i jestem zadowolona.

Dmuchawiec no to napięty tydzień przed Tobą. Kciuki trzymam mocno.
Kari ja tez uważam, że a dużo nerwów u Ciebie i stąd te twardnienia. DObrze, że z Adasiem lepiej!
NATIS a Ty gdzie?
Korba jak piesek?
teri wróciłaś do domku?

PS. O wątek zamknięty proszę od jakiegoś czasu. Na razie każą czekać.
Życzę Wam i sobie udanego tygodnia :tak:

Cześć Kobietki!!!

Wpadam tak na szybciocha, bo zaraz szwagierka będzie z synem.

Jestem tak wściekła, że chyba dym uszami uchodzi...:wściekła/y:. Od dwóch godzin próbuję komórkę uruchomić i nie umiem. W nocy padła mi bateria i nie umiem jej włączyć. Ładuje 2minuty i się wyłącza. Włączyć się nie da... Mam dzisiaj 3 dostawy na budowę, pewnie nie wiedzą gdzie jechać, kto ma odebrać materiały, a ja bez kontaktu ze światem:wściekła/y:. Chyba wolę zwykłe stare komórki, wtedy nie było takich problemów...

KARI - dobrze, że z Adasiem już nieco lepiej!!!

DMUCHAWIEC - kciuki zaciskam za egzamin i oczywiście za usg!!!!:tak:

KINGUSIA - ja kupiłam odkąd jestem w ciąży fajny żel do higieny intymnej z Pharmaceris przeznaczony dla kobiet w ciąży [dostępny w aptekach]. Miałam podobne objawy do Twoich i po kilku dniach stosowania ustąpiły. Oprócz tego też polecam jak ANULA tantum rosa i słyszałam o tym leku co mówi MIKOTO, ale nie używałam jeszcze.

ROBACZKU - Ty to po dupce dostaniesz i to mocno!!!! Niech się tylko tam wybiorę do Was nad morze... Tyle dni zamartwiania się o Ciebie :blink::blink:

ONA - zdawaj relacje ze szpitala!!!! Jesteśmy myślami z Tobą! I kciuki cały czas zaciskam.

I NIE PAMIĘTAM CO MIAŁAM JESZCZE KOMU NAPISAĆ... wybaczcie :zawstydzona/y:

Witam

U nas jakis mini tyci sniezek posypuje, mam nadzieje, ze nie spadnie wiecej... dopiero co stopnial :( Ja chce juz wiosne!
Zdjecia ciuszkow wstawilam na zakupowym

Saara - wspoczuje przejsc remontowych, ale na pewno oplaci sie czekac :) Za niedlugo bedziecie mieli sliczne gniazdko :) Trzymam kciuki za szybki postep prac

Palindromea - Wam kciuki za znalezienie czegos ladnego w przystepnej cenie

Fioletowa - m. jest Polakiem, ogladamy polska tv, Michal z niemieckim praktycznie nie ma stycznosci, bo znajomych zbytnio tu nie mamy i prawie nikt nas nie odwiedza. Tyle co ktos go poza domem zagada, albo uslyszy cudza rozmowe. Staram sie nie przejmowac, bo zarowno w mojej, jak i m. rodzinie byly przypadki, ze dzieci pozno zaczynaly mowic. Skontrolowac jednak nie zaszkodzi, tak sobie mysle, a co z tego wyjdzie i co bedziemy dalej z tym robic, zobaczymy wkrotce. Na czwartek mam laryngologa, zeby sprawdzil sluch, pod koniec miesiaca logopeda. Moze cos sie wyjasni. Dziekuje za zainteresowanie.

Korba - trzymam kciuki, zeby psinka szybko wyzdrowiala!

Ona to ma - zycze, zeby skurcze przeszly i dzidzia mogla dalej zdrowo i spokojnie rosnac , wracajcie szybko do domku!

MamaTrojki - korzystajcie z niepohamowanych nocy, poki mozecie na zdrowie :))) Ja nie mam ochoty, m. zostawia mnie w spokoju, ale to dlatego, ze sie boimy o malego. Dosc mam juz atrakcji i bez tego...

Kingusia
- to pieczenie od zapalenia pewnie. Ja uzywam samej wody, odkad mnie zaczelo piec po zelach do hig int. Ponoc tak jest najzdrowiej. Tylko do gina uzywam lagodnego zelu do mycia dla dzieci, innych kosmetykow do mycia nie uzywamy w domu.

Dmuchawiec - trzymam kciuki za egzaminy!

Kari - dobrze, ze z Adasiem juz lepiej, a Ty dbaj o siebie!

Milego dnia wszystkim!

MINNIE - odnośnie mowy to powiem Ci, że Natalki kuzyn - starszy od niej o 7 m-cy zaczął mówić dopiero jak skończył 3,5roku. Wcześniej 'mówił' po swojemu, często wpadał w histerię, bo nie umiał przekazać otoczeniu tego co chciał. Nawet nie mówił 'mama', 'tata'. Był przez to nerwowy i łatwo się złościł. Jak poszedł do przedszkola to dosłownie w 2 tygodnie zaczął mówić.
Teraz ma 8,5roku i jest mega inteligentny, najlepszy w nauce w klasie... Co prawda niezły indywidualista, ale to chyba mają rodzinne razem z moją córcią :-).
Tak więc nie martw się na zapas, niektóre dzieci tak po prostu mają.

PALINDROMEA - faktycznie zapomniałam, że to nie będzie jeszcze stałe mieszkanie. W takim wypadku jak najbardziej macie rację. I życzę Wam znalezienia czegoś fajnego i niedrogiego... 1500zł /m-c to niestety spore koszty. Trzymam kciuki za poszukiwania!!!

Natis nie denerwuj się! Chociaż wiem, że łatwo powiedzieć, tym bardziej, że czekasz na rozmowy:baffled: Złośliwość rzeczy martwych:no:

Minnie biegnę zobaczyć co ładnego udało Ci sie kupić:-)

Kochane jeszcze nie dam rady Was poczytać i nadrobić, o 14 mój S zwolni się z pracy jedziemy z pieskiem do weterynarza, jak on nie pomoże to wsadzam ją w samochód i jedziemy do Bydgoszczy od nas ponad 200km, ale muszę ją ratować.

Trzymajcie za Tequilkę kciuki--bardzo proszę!!!

Tequilka w brylach.jpg

reklama
Do góry