reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Moj Maly juz lepiej przesypia nocki,wczoraj obudzil sie tylko dwa razy.Oby gorzej nie bylo.Tylko w dzien cyca chce coraz rzadziej,nie wiem dlaczego...
Rysica moj maz tez ostatnio zrobil mi ajerkoniaczek...ale malutko,pyycha byl :-)

reklama
Zaczynamy wchodzić z kryzysu skoku 17 tygodnia, choć ja mocno znerwicowana, i kompletnie rozregulował nam się dzień(noc w sumie też?u was podobne żniwo ten skok zebrał?

a ja chyba nie wierze w te skoki. Moja wlasnie skonczyla 18 tydzien, a w ostatnich 3 byla przecudownie grzeczna. Moze ostatnio wiecej cycoli w nocy.

A mały dzis dostał stolik edukacyjny i jest zachwycony bawi się sam dobre 20min więc jak na początek super :)

Aga ale jak to on sie bawi , juz siedzi przy stole? :szok: super ze tak podrozujecie, ja mojego tez nie oszczedzam :) w grudniu chyba pojedzie z nami na snowboard do wloch :-):-)

Dziewczyny dzieki za te lozeczka, cos sobie wybiore.

No i chcialabym zglosic tesciowa do konkursu!!!!! Dzis przebila wszystko!!!!!! Patrze co robi z malym a ona mu daje swoj palec do pogryzienia. Juz pomijam ze po co mu daje swoj palec skoro on ma koleczko do gryzienia w rece, i pytam tylko czy umyla rece. A ona na to : No tak oblizalam ten palec zeby wiesz... :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: WHAT!?!?!?!?! Normalnie myslalam ze za drzwi ja wyrzuce!!!!!!! Powiedzialam jej ze to jest mega obrzydliwe, i ze wlasnie przekazala malemu wszystkie swoje bakterie, i ze nie wolno oblizywac smoczkow ani calowac w usta ani nic z tych rzeczy. Ona zdziwiona, ale chyba jej troche bylo glupio bo zaczela malego wycierac pieluszka. No kuzwa ja juz nie mam sily. Juz mialam ochote jej wepchnac swoj oblizany palec do buzi, ciekawe czy by jej posmakowal. Co ci ludzie maja w glowach!?

Josie - współczuję teściowej! Co za głupia baba!!!

Zimno mi, idę po ajerkoniak ;)

Coś dziś na nic nie mam weny, chyba przez tą jesień.........

Addiena - zmierzę Ci termomixa jak mąż wróci i mi miarkę da, chyba że by była za daleko i by zbyt hałasował, to jutro rano wyjmie przed pracą i wtedy zmierzę...

u nas rano kaloryfery grzały, TERAZ BY MOGLI WŁĄCZYĆ bo zimno ;P

aga super ten panel :tak:
josie fuuu :baffled: obrzydliwe z tym paluchem, prawie jakby mu język do buzi włożyła łeeeeeeeeeee
mysiaczku u nas ten skok nie jest taki dramatyczny bo Misia trochę gorzej je w dzień (po 5 minut tylko) i czasem się przebudzi w nocy ale nawet nie na jedzenie tylko wystarczy że mąż idzie ją poprawić i usypia :tak: no jedynie budzi się nad ranem na jedzonko, dziś o 5 ale potem jeszcze spała do 8 :happy2:

Addiena - zmierzę Ci termomixa jak mąż wróci i mi miarkę da, chyba że by była za daleko i by zbyt hałasował, to jutro rano wyjmie przed pracą i wtedy zmierzę...

u nas rano kaloryfery grzały, TERAZ BY MOGLI WŁĄCZYĆ bo zimno ;P

ok:), a ja sie ciesze, ze mam piec gazowy i właczam kiedy chce :)

aga- super ten stoliczek. Nabylabym , ale juz nie mam gdzie klamotow trzymac. Kupilam mate, ale L. jest nia srednio zainteresowna tzn. po 15 min ryczy :(

josie- a fuj..zabiłabym chyba :szok:

reklama
Cześć dziewczyny- kompletnie wypadam z konwersacji Waszej, na fejsie też rzadko bywam. nie mam czasu, opcji, siły. wczoraj byłam na wieczorze panieńskim siostry- fajnie było dopóki one nie były pijane a ja cały czas trzeźwa...nie nadaje sie chyba. poza tym- cały czas męcze sie z gardłem i kaszlem. Zuza też ma kaszel oktrutny taki mokry, nie iwem co robić już, spac jej ciężko. chociaz teraz jak na razie śpi i jest ok.
pozdrawiam Was. może jak młoda pójdzie do przedszkola to co nieco nadrobie. powiem Wam ze nawet nie mam czasu zastanawiac sie nad tymi wszystkimi skokami rozwojowymi..ale Marysia to raczej cuuudowne dziecko czsem tylko krzyczy. a głos ma piękny, donośny, swidrujacy!
pa
Nanulika
- polubiłam

Do góry