witam zza stanowiska pracy
dzis luzy bo 80 % współpracowników na wycieczke do Berlina pojechało.
ja w ostatnia sobotę miałam zryw 4 godzinny. Tylko ja, sterta ciuchów i żelazko..... Było romantycznie
Iwon - ja mam fajna miejscówę w Karpaczu. Bylismy rok temu. Fajni sympatyczni państwo pochodzący ze szczecina ) 2 lata temu kupili pensjonat w Karpaczu i tam mieszkają Mysmy byli zachwyceni. Willa Graża w Karpaczu
Aljenka - a co powiesz na temat egiptu w listopadzie z dzieciem? Jaki rejon? i moze pamietasz jakies hotele które mozna polecić?
dzis luzy bo 80 % współpracowników na wycieczke do Berlina pojechało.
Gerls z tym prasowaniem to ja mam zrywy. Nagle pracuję wszystko. Leży to w stertach na kanapie. Po czym przychodzi G i wywala na podłogę...
Już pierwsza czas iść spać.
Spokojnej nocy:-)
ja w ostatnia sobotę miałam zryw 4 godzinny. Tylko ja, sterta ciuchów i żelazko..... Było romantycznie
Kasiekz no to fajno, że masz proszki, które możesz brać karmiąc. Jak pozwalają, znaczy że jest ok
Ja wspominałam o Karpaczu, dzięki za linka, znam tą stronę, bardzo przydatna
Iwon - ja mam fajna miejscówę w Karpaczu. Bylismy rok temu. Fajni sympatyczni państwo pochodzący ze szczecina ) 2 lata temu kupili pensjonat w Karpaczu i tam mieszkają Mysmy byli zachwyceni. Willa Graża w Karpaczu
Aljenka - a co powiesz na temat egiptu w listopadzie z dzieciem? Jaki rejon? i moze pamietasz jakies hotele które mozna polecić?