reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
No to ja sie pochwale pierwsza :) jestem juz po usg genetycznym i z Moja Dwojeczka Wszystko wporzadku :) Sa zdrowiutkie :) i coraz szybciej rosna :)
Jeden z blizniakow ma 7,21 cm (wedlug OM 13tydz4dni)
Drugi 6,99 cm (wedlug OM 13tydzdn)
termin wedlug usg mam na 26maja.
niestety drukarka im nie dzialala..:(
Maz co prawda pstryknal 2 fotki,ale za ladnie niestety one nie wyszly :)
No ale najwazniejsze ze wszystko jest ok :)

a musze jeszcze powiedziec ze PAni doktor stwierdzila ze to raczej nie jest ciaza jednojajowa (dziwne bo tutaj i w szpitalu i moja gp mowila ze dzieci bede takie samiutkie,ze napewno ciaza jednojajowa.. ) no ale zobaczymy za kilka dni mam znowu wizyte..)

jak narazie Maz sie cieszy bo z prawej strony nosze uwaga kolejnego CHLOPAKA :) ,dzidzia z lewej niestety nie chciala rozkraczyc nozek :)

No to ja sie pochwale pierwsza :) jestem juz po usg genetycznym i z Moja Dwojeczka Wszystko wporzadku :) Sa zdrowiutkie :) i coraz szybciej rosna :)
Jeden z blizniakow ma 7,21 cm (wedlug OM 13tydz4dni)
Drugi 6,99 cm (wedlug OM 13tydzdn)
termin wedlug usg mam na 26maja.
niestety drukarka im nie dzialala..:(
Maz co prawda pstryknal 2 fotki,ale za ladnie niestety one nie wyszly :)
No ale najwazniejsze ze wszystko jest ok :)

gratulacje!!!! super:) dwójeczka i takie duże:) ślicznie, niech zdrowo rosną:)

a musze jeszcze powiedziec ze PAni doktor stwierdzila ze to raczej nie jest ciaza jednojajowa (dziwne bo tutaj i w szpitalu i moja gp mowila ze dzieci bede takie samiutkie,ze napewno ciaza jednojajowa.. ) no ale zobaczymy za kilka dni mam znowu wizyte..)

jak narazie Maz sie cieszy bo z prawej strony nosze uwaga kolejnego CHLOPAKA :) ,dzidzia z lewej niestety nie chciala rozkraczyc nozek :)

wow! ale, że tak szybko już się będzie ktoś chwalić to nie sądziłam... Heheeee. Super.

Bliźnieta dwujajowe są super. Najlepiej jak parka:tak::-) Zawsze mi się taka marzyła. Jedna ciąża i z głowy :-D

Jak dobry sprzęt to i szybko dobry sprzęt wypatrzy :-D:-D Gratulacje

hej wlasnie dotarlam z pracy, maz na sportach, wiec herbatka i nadrabiamy :-)

asiia sicpol bardzo, bardzo wam gratuluje dobrych wiesci i ciesze sie z wami.

Asiia to niesamowite, ze znacie juz plec. Nie spodziewalam, sie ze to mozliwe :-) Fajnie

reklama
sicilpol super wieści czytałam rano i tak cały czas myślałam o Was, cieszę się

asiia to musi być wrażenie dwójka i do tego już znasz płeć extra

nanulinka co do poronień to powiem Ci ja tak jak Kamila nie miała w bliskim sobie otoczeniu osób które poroniły i nie do końca zdawałam sobie sprawe że tyle jest takich osób- po tym forum dopiero widzę jak jest

A Dorotka nic.......???
Kamila czekam na wieści!!!

Do góry