Nic sie nie dzieje u mnie na szczescie od tych 4-5 godzin, więc zdecydowaliśmy się zostać w domu i zaczekać na jutrzejsze usg w szpitalu z samego rana. Maly tez szaleje, jak zwykle, wiec mam nadzieje, ze wszystko ok, ale bardzo dziekuje za wyganianie mnie w dobrej wierze do szpitala!
oczywiscie dam znac jutro!
Tialana, Ty uważaj na te pufy, Kochana ;-) znalazłam tez tą moją farbę Goldwella na allegro:
GOLDWELL COLORANCE FARBY DO WŁOSÓW - PEŁNA PALETA (2347526158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko, ze te niebieskie farby są bez amoniaku, czyli wlasnie dla kobiet w ciazy, a te z amoniakiem - trwalsze chyba sa zawsze czarne. Ale rzeczywiscie jakos malo ofert tych farb na allegro albo źle popatrzyłam.
Te przebarwienia, o których piszecie to na pewno hormony...miną po ciązy, ale rzeczywiscie lepiej się zabezpieczać wysokimi filtrami.
Zaza, naprawdę polecam depilacje! Ok...to kosztuje...ja placiłam chyba 400-500 zł za jeden zabieg co chyba 6 tygodni, ale od tej pory swiety spokoj, tzn. nie tak zupełnie, bo nie będę zdradzać, co, gdzie i jak ;-) ale tam, gdzie mnie laser trafił to gładziutko :-)
Rysica, Aylin, Tialana, a mi się wydaje, że nic takiego na SR nie mówili...mojemu M. tez tak sie wydaje, choc czytałam o tym niemalowaniu paznokci wlasnie w necie.
Aylin, sto lat! :-)
Abiga, &&&&&&&&&&&& no wczoraj sie przywitała...;-)