buziak
Fanka BB :)
Dziewczyny smarujecie maluchy czymś od słońca? Qrcze jednak to słońce czasem zaświeci na skorce:-( Widziałam hipp 50 w kerfurze ale może coś z apteki? Doradzcie coś:-)
ja nie smaruje bo nie wystawiam na słonce
Co do mezow - moj przy bl duzo bardziej rwał sie do roboty teraz troche myslał ze to moje "sprawy" bo to ja karmie cyckiem. Ale po mału po mału spedza coraz wiecej czasu z małym. Wyjscia z domu tak bywałybaardzo rzadkie ale juz je ukrciłam )
No ale ja przyznaje bez bicia ze mam złote dziecko.
Nie mamy kolek, nie wyje mi bez powodu, nawet jesli nie spi to czasem jak to dziecko chce towarzystwa ale czesto polezy sobie sam i mam czas na umalowanie sie, nie chodze obrzygana w domu mam czas sprzatnac i wyjsc na spacer. Jesieni i zimy sie boje ;///
a po co ona ma wpasc pod wasza nieobecnsc???Nie no to juz szczyt;/ sorka ze ja tylko o sobie ale wlasnie dzwonila tesciowa, 3 razy nie odebralam ale juz za 4 odebralam bo nerw mi trącił i ona sie pyta czy bedziemy dzisiaj w domu a ja jej mowie ze wybieram sie do mamy jak grzesiek na trening pojedzie, a teraz jestem bardzo zajeta, roboty mam na maksa a may dopiero zasnął i ze ledwo go uspalam i ze sie wsciekne jak sie obudzi no staralam sie dac jej do zrozumienia....a ona mi na to ze w takim razie prosto z pracy zaleci jak nas nie bedzie...no kur..wa to chyba wprost jej powiem i sie skonczy dzien dziecka;/;/
Ostatnia edycja: