reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hejka!

Ja dziś od 4.00 mam jakiś mega apetyt...nie wiem które śniadanie już jem i z braku pomysłu właśnie wcinam kaszkę manne z kakem. Kolejnym posiłkiem będzie rosół i pewnie za godzinę już go będę jadła. Coś czuję, że teraz dopiero zacznie mi waga rosnąć.
Też mam wrażenie, że brzuszek jakoś niżej mam...
Ale generalnie na nic nie narzekam, bo miałam na co narzekać na początku ciąży, kiedy nawet ręką nie mogłam ruszyć, więc obecne dolegliwości to pikuś:-):-) no i do tego słonko, które weszło w znak Barana, a ja właśnie taki typowy zodiakalny baranek;-) są tu jeszcze jakieś baranki????

:) Ja :)

reklama
Witam się i Ja :-)

i dołączam do tych z gorszym samopoczuciem :no:

Na zewnątrz piękna pogoda a ja w domu z laptopem na kolanach i kiepskim samopoczuciem .

Eh szkoda gadać .

Co do wyprawki , też należę do klubu mających jeszcze czas . U mnie chyba tak zostanie , bo ja zawsze na ostatnią chwile wszystko .

Hej,

nie ma jak z lozka pisać
biggrin.gif
myslalam,ze bede spac gdzies do 12
laugh.gif

dwa razy tylko wydawalo mi się,że Mlody placze w swoim pokoju
embarrassed.gif

Musze sie zebrac i jechac do miasta
yes2.gif

tialana dzieki ze pytasz
;-) wyspalam sie:-D kilkq razy sie budzilam ale od razu zasypialam:tak:

Asiia
kurcze odezwij się:tak:

sicilpol wspolczuje, ze nie mozesz spać:tak:
ja jak mam jakies problem czy jak sie czyms denerwuje to wtedy nie moge spać. W ciazy spie jak male dziecko:tak:

Hejka!

Ja dziś od 4.00 mam jakiś mega apetyt...nie wiem które śniadanie już jem i z braku pomysłu właśnie wcinam kaszkę manne z kakem. Kolejnym posiłkiem będzie rosół i pewnie za godzinę już go będę jadła. Coś czuję, że teraz dopiero zacznie mi waga rosnąć.
Też mam wrażenie, że brzuszek jakoś niżej mam...
Ale generalnie na nic nie narzekam, bo miałam na co narzekać na początku ciąży, kiedy nawet ręką nie mogłam ruszyć, więc obecne dolegliwości to pikuś:-):-) no i do tego słonko, które weszło w znak Barana, a ja właśnie taki typowy zodiakalny baranek;-) są tu jeszcze jakieś baranki????

klusiaM - wiem, że może być ciężko ze zrzuceniem wagi, ale chociaż sobie pomarzę...;-)

Życzę wszystkim choraczkom zdrówka!!!

Ja ja :tak:Baranek pełną gębą :-) 8 kwiecień urodzinki - czyli w tym roku idealnie w Wielką Niedzielę - jak Świętować to na całego :-D

CZY KTOŚ MA KONTAKT Z ASIĄ lub numer do niej? Może by tak napisać?

Ja ja :tak:Baranek pełną gębą :-) 8 kwiecień urodzinki - czyli w tym roku idealnie w Wielką Niedzielę - jak Świętować to na całego :-D

CZY KTOŚ MA KONTAKT Z ASIĄ lub numer do niej? Może by tak napisać?

katrina wczoraj do Niej pisala sms-ka ale nie odpisala

kurczę ciekawe co z Asią i jej chłopakami:(

ja dzisiaj nic optymistycznego nie umeim napisać- przydusza mnie cały czas:( nawet to piekne słońce za oknem nie pomoże:(

zaczynam się poważnie martwić o Asię:-( mam nadzieję, że to tylko chwilowe problemy z łącznością, a z Asią i bliźniakami wsio jest OK

Ja dzisiaj pełna werwy ale nie bardzo mam co robić. Sprzątać nie ma sensu bo remont, prasowanie wczoraj odwaliłam.

Zadzwoniła do mnie koleżanka z terminem lipcowym - miała mieć dziewczynkę już kilka sukienel kupiła a wczoraj jednak pokazały się jajka :)

No właśnie ja się dzisiaj obudziłam w nocy bo mi się śniło że asiia urodziła...... oby to jednak się nie sprawdziło.

reklama
No proszę, są baranki:-D

BMR - ja w tym roku też świąteczna i to do tego z dużą ilością wody, bo 9 kwietnia!!:-D

Jak dobrze przeczytać, ze nie tylko ja mam taki apetyt...bo aż mi głupio. Dzisiaj juz sniadanie, 3 jabłka, gruszkę i drugie śniadanie wsunęłam :eek: I wciąż mam ochotę na jabłko:dry:

no to ja już rosół podgrzewam:szok::-D

też myślę o Asii...mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje...

Do góry