reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, naprawdę ciężko Was nadgonić:)

Ciesze się z powodu wszytskch bijacych serduszek:)

Współczuję strat i wierzę,że szybko w brzuszkach pojawią się nowi goście:)

Co do tycia to u mnie waga stoi narazie to znaczy pól kilo w ta, pól kilo w drugą, włosów na brzuchu nie mam, na nogach też mi nie rosną szybciej, cały czas mi mega niedobrze- w sumie objawy wskazują na dziewczynkę, ale dzień zapłodnienia(równo w owulkę) wskazuje na chłopaka)
hmm.....miała ktoras tak w popredniej ciąży,że mimo baraszkowania w dzień owulacji urodziła się dziewczynka?
Ja dopiero usg prenatalne mam 5 grudnia- to będzie 12/13 tydzień- tak sobie myslę, czy to nie za póxno?

Ostatnia edycja:
reklama
Odnoście tematu "rodzic po ludzku" dowiedziałam się, że w szpitalu, który ja wybrałam (a do wyboru mam tylko 2) nie rodzi się samej na porodówce. Są 2 łóżka oddzielone parawanem i jak dwie naraz ciężarne złapie to nie mam mowy o rodzinnym porodzie, że ktoś będzie obok nas...niby XXI wiek i propozycje rodzinnych porodów, a ni jak ma się to do rzeczywistości:wściekła/y: Ale do porodu jeszcze daleko....i nie wiem czy będe chciała wspólnie z mężem rodzić:-)

Witam Was i gratuluje wszystkim czerwcówką

wybaczcie ale nie bardzo udzielam sie na forum fakt staram sie czytac codziennie bo po tygodniu nieobecnosci mialam prawie 100stron do nadrobienia. Naprawde z Was gaduly :) ja dzis ide do gina na 17.05 i z wynikami badan i zalozyc karte ciazy. Tylko nie zrobilam jednego badania gdyz na morfologie b.ogolne moczu i glukoze nad czczo mialam skierowaniu tu niedaleko mnei do przychodni a tam gdzie chodze do gina mam kawalek piechotka w jedna strone jakies 20min i nie zrobilam badania WR i chce sie zapytac czy mimo ze tam naleze do gina tzn bedzie prowadzic ciaze t czy moge robic badania u siebie w przychodni. Wiecie moze jak to jest?

No ja też się w żadne spodnie nie mieszczę:) Dlatego chodze w legginsach i materiałowych spodniach na gumce:D Ale na wadze mam -1kg więc to chodzi o to że kości miednicy się poszerzają i macica jest powiększona co powoduje większą objętość brzucha

A co do tych facetów co nie chca dziecka albo ich rodzin domagających się skrobanki... to mi się w głowie nie mieści... do pieca z nimi :D To nie są ludzie skoro myślą o takich rzeczach ... to nawet nie są zwierzęta.. niewiem jak można takich ludzi nazwać..

Dziewczyny, naprawdę ciężko Was nadgonić:)

Ciesze się z powodu wszytskch bijacych serduszek:)

Współczuję strat i wierzę,że szybko w brzuszkach pojawią się nowi goście:)

Co do tycia to u mnie waga stoi narazie to znaczy pól kilo w ta, pól kilo w drugą, włosów na brzuchu nie mam, na nogach też mi nie rosną szybciej, cały czas mi mega niedobrze- w sumie objawy wskazują na dziewczynkę, ale dzień zapłodnienia(równo w owulkę) wskazuje na chłopaka)
hmm.....miała ktoras tak w popredniej ciąży,że mimo baraszkowania w dzień owulacji urodziła się dziewczynka?
Ja dopiero usg prenatalne mam 5 grudnia- to będzie 12/13 tydzień- tak sobie myslę, czy to nie za póxno?

No ja niestety niewiem kiedy zaszłam... staraliśmy się przez cały okres dni płodnych czyli od 1 do 9 września.. a w który z tych dni zaskoczyło.. to nie wiem:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry