reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wg mnie ta lista jest nieczytelna..

Też o tym pomyślałam. A ta lista jest wg mnie nieczytelna, bo jest na nich wiele dziewczyn, które od dawna tu już nie piszą.
A osoba, która jest za nią odpowiedzialna z braku czasu też rzadko tu zagląda...

ehh...no to nie wiem, myślałam że tak by było fajnie bo wszystko w jednym miejscu...

reklama
Oswiadczam, iz wrzucilam do naszej ksiazki kucharskiej, zapiekanke rybna wg. mojej siostry- jedyny sposob na rybke, ktora zjadam ze smakiem :tak:

AVO- jestescie bardzo do siebie podobne :tak: juz mialam sie pytac, macie jakies obce korzenie? tak mi w oko wpadlo, ze obojoe, takze babcia macie taka niepospolita urode :baffled:

avo - no to fajnie, ze masz taka sis z kt jestes bardzo zzyta:tak: a jeszcze jak zrobi kariere i bedzie bogata to juz w ogóle:happy::happy: :baffled:

Sicilpol- nasz pradziadek był Włochem:), ale już jego rodzice przyjechali do Polski:)Moja siostra rozpacza,że ma białą jak śnieg karnację- typ królewny śnieżki, ja natomaist mma dosc ciemną karncję i opalam się mocno:)Moja mama wygląda jak 100% Włoszka:),żreszta babcia też:)i ja mam wielki sentyment do Włoch:) W te Wakacje bylismy w Toskani- Marina di Pisa, ale zdecydowanie bardziej podoba się w okolicach Neapolu. Koniecznie też chcę zobaczyć samo południe.Może mi cos polecisz?
Na Sycyli są świtne i dosc tanie apartamenty:)Tam tez napewno się wybiorę:)
Buziak- w tym zawodzie nie jest tak cukierkowo jak się wydaje:(

Ostatnia edycja:
Dzień doberek
Wpadłam się tylko przywitać i nadrobić troszkę Wasze skrobanie :-D
Jutro ja usg ciekawe czy dzidziol da się podglądnąć :-) :-D

Ostatnia edycja:
AVO- czyli zgadlam :) Musze powiedziec, ze stanowicie piekne polaczenie obu tych krwi :tak: Zgarnelyscie wszystko co najlepsze z polskiego typu urody i z wloskiego :tak:
Toskania piekny region :tak:
Ja zawsze bylam ciekawa i pozwiedzalam swojego czasu troche, plus moj maz ma rozsypana rodzine i znajomych po calych Wloszech, wiec liznelam z kazdego regionu wszystko to co najlepsze :tak:
Sycylia jest naprawde warta zobaczenia, ale bylabym niesprawiedliwa, gdybym np pominela Sardynie. nigdy tam nie bylam, ale maz spedzil tam miesiac na misji i ogladajac niektore zdjecia szczeke mialam na ziemi.
Wlosi chyba lubia sie rozprzestrzeniac po innych narodach, bowiem moj szwagier, niby rodowity Francuz, ale korzenie ma takze Wloskie :tak: oraz wyglad, nazwisko zas typowe dla Sardyni :tak:
Moja rodzinka, jak tu przybyla na slub, zrobila sobie 10dniowy urlop i wszyscy byli pod wrazeniem. Fakt, nie tylko piekne miejsca sa tu, ale Sycylia nadal oferuje niczym nie skalana nature i miejsca oryginalne, nie skalane konsumizmem czy sztucznym klimatem spozadzonym specjalnie dla turystow. Tu albo sie czlowiek przystosuje do ich tempa, albo ginie ;)
Sycylia to duzo ciekawych miejsc, zalezy tez kto co lubi, wycieczki, nature, miasto, morze, sztuke :tak:

A z tą chrzesnica to troche nie rozumiem - mieszkacie razem, zajmujesz sie nia ??? :baffled:

Mieskzam z moja mamą siostrą jej meżem . Ponieważ musieli wynając mieszkanie swoje aby spłacić kredyt za:-(mieszkali w naszym rodzinnym domu
Więć od rana do nocy mam chrześnice krzykaczke i nic jest co raz gorzej ...

:no::no::no:

brzuch robi sie twardy i taki wypięty do przodu, robi sie dziwny nienaturalny kształt i to od razu widac;-)
macku - nasze brzuchy czasem przyjmuja takie kształty i rozmiary, ze do konca nie wiadomo co tam sie dzieje ;-):tak: ja stawiania tez nie jestem pewna bo czasem mały mi sie po prostu pręży ale tak jakos dziwnie ze nie wiem co glut kombinuje:baffled:

Mam tak samo jak ty
:-)

reklama
a ja dalej chyba ruchów nie czuje, jedynie takie skurcze delikatne

Boziu, ja to zawsze muszę mieć jakieś opóźnienie :>

I cycki bolą przestraszliwie! Brodawki mam ochotę odciąć obcęgami.

Do góry