Noo...Też się zastanawiam gdzie ta energia
W tym tyg. mam L4 i zamierzam pomyć wszystkie okna na święta, ale jakoś weny brak...
Uda się na pewno następnym razem.Niestety dziewczynki to jeszcze nie teraz. Test negatywny. Ale okresu nadal ani widu ani słychu Jak w ciągu tygodnia nie przyjdzie to lece do gina dziś 32 dc. Nanulika jak zrobisz badania na tarczycę to wrzuć wyniki to będę miała jakieś porównanie, bo Ty na nią nie chorujesz nie? Moje wyniki są niby w normie ale do końca nie jestem przekonana...
Napisz nam tu Twoje wyniki to pomożemy, bo jest tu kilka dziewczyn obeznanych w temacie...
U nas jest podobnie. Jest tylko jeden żłobek w którym przyjmują podobno tylko kilkoro dzieciCo to żłobka to w sumie nie mam za bardzo wyjścia, bo teraz jest w moim przedszkolu babka na zastępstwo, ale wrócić będę musiała. W moim mieście, mimo, że jest duże są tylko 3 żłobki państwowe. Znajoma miała 2 córki od 5 mc i nie narzekała. Oczywiście pojechaliśmy i co się okazało? Że dopiero po urodzeniu dziecko można zapisać, ale... JAK DZIECKO URODZI SIĘ KONIEC MAJA/POCZĄTEK CZERWCA TO DO KOŃCA ROKU NIE MA SZANS NA MIEJSCE. Nie zostanie mi nic innego jak ciągnąc zwolnienia, urlopy swoje i męża i w razie co wynająć na kilka miesięcy opiekunkę paranoja