reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

witam zza stanowiska pracy :)
dzis luzy bo 80 % współpracowników na wycieczke do Berlina pojechało.

Gerls z tym prasowaniem to ja mam zrywy. Nagle pracuję wszystko. Leży to w stertach na kanapie. Po czym przychodzi G i wywala na podłogę... :p
Już pierwsza czas iść spać.

Spokojnej nocy:-)

ja w ostatnia sobotę miałam zryw :) 4 godzinny. Tylko ja, sterta ciuchów i żelazko..... Było romantycznie :)

Kasiekz no to fajno, że masz proszki, które możesz brać karmiąc. Jak pozwalają, znaczy że jest ok :blink:
Ja wspominałam o Karpaczu, dzięki za linka, znam tą stronę, bardzo przydatna :tak:

Iwon - ja mam fajna miejscówę w Karpaczu. Bylismy rok temu. Fajni sympatyczni państwo pochodzący ze szczecina :)) 2 lata temu kupili pensjonat w Karpaczu i tam mieszkają :) Mysmy byli zachwyceni. Willa Graża w Karpaczu

Aljenka - a co powiesz na temat egiptu w listopadzie z dzieciem? Jaki rejon? i moze pamietasz jakies hotele które mozna polecić?

reklama
ello

kasiekz pogadamy o Chorwacji dziś :-)

Aylin jak dla mnie listopad w Egipcie jak najbardziej tylko muszę przysiąść nad hotelami jak coś to można też zakupić ofertę przeze mnie :-)
a tak na szybko to strasznie uwielbiam ten hotel w hurghadzie
Alf Leila Wa Leila - Hotel Fantasia 1001 nocy Hurghada (Hurghada / Safaga, Egipt) - Wycieczki

lub ten na półwyspie Synaj
Hotel Rehana Sharm Resort Nabq Bay (Sharm El Sheikh / Synaj, Egipt) - Wycieczki
i ten hotel
http://www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Grand+Plaza+Resort-ch_hb-hid_156000.html

w ogóle ta strona holidaycheck jest dla mnie jedną z najlepszych bo tam są opinie nie tylko polskich turystów co ma duże znaczenie w ocenie hotelu

Iwon dobrze że Julek już oki i ma świetny humorek :-):-D

Ostatnia edycja:
Tak wygladala G wczoraj w sklepie na test drive;-)

Załączniki

• 2013-05-22 14.25.31.jpg
    2013-05-22 14.25.31.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 39
U nas powrót do nocnych jeków. Zaczyna cos koło 0:15 a kończy przed 5:00. Chodzę jak snieta ryba. Kna tacierzynskim ale on głuchy w nocy wiec ja wstaje. Padam na ryj dosłownie.
I już nie wiem co młodemu dolega.

MsMickey tak jak dziewczynypisaly mozna szybke wymienic. Koszt zalezy od modelu telefonu ale tez i od tego gdzie to zrobią. Jesli autoryzowany serwis to wiecej policza ale zachowujesz gwarancję wiec jesli nowy fon to się opłaca.

Sto lat dla przedwczorajszych i wczorajszych jubilatow.

U nas tez z 1 urodxin nici. K chciał cała familie zaprosić a ja nie mam ochoty stać przy garach przez tydzień. Nie robimy więc wcale bo K nie potrafił okroic listy gości i byloby 20 osob. Nie wyobrazam sobie tego.

I muszę kończyć bo na zakupy trza jechać gdyxgdyż w.lodówce tylko światło mam.

aylin dzięki za linka, na pewno oblukam :-)

Msmickey ładny wózek i ma super rączki - uwielbiam takie :tak:

ech jakos mnie to ominelo! nastepnym razem jak bede szukac wycieczki to skorzystam :tak:

moje dziecko sobie wynalazlo slowo i powtarza je w kolko od kilku dni. slowo brzmi : DOŃ.... wsxzystko jest doń, pokazuje palcem i mowi doń, lazi po podlodze i powtarza doń doń doń :-D nie mam pojecia o co mu chodzi.

ale ogolnie zauwazylam przyspieszony rozwoj jesli chodzi o rozumienie i mowe, niesamowite... z dnia na dzien rozumie coraz wiecej slow, wczoraj pytam go czy zrobil kupe a ten sie chwyta za pieluche i szarpie. i w koncu probuje powiedziec am am jak chce jesc, tzn na razie wychodzi mu cos w stylu my-am :-)
za to nastapil zanik slowa mama z jego slownika, jak mu kaze mowic mama to on mowi n-ma co oznacza "nie ma":baffled: wiec chwilowo zostalam tatą...

josie - ja z kolei zauważam u Kuby bardzo szybki rozwój ruchowy, tak jakby chciał nadgonić. To dobrze, znaczy, że dzieciaczki nam się rozwijają. A co do słów - jak dziecko poznaje nowe, to "stare" chwilowo zapomina, bo cieszy się nowym.

reklama
Do góry