reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Przed chwilą zaaplikowałam sobie czopka, po chwili poczułam coś zimnego,mokrego....Jeju pomyślałam, ze coś wypłynęło, że to już??? A to część czopka, może juz za płytko....
Mała daje czadu, że płakac się chce z bólu, czuje ją w d***e...

reklama
zobaczyłam jeszcze ze magnii w szpitalu z nadcisnieniem walczy tak?
nie chce Cie kochana martwic ale mi te odgłsy pomgły na tyle ze zaraz rodziłam i ja hehe ;-)

A napiscie mi co z ta Kamila jest bo ja niedoinformowana sie czuje?
jakie jej te wyniki powychodziły ze az tak zle jest??? przeciez ona to juz na mecie jest wiec pewnie cc jej zrobia lada moment.... :sorry2:

za reszta potrzebujacych tez trzymam kciuki!!
dziewczyny z lekka dawały mi cynk co u Was, ale musicie mi wybaczyc ze idzie mi to pomału ;//

Buziak - Kamila robiła dziś wyniki, które potwierdziły, ze ma cholestazę. Była w szpitalu, ale z braku miejsc odesłali ją do domu, ma się stawić jutro rano, bo się zwolni miejsce i podejrzewamy, ze skoro to juz 39 tydz. to raczej leczyć jej nie będą tylko pomogą zakończyć ciążę, ale jutro sie okaże dokładnie co i jak.

U Mnie 10-55 ........Ja też północy przecierpiałam ból bioder ud i drętwienie jak spać na lewej stronie chciałam to jeszcze gorzej......a teraz leżakuje z nogami w górze piękne słońce a nie mam siły Dobrze że popakowane torby tylko czekać teraz...
Dziewczyny wszystkie trzymam kciuki za was do czytuje w waszą noc forum i mam tylko jedne marzenie samych szczęśliwych rozwiązań ....no i jak się chcecie już sypać w maju to w Dzień Matki.:-)

Dzień dobry!
Ja dziś od 3.30 męczyłam się z brzuchem - wzięłam no-spę i przeszło na tyle, że poszłam spać.
Od 6.30 było ok ale coś czuję, że znów się zaczyna! Te bóle okresowe są coraz gorsze!
Upał od rana, ja już spuchnięta jak wielka bomba! Dziś pewnie prędzej umrę niż urodzę!!! :angry:

Nanu jestem z Tobą myślami! Strasznie to smutne i bardzo mi przykro, że musisz to przechodzić!

Mangii oby ciśnienie obniżyli i wypuścili - chyba, że chcesz już rodzić to oby jednak przyspieszyli rozwiązanie! Podejrzewam, że dziś pogoda nie pomoże w obniżeniu ciśnienia, zwłaszcza, że mają być dziś popołudniu burze prawie w całej Polsce!

Buziak fajno, że znów z nami jesteś!

Kamila powodzenia! Oby zakończyli już Twoje cierpienia!

Miłego dnia Wam!

Witajcie :)

Buziak, noooo jestes, bo juz myslalam, ze gdzies tam po cichu sie rozpakowalas :-D;-)

Trzymam kciuki za Was wszystkie, bo kazdej powoli konczy sie okres dwupaku, ale fajnie, zaraz bedzie wysyp bejbikow :tak:

Witam

Kamila trzymam kciuki
nanulika strasznie mi przykro, ze musisz to przezywać, szkoda ze w szpitalach jest taka znieczulica.
magni ty jeszcze troche musisz poczekać.

A ja nedługo lece na ktg zobaczymy co tam mlody wyprawia w brzuchu.

Pisze z tel bo tym razem nie net a laptop sie na mnie wypial;//
Mnie rano obudzil mega ból podbrzusza ale sie uspokoił...siku w nocy bylam chyba ze 4 razy...mlody ostatnie dni bardzo batdzo leniwy. Lecę po 10 do szpitala na NST bo co tydzien mam teraz je robic. A na dzis czyli 23.05 nie wiem czemu większość rodziny i nawet maz od poczatku obstawiali ze urodze;-) no cóż pomylili sie;-)

Nanu- serduszkiem z calej mocy swojej przy Tobie;*

Kamilka- &&&&&& zebys juz wrocila rozpakowana

Violka- &&&&& bo też ich dzis potrzebujesz

No i oczywiście Magni- &&&&& zaciskam oby jeszcze w dwupaku troche!!!

Pozatym przesyłam fluidki dla Was wszystkich.;-)

reklama
Dzień dobry

delwer gratuluję udanej wizyty

kifsi, ania2004, katrina115, polaatrzymam kciuki za wasze wizyty, usg i ktg :tak:

Magnii
mam nadzieję że ciśnienie już nie będzie tak skakać w górę, trzymajcie się z Tomeczkiem tak mocno jak my trzymamy za Was kciuki

Nanu
myślę o Was i sercem jestem z Tobą

Dziś znowu śniło mi się że urodziłam, ale chłopca anie naszą Magdzie ale i tak był kochany :-)

Dobrego dnai kobitki

Do góry