no ja mam na odwrót ja mam zaś straszny apetyt co chwile jem za niecałe 2tygodnie bede w 3 miesiacu ciązy i mam już ten sam problem nie umie zapiąć spodni muszę je nosić na gumce
reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
A ja w ogole nie tyje czasem troche mniej na wadze mam do 1.5 kg na minusie....we wszystko wchodze ale dla komfortu nie zapinam spodni zeby nie uciskac szczegolnie jak siedze
Ja juz nie mam kompletnie zadnych dolegliwosci: nie wymiotuje, mdli mnie tylko jak jestem glodna albo wejde do sklepu, siku chodze umiarkowanie raczej w normie, w jajnikach tez juz nie ciagnie....
a tu do usg jeszcze tyle czasu ;((((
Vitaserum...mialam dzisiaj sen ze juz byl czerwiec i rodzilismy.... i akurat Ty rodzilas rowno ze mna na jednej sali hehe forum chyba naprawde wciaga i uzaleznia.
A no i moj tez mi niepozwala wchodzić bo potem sie za duzo przejmuje jak komuś tu nie wyjdzie. I tez musze po kryjomcu
Jutro wracam do pracy WKOŃCU)
Ja juz nie mam kompletnie zadnych dolegliwosci: nie wymiotuje, mdli mnie tylko jak jestem glodna albo wejde do sklepu, siku chodze umiarkowanie raczej w normie, w jajnikach tez juz nie ciagnie....
a tu do usg jeszcze tyle czasu ;((((
Vitaserum...mialam dzisiaj sen ze juz byl czerwiec i rodzilismy.... i akurat Ty rodzilas rowno ze mna na jednej sali hehe forum chyba naprawde wciaga i uzaleznia.
A no i moj tez mi niepozwala wchodzić bo potem sie za duzo przejmuje jak komuś tu nie wyjdzie. I tez musze po kryjomcu
Jutro wracam do pracy WKOŃCU)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madziarra21
doskonale Cię rozumiem!!! MAM TO SAMO!!! to jak nałóg
musimy być dobrej myśli i dopingować dziewczyny
Słońce bedziemy je dopingowac i nie wątpie nawet w to, że zostaniemy z nimi do ich rozwiązań, nawet jak będziemy miały rodzic w innych miesiącach w końcu też jesteśmy czerwcówki... tyle, że nie doszłe no ale zdarza się i tak w życiu...
Brydzia współczuję Ci takiego partnera. Widac, że jest nieodpowiedzialny. Skoro wie co to jest seks to i powienien wiedziec czym to grozi a nie teraz zostawiac Cię samej sobie.
veritaserum nie byłam nigdy w operze ale na filmach widziałam, że tam sie chodzi elegancko ale co się martwisz ze nie masz co założyc, powiedz swojemu mężczyźnie, że skoro Cie zaprosił to teraz musi Cię ubrac bo już nie masz w co
A my wybieramy się w sobotę do kina na Listy do M. Mam nadzieje, że film nie jest przereklamowany bo zapowiada się ciekawie.
Monilla
[url=http://www.suwaczki.
Witajcie dziewczyny:-) Ostatnio jestem mało aktywna, gdyż zauważyłam, że jak Was nie czytam to mniej się stresuje i przeżywam. Wybaczcie Ja w sobotę też wybieram się z mężem na Listy do M. U mnie waga stoi w m-cu tzn 68kg, chociaz brzuszek mi wypchało i spodnie mnie cisną, dlatego już kupiłam sobie getry ciążowe:-) Skóra przestała mnie swędzieć po mleczku Nivea dla dzieci, oliwka niestety mi nie pomagała tylko wzmagała swąd W nocy 2-3 x wstaje na siku i w ciągu dnia tez często odwiedzam wc. USG mam za tydz i jestem w miarę spokojna - a raczej staram się:-)
Madziarra21 bardzo mi przykro z powodu poronienia, wierzę, że juz nie długo znów w Twoim brzyszku zamieszka maleństwo
:-)
Madziarra21 bardzo mi przykro z powodu poronienia, wierzę, że juz nie długo znów w Twoim brzyszku zamieszka maleństwo
:-)
Ostatnia edycja:
josevina
Mamusia Franusia
Dziewczyny, jak dziś rano popatrzyłam za oknem, to myslałam, że śnieg pada - taka była mgła i tylko 2 stopnie na + brrrr!
Moje nudności, bolący brzuch i piersi też już poszły w zapomnienie, ale niestety jestem ciągle głodna. Od rana zdążyłam już zjeść śniadanie, ugotować kapuśniak, zjeść 3 pomarańcze, a zaraz zabieram się za ciasto marchewkowe mniam mniam!
Veritaserum ale Ci zazdroszczę tego sobotniego wypadu do opery i to jeszcze na balet rosyjski - najlepszy na świecie. Chętnie bym się za Ciebie wybrała :-) Oczywiście elegancja musi być, więc w piatek z mężem na zakupy, jak się już w nic nie mieścisz.
Moje nudności, bolący brzuch i piersi też już poszły w zapomnienie, ale niestety jestem ciągle głodna. Od rana zdążyłam już zjeść śniadanie, ugotować kapuśniak, zjeść 3 pomarańcze, a zaraz zabieram się za ciasto marchewkowe mniam mniam!
Veritaserum ale Ci zazdroszczę tego sobotniego wypadu do opery i to jeszcze na balet rosyjski - najlepszy na świecie. Chętnie bym się za Ciebie wybrała :-) Oczywiście elegancja musi być, więc w piatek z mężem na zakupy, jak się już w nic nie mieścisz.
veritaserum71
xdorotaa, a to się uśmiałam
Właśnie dzwoniłam do gina i ustaliłam następną wizytę na 16-go. Myślałam, ze wcisnę się na ten tydzień, bo byłam dopiero raz i nie słyszałam serducha, ale się nie udało (strasznie oblegany jest). Moja wina, mogłam zadzwonić wcześniej.
Mam nadzieję, że mi też niedługo przejdą mdłości, bo strasznie upierdliwe są z drugiej strony, dają mi nadzieję na córcię, bo przy synu ich nie miałam:-)
W pierwszej ciąży pracowałam do 5 miesiąca (do zwolnienia) i strasznie mi tego brakuje. Siedzenie w domu daje za dużo czasu na myślenie
Pozdrowienia dla pracujących brzuszków
Właśnie dzwoniłam do gina i ustaliłam następną wizytę na 16-go. Myślałam, ze wcisnę się na ten tydzień, bo byłam dopiero raz i nie słyszałam serducha, ale się nie udało (strasznie oblegany jest). Moja wina, mogłam zadzwonić wcześniej.
Mam nadzieję, że mi też niedługo przejdą mdłości, bo strasznie upierdliwe są z drugiej strony, dają mi nadzieję na córcię, bo przy synu ich nie miałam:-)
W pierwszej ciąży pracowałam do 5 miesiąca (do zwolnienia) i strasznie mi tego brakuje. Siedzenie w domu daje za dużo czasu na myślenie
Pozdrowienia dla pracujących brzuszków
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja dzis tez w pracy, zastepuje kolezanke do czwartku, chociaz sobie na waciki zarobie
moje kochanie mi zrobilo kanapki : bułeczka ciemna ze slonecznikiem przelozona serkiem zoltym, pomidorem i kotletem schabowym :-) wyglada ta buła jak big mac z mc'donalds uczta jak talalala
o zaobaczcie co pisza o masazu piersi w ciazy
WAŻNE
O tym, że masaż piersi nie jest w ciąży wskazany, na pewno wiesz. Stymuluje on bowiem wydzielanie oksytocyny odpowiedzialnej m.in. za skurcze macicy. Teraz zwróć też uwagę na to, by nic nie uciskało biustu (np. za ciasny stanik), bo może to doprowadzić do zatkania przewodu mlecznego i związanych z tym powikłań.
moje kochanie mi zrobilo kanapki : bułeczka ciemna ze slonecznikiem przelozona serkiem zoltym, pomidorem i kotletem schabowym :-) wyglada ta buła jak big mac z mc'donalds uczta jak talalala
o zaobaczcie co pisza o masazu piersi w ciazy
WAŻNE
O tym, że masaż piersi nie jest w ciąży wskazany, na pewno wiesz. Stymuluje on bowiem wydzielanie oksytocyny odpowiedzialnej m.in. za skurcze macicy. Teraz zwróć też uwagę na to, by nic nie uciskało biustu (np. za ciasny stanik), bo może to doprowadzić do zatkania przewodu mlecznego i związanych z tym powikłań.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tialana
Veritaserum ja też mam wizytę 16 i pewnie będę cały dzień szaleć bo dopiero na 18:40 a to szaleństwo już teraz trochę mi się udziela
Jakiś kiepski humor złapałam, rano beczałam mężowi, że mi brzuch nie rośnie, to mi przypomniał, że w niedzielę biadoliłam, że wyglądam jak pulpet, no i miał rację bo biadoliłam, bo wszystko mi się rozpulchniło a brzuszka nie widać a ja bym już chciała taki fajny brzuszek a nie tylko wielkie cycki :-( a potem zaczęłam się nakręcać że może maluszek nam nie rośnie tak jak powinien, chyba póki nie pójdę na tą wizytę to już spokojna nie będę, ciężki tydzień się zapowiada
Jakiś kiepski humor złapałam, rano beczałam mężowi, że mi brzuch nie rośnie, to mi przypomniał, że w niedzielę biadoliłam, że wyglądam jak pulpet, no i miał rację bo biadoliłam, bo wszystko mi się rozpulchniło a brzuszka nie widać a ja bym już chciała taki fajny brzuszek a nie tylko wielkie cycki :-( a potem zaczęłam się nakręcać że może maluszek nam nie rośnie tak jak powinien, chyba póki nie pójdę na tą wizytę to już spokojna nie będę, ciężki tydzień się zapowiada
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
macie tu link gdzie mozecie poczytac na temat szpitali i akcji "rodzić po ludzku"
Fundacja Rodzi
Fundacja Rodzi
reklama
veritaserum71
josevina, jak chodzić to na najlepszy Sama wciąz nie moge uwierzyc. Czasami marzenia się spełniają, tylko że wolałabym wyglądać w tym dniu jak J. R. w Pretty Woman a nie jak...
Tialana, ja mam na 18-stą :-) także pocierpimy cały dzień razem
Ja też narzekam (jak czytacie;-)) na wygląd i objawy, ale gdybym ich nie miała to też bym narzekała, bo myślałabym o najgorszym I jak tu dogodzić kobiecie
Tialana, ja mam na 18-stą :-) także pocierpimy cały dzień razem
Ja też narzekam (jak czytacie;-)) na wygląd i objawy, ale gdybym ich nie miała to też bym narzekała, bo myślałabym o najgorszym I jak tu dogodzić kobiecie