reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

BMR będzie dobrze!!! :tak:

xdorotaa spanie na lewym boku przereklamowane ponoć, ni wydaje mi się, żeby to było przyczyną

AVO przykro mi, oby stan twojej babci się unormował

dzisiaj wybieram się na roczek, więc sobie troszkę pojem:-D ostatnia przyjemnośc jaka mi została w tym ciążowym czasie

reklama
AVO przykro mi.

Buziak ja mam torbę spakowaną od chyba 2 tygodni,a pakował ją mój osobisty i prywatny mąż,jak zaczął mi brzuch twardnieć i pojawiły się skurcze:tak:Stwierdził,że on się nie będzie stresować,że czegoś nie ma i już mam.Ale to było w tym czasie jak Tobie net nie działał.

Hej kochane;*
kurcze ja się dziwnie czuję... wstałam i pierwsze co na wc.... mam taka biegunkę że szok.... Do tego chyba się przeziębiłam w nosie i gardle mam masakrę, mąż *spam* przywiezie, może się podleczę...
Witam z rana.

Ojj to ja też ponarzekam. Od 3 wieczorów - zaznaczam tylko wieczorów ok godz 22-23 zaczynają mi sie skurcze- jak podejrzewam- boli mnie od krzyza poprzez biodra tak jakby i dol brzucha.... biore na to tylko magnez i staram sie jak najszybciej zasnac zeby to przespac.... ale niepokoi mnie to, ze jest to zawsze wieczorem i boli troche slabiej niz na okres ale podobnie.... a dzis rano to juz w ogole myslalam ze rodze ;o wstałam z ciezkim brzuchem ...ledwo siku zrobilam i brzydko sie wyrazajac- nie wiedzialam czy chce mi sie rzygac, srac czy co... ale myslalam ze mi brzuch rozsadzi... i kuło w cipuli.... poszlam na kibel- a tam nic... to wrocilam do lozka... maz przyniosl sniadanie do lozka i troche lepiej... ale leb mi rozsadza dla odmiany teraz...;/;/ az sie zeschizowalam ze prawie cala noc na prawym boku lezalam i moze cos tam popsulam- ale z drugiej strony nie mozna popadac w paranoje z tym lezeniem na lewym boku....

Przepraszam ze tak tylko egoistycznie o sobie ale musialam sie wyzalic :((

Milego dnia dziewczynki!!;)

nie strasz!!!!!!!!!! masz leżeć i myśleć o przyjemnych rzeczach! tak jak buziak pisze nospę bierz w takich przypadkach najlepiej 3tab forte i ze 2 magnezy minimum i do łózka!!!

muńka niezły sen, nie ma co:-D haha ja miałam podobne jakiś czas temu i też się nie broniłam wrecz mi się podobało:-D

buziaku w gruncie rzeczy mamy do siebie godzinę drogi możemy się masować:-p

AVO przykro mi.... &&&&&&&&&&&&& za babcię żeby była z wami jeszcze conajmniej z 10 lat;*

kurcze mała mnie kopie tak że aż boli.... wypycha mi skorę z prawej strony przy biodrze...

avo - przykro mi, ale wierzew to, ze babcia jeszcze zobaczy malenką!!!!!

ruda - jaka Ty sie dosłowna zrobiłas:-p to ja w takim razie mówiłam o lyscie a nie liscie;-)

snoopy - dwie godziny w dwie strony masowania dwie minuty ;))

munka - sen dobry miałas nie powiem, wyszło jaka Ty wuzdana jestes:-D:-D
A co do tego czasu co tak go duzo macie to powiem Wam, ze ja na inne miesiace za bardzo nie wchodziłam ale czasem zajrzałam kiedy ktore sie rozpakowywały i jesli statystycznie to przełozyc na nas to połowa bedze rozpakowana w maju wiec moze to 4tyg mamy a nie 8 ;-)

Ostatnia edycja:
Witojcie:)

ja też spać nie mogłam:/ każdy bok mnei juz boli i najchętniej bym się na brzuchu położyła:-) Wy tak o tym poście a ja w środę seksik zaliczyłam :-p to w ramach masażu ale bez oliwki z migdałów :rofl2:

AVO - przykro mi z powodu babci :-( ale na pewno bedzie wszystko dobrze! Trzeba być dobrej myśli!

Polaa - Ty lepiej uważaj! Ja to poręczy się trzymam jak babulinka jak mam ze schodów schodzić :sorry:

Buziak - nawet nie wiem w którą torbę się spakować :-) ale mam już majty siatkowe więc powinno wystarczyć :-D

kurcze ja tez mam jakiś problem, biegam na kibelek już chyba 4 raz, a to pewnie po płatkach na mleku...
i boję się wyjść na zakupy, by zaraz nie wracać...poczekam jeszcze, mimo, że moglibyśmy już wyjść, bo mniej pada...
jak nie urok...

Avo, oczywiście, że się pomodlimy, będzie dobrze, musi się jeszcze nacieszyć kolejnym cudem świata;)

Wiecie co? Co do torby to ja sprawę przemyślałam;-) w wielką spakuje wszystko co będzie potrzebne po porodzie a w mała poręczną wcisnę do porodu:-) w ktorej będzie tylko koszula, ręcznik, jeden podklad, 2 podpachy i jedne gacie:-D do tego ręcznik i ubranka dla malej zeby mi ją ubrali po ludzku, z tym ze pewnie jakies ciemne wybiorę, pampersik i chusteczki bo nie wiem nawet czy oni ją umyją... tak się zastanawiam czy to sensowne rozwiazanie, co myslicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Buziak - nawet nie wiem w którą torbę się spakować :-) ale mam już majty siatkowe więc powinno wystarczyć :-D

z gołym dupskiem zasuwac nie bedziesz musiała to najwazniejsze niewatpliwie masz:-D

snoopy - ja w duzą biore takie rzeczy jak reczniki i szmatki a w małą jakas reklamowke kosmetyczne - podkłady,wkadki, majtki siatkowe..

Tylko nad kolejnosca musze podumac, zeby np kapcie nie lezały gdzes na dnie nie??

Do góry