Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
Jesteśmy na świecie od 21 czerwca :-) Poród zaledwie 3 godzinki, w tym 2 w domu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ale najgorsze jest to, że mam tak twarde cycki ze nawet mowy nie ma ze on cos wezmie do buzi..wczoraj moja mama mi ściągała sama ustami pokarm bo takie zastoje ze nawet laktator ne chciał ściągac..naprawdę a ja tak przezywam, że tylko becze głupiastymuluj malego swoja brodawka czyli od czubka noska ciagnij i przesuwaj az do brody. palcami rob polksiezyc pod broda. na piers przykladaj cieple oklady.... nie poddawaj sie. Rob skin to skin czyli gola twoja klatka piersiowa na to gole dziecko i nakryjcie sie jakims recznikiem czy narzutka. ma byc wam przYjemnie.
czyli oklad cieply potem skin to skin potem stymulacja brodawka i wlozenie dziecku calej brodawki z otoczka do ust.
Dziękia i jeszcze moze ktos wie czy mozna masować piersi jak zastoje są?
mlodak a kolezance połozna własne masowała. Ale dziewczyna miała juz zapalenia spowodowane zastojem z gorączką 40 stopni.
tu znalazłam jeszczse porady
Nabrzmienie piersi, czyli zastój pokarmu