reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziń Dybry :-D

w 17 tygodniu poczułam ruchy, więc urodzę 37? Hmmm... jeszcze 6 tyg! Ciekawe czy sie sprawdzi :tak: a czkawki Małej w ogóle nie czuje :-( nie wiem kiedy to:-( bo jakiegos pukania co chwilę przez jakiś czas nie miałam jeszcze :-(

A sny mam przedziwne:/ raz mi się śniło ża Małej mogłam policzyć paluszki jak się rozpychała i miała ich.... 6! A ostatnio że kupowaliśmy odkurzacz za 11 tysiecy! I to używany niby był :/ paranoja:/

Ostatnia edycja:
reklama
Helol ja mam wizytę dopiero 25 nie wiem ale ostatnio mnie brzuch ubolewa i jakos tak gorzej się czuje ciekawe ile moja kruszyna już waży bo wasze to już duże są. Co do czopa to mi też odchodził wcześniej a urodziłam w 39 tygodniu dopiero zaczęłam rodzic to odszedł krwisty także myslę ze to nie powód do zmartwień a mi po sexie też taka galareta schodzi

Ostatnia edycja:
witam!
paulina to dobre z tymi ruchami... ciekawe czy sie sprawdzi!
december ja tez mam gina dzis i tez ide be badan jakos przez swieta sie nie wyrobilam:-/
dziewczyny z polski macie teraz wizyty co miesiac czy co dwa tyg?

Dzien dobry.

Rureczka trzymam za Was kciuki!!!

Paulinka - wiesz co ja juz sama nie wiem jak to jest... wczoraj moja ginka sie upierala ze ja jej oklamalam z ostatnim okresem bo jej od poczatku na prawie 1.5 tyg w przod wychodzilo... takze nie wiem jak to patrzec kazala trzymac sie tego ze teraz jest 32t4 dni a nie 31t2d i wg tego na bank urodze...wiec tego sie teraz trzymam... a swoja droga ze kawal chlopa bo tata do szczupakow tez nie nalezy :))

Oczywiscie kciuki za wizytujące:)))

Josie co do wizyt ja tą mialam po 2 tygodniach wczorajsza a nastepna mam za 3 tygodnie...7 maja

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Rureczka trzymam za Was kciuki!!!

Paulinka - wiesz co ja juz sama nie wiem jak to jest... wczoraj moja ginka sie upierala ze ja jej oklamalam z ostatnim okresem bo jej od poczatku na prawie 1.5 tyg w przod wychodzilo... takze nie wiem jak to patrzec kazala trzymac sie tego ze teraz jest 32t4 dni a nie 31t2d i wg tego na bank urodze...wiec tego sie teraz trzymam... a swoja droga ze kawal chlopa bo tata do szczupakow tez nie nalezy :))

Oczywiscie kciuki za wizytujące:)))

Josie co do wizyt ja tą mialam po 2 tygodniach wczorajsza a nastepna mam za 3 tygodnie...7 maja

Dorotka- narazie spokojnie, moja pierwsza córka w 27 tygodniu wazyła 2000 kilo!!!! u super spcjalisty tak wyszło na usg- termin 3 tyg wczesniej:) w 36 znowu wyszła gigantyczna 3600, ale do 41 tygodnia urosła tylko o 400 gram:) i dociągneła do 4 kg, a w 27 tygodniu wrózono mi 5000 kilo co najmniej:) i urodzenie 3 tyg przed terminem, a ja przenosiłam o 8 dni i pewnie jeszcze dłużej bym chodizła w ciązy gdybym nie wymusiła porodu. Także ja na Twoim miesjcu bym narazie oficjlanie terminu porodu nie zmieniała:)

Tylko ze ja ze skierowaniem kochana na cesarke... wiec termin juz stały:)

Co nie zmienia faktu ze woalalbym planowo 12.06 bo mi sie jeszcze jedna wyplata wliczy do zusu o wiele wyzsza niz to co mi da zus... no i macierzynski niby tylko tydzien roznicy ale wlasnie dla mnie to bedzie istotna data;pp

Rurka trzymam kciuki. Za wszystkie maluchy i mamy w szpitalu tez.

Wylicytowałam piękną chustę do karmienia. Zdjęcie w wątku mamusiowo dzidziusiowym:-)

reklama
Tylko ze ja ze skierowaniem kochana na cesarke... wiec termin juz stały:)

Co nie zmienia faktu ze woalalbym planowo 12.06 bo mi sie jeszcze jedna wyplata wliczy do zusu o wiele wyzsza niz to co mi da zus... no i macierzynski niby tylko tydzien roznicy ale wlasnie dla mnie to bedzie istotna data;pp

Dorotko, a Ty chciałas cesarkę? Ja też cc mam ciut wczęsniej , bo 6 czerwca:)- ale bardzo bym chciała,żeby poród zaczął się w 37 tygodniu i żeby mała była mała i przeszła mi przez drogi rodne:)

Do góry