reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

tialana - dobre z tą pufą :) Też wydaje mi się ze to zbyt mała wysokość i wszystko gra.

Aylin - mój tak samo przyniósł mi jakiś czas temu bluzeczkę od teściowej w podobnym stylu i do tego w rozmiarze chyba dla słonia. Wyłożyłam nią bezdomnemu kotu budkę....

Abiga - a Ty jeszcze przy kompie? Trzymam kciuki aby wszystko odbyło się szybko i jak najmniej boleśnie &&&&&&&&&.

reklama
Abiga, takze trzymam mmocno kciuki.....mam nadzieję,zę w poniedizałek podziele Twój los....chociaz tak czytam,ze z taką szyjką to ja jeszcze 2 tygodnie moge chodzić....:(

Abiga, łaaaaaaaaaaa, jak już się ogarniesz po porodzie, koniecznie napisz na opowieściach z porodówki jak poszło :sorry:

Przepraszam :zawstydzona/y: (ja kupiłam swoje w netto, jakby co :laugh2:) Jedyne sorbety które smakują jak lody :tak: :-)
Spoko jakoś przeżyje ;-)

tialana - dobre z tą pufą :) Też wydaje mi się ze to zbyt mała wysokość i wszystko gra.
.
Też mi się wydaje że przy tej wysokości wszystko powinno być ok ale jak takich "parę kilogramów" jak ja pacnie na ziemię to nawet z takiej wysokości daje niezły efekt ;-)

Niektórzy ludzie nie grzeszą taktem i wyczuciem - wczoraj znajoma pyta mnie jak się czuję, po czym dodaje z "troską" - pewnie już ważysz ze dwa razy tyle :szok::zawstydzona/y::no::confused2:

Aylin - mój tak samo przyniósł mi jakiś czas temu bluzeczkę od teściowej w podobnym stylu i do tego w rozmiarze chyba dla słonia. Wyłożyłam nią bezdomnemu kotu budkę....

Abiga - a Ty jeszcze przy kompie? Trzymam kciuki aby wszystko odbyło się szybko i jak najmniej boleśnie &&&&&&&&&.

Ja mojemu kazałam odniesc... niech sam wymysli co jej powiedzieć. Moze na przyszłość popatrzy co bierze... A kotu bezdomnemu wole dac bawełne :)

Powodzonka, trzymamy kciuki :-)

Aylin toż to tak samo jak moja teściowa :tak:

niestety dosc popularne. wole wersje Aska :)

...ale trzęsienia ziemi jakoś nie było ;-)

i dziury w podłodze nie zrobiłaś, więc nie jest źle :-).

Ja mojemu kazałam odniesc... niech sam wymysli co jej powiedzieć. Moze na przyszłość popatrzy co bierze... A kotu bezdomnemu wole dac bawełne :)

niestety dosc popularne. wole wersje Aska :)

Ja na początku też kazałam to wynieść tam skąd przyniósł, ale że to nic nie dało tylko ta szmata się walała po chałupie (on chował do szafy, ja wyciągałam i kładłam w widoczne miejsce) to w chwili ratowania kota dobre było i to :szok:.

Ostatnia edycja:
reklama
Nic sie nie dzieje u mnie na szczescie od tych 4-5 godzin, więc zdecydowaliśmy się zostać w domu i zaczekać na jutrzejsze usg w szpitalu z samego rana. Maly tez szaleje, jak zwykle, wiec mam nadzieje, ze wszystko ok, ale bardzo dziekuje za wyganianie mnie w dobrej wierze do szpitala!
:tak: oczywiscie dam znac jutro!

Tialana, Ty uważaj na te pufy, Kochana ;-) znalazłam tez tą moją farbę Goldwella na allegro:
GOLDWELL COLORANCE FARBY DO WŁOSÓW - PEŁNA PALETA (2347526158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko, ze te niebieskie farby są bez amoniaku, czyli wlasnie dla kobiet w ciazy, a te z amoniakiem - trwalsze chyba sa zawsze czarne. Ale rzeczywiscie jakos malo ofert tych farb na allegro albo źle popatrzyłam.

Te przebarwienia, o których piszecie to na pewno hormony...miną po ciązy, ale rzeczywiscie lepiej się zabezpieczać wysokimi filtrami.

Zaza, naprawdę polecam depilacje! Ok...to kosztuje...ja placiłam chyba 400-500 zł za jeden zabieg co chyba 6 tygodni, ale od tej pory swiety spokoj, tzn. nie tak zupełnie, bo nie będę zdradzać, co, gdzie i jak ;-) ale tam, gdzie mnie laser trafił to gładziutko :-)

Rysica, Aylin, Tialana, a mi się wydaje, że nic takiego na SR nie mówili...mojemu M. tez tak sie wydaje, choc czytałam o tym niemalowaniu paznokci wlasnie w necie.

Aylin, sto lat! :-)

Abiga, &&&&&&&&&&&& no wczoraj sie przywitała...;-)

Do góry