reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja mam wózek chicco i gondola nie jest pochylona jako cała tylko reguluje sobie dno jesli chce podniesc
Wiem, miałam chicco dla Kuby i w porównaniu z tym to chicco był super, ale sprzedałam cały zestaw z nosidełkiem i spacerówką, bo spacerówka była za wąska i kupiłam wtedy x landera.
A ten Mutsy jest super, tylko ten jeden wielki MINUS za gondolę :(

Niech mnie któraś kopnie!!! Wczoraj Nadia tak nam dała czadu do 22ej, że dziś nie robię NIC, tylko siedze na tyłku i gadam przez tel. Niedługo teściowa pojedzie, i znając życie Nadia się rozkręci. A dziś same jesteśmy.

ps. pisałyście o odgłosach natury... Ja Kubie puszczałam długo odgłosy natury. Jak macie gg to w radio jest taka stacja. Teraz też często słuchamy:)

Ostatnia edycja:
reklama
klusia- szukam na gg tych odglosow, podpowiedz gdzie to jest, pod jaka nazwa?

edit-znalazlam, ale mi nie gra ta stacja

edit2- uff ..juz..super, bede malej puszczac:))

Ostatnia edycja:
Przywitam sie tylko bo mialam napisac cos ale nie pamietam co...:sorry::eek:

Buziak- dobre dowcipy:tak:
Esperanza- udanego urlopu

Ide polezec, niunia z tesciowka na spacerze :-)

Szymek tez wreszcie padl. Nie spal od 5 a ja ledwo na oczy widze. Wczoraj musialam podjechac do ginki bo mialysmy podjac decyzje co do usuniecia nadzerki i chciala jeszcze raz ja zobaczyc. Nie bylo mnie ok 2 godzin i oczywiscie zlazla tesciowa. No i znow mlody sie rozregulowal. Zawsze jak ma z nia chocby kilkuminutowy kontakt to potem nocka z glowu. Budzil sie 3 razy i potem nie mogl zasnac. A oczywiscie K. nadal nie wiaze tego z matka. Z jednej strony dobrze ze przylazi glownie wtedy gdy mnie nie ma ale z drugiej nie mam wizyty pod kontrola i nie wiem co wyprawia mi w chalupie z dzieckiem. A jak widze efekty wizyt to boje sie nawet myslec o tym.

Wczoraj zaliczylismy usg bioderek i na szczescie wszystko ok. 2 pazdziernika powtorna kontrola. A 14 idziemy na szczepienia. Niby wybralismy 5w1 ale ja wciaz sie waham. Wzw juz za nami.

Ja znow mam schizy bo niby hemoglobina u Szymka juz w normie jest ale jakos te lekko wyzsze leukocyty i plytki krwi prawie na granicy dolnej normy nie daja mi spokoju. Do tego znow cos go wysypalo, chyba tradzik ale ma tez 3 dziwne krostki, duzo wieksze takie z plynem w srodku-jedna na glowce, drugana zgieciu nadgarstka i trzecia obok lokcia. Wszystkie po lewej stronie. Znow wlazlam w neta, naczytalam sie i wszystkie objawy wskazuja mi na bialaczke limfatyczna..... K......wa naprawde zwariuje chyba. Niby pediatra do ktorej pojechalismy z wynikami badan powiedziala ze wszystko ok i wszystko jest w normach, nawet te leukocyty ale i tak mam zle przeczucia. Nie radze juz sobie z tym.

Moja gondola tez jest przechylona lekko ale Szymek przesuwa sie na dol tylko wtedy gdy nie spi i szaleje podczas jazdy, wiec nie narzekam. Za to juz nie wiem jak go ukladac w lozeczku. No takie akrobacje odczynia ze szok. Zawsze gdy sie budze to nogi miedzy szczebelkami a on lezy w poprzek. O przykryciu nie ma mowy nawet

Nooo to sie wczoraj pochwalilam, ze tatus sie mial zajac mlodym z wlasnej inicjatywy... Dzwonil wczesniej specjalnie zeby mi oznajmic ze przejmuje wieczorny dyzur. Po powrocie do domu ani me ani be, grzebie w telefonie. Kiedy mu przypomnialam co mowil, to sie prawie obrazil i tak od slowa do slowa rozpetala sie awantura. Powiedzialam mu, ze nic nie robi ani przy mlodym, ani w domu, a on na to, ze przeciez mi wniosl rame od wozka :wściekła/y: Nosz k... poswiecil sie! Tak sie zaczal wydzierac, ze nawet nie mialam ochoty na niego patrzec pozniej. Polozylam sie spac w pokoju mlodego. Od rana (UWAGA) to ON jest na mnie obrazony i zeby MNIE ukarac nie wzial kanapek do pracy :eek: Sniadanko mialam gotowe przynajmniej. Na dzien dzisiejszy mam dosc i gdyby nie swiadomosc, ze hormony buzuja, a ja mam sklonnosc do nakrecania sie to walizki bym spakowala i tyle by mnie widzial. Klusia ja tez skorpion wiec dobrze Cie rozumiem. Jak o tym pomysle to mi sie krew gotuje! Fuuu...ck, dobrze, ze sie tu moge wygadac.

Moja gondola tez jest przechylona lekko ale Szymek przesuwa sie na dol tylko wtedy gdy nie spi i szaleje podczas jazdy, wiec nie narzekam. Za to juz nie wiem jak go ukladac w lozeczku. No takie akrobacje odczynia ze szok. Zawsze gdy sie budze to nogi miedzy szczebelkami a on lezy w poprzek. O przykryciu nie ma mowy nawet
To moja znów musi mieć kocyk pod brzuszkiem, spi na boku całą noc,lubi mieć przytulankę przy buzi, od początku ją tak otulałam ze względu na brzuszek i tak lubi...Jak nie śpi to wędruje nawet na przewijaku, ale podczas snu w domu to w jednym miejscu.

Kurcze ja nadal nic nie zrobiłam, znowu mała marudzi, obrzygała mi już 2 bluzki, a miałam wyjść...

mlodak a dlaczego wahasz się co do 5w1? my taką wybraliśmy ale zupelnie nic nie wiem co i jak, znajoma położna zasugerowała i tyle. Wiesz coś?

No bo wciaz mysle o tych nie skojarzonych. U nas nikt nie doradza, sami musimy zdecydowac. A ze zieloni w tym temacie jestesmy to co chwila zdanie zmieniamy.

Ja tez niby na K narzekac nie moge bo jak poprosze to zajmie sie malym ale z drugiej strony to chyba nie powinnam prosic. To w koncu rowniez jego syn i powinien sam czuc potrzebe pobycia z nim. Niestety nie widze tego zupelnie od jakiegos czasu. Zajmuje sie nim tylko z musu i strasznie mi przykro z tego powodu.

reklama
A ja wdze ze moj syn spi do 17 codziennie, ale jesli cos mu ten sen zakłoci np gdzies jezdzimy itp to niema bata zeby np usnął tak jak teraz lezy i marudzi i sie meczy bo jest nibyzmeczonyale nie spi. a ja z obiadem w dupie dzis a robie dwa 2dania i czuje ze bedzie fajnie ;////

młodak - a skad Ci w ogole takie głupoty przychodza do głowy!!!!? Przestan wydziwiac i czepiac sie (nawet lekarz powiedziała Ci ze jest ok) !!!

Do góry