reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, naprawdę ciężko Was nadgonić:)

Ciesze się z powodu wszytskch bijacych serduszek:)

Współczuję strat i wierzę,że szybko w brzuszkach pojawią się nowi goście:)

Co do tycia to u mnie waga stoi narazie to znaczy pól kilo w ta, pól kilo w drugą, włosów na brzuchu nie mam, na nogach też mi nie rosną szybciej, cały czas mi mega niedobrze- w sumie objawy wskazują na dziewczynkę, ale dzień zapłodnienia(równo w owulkę) wskazuje na chłopaka)
hmm.....miała ktoras tak w popredniej ciąży,że mimo baraszkowania w dzień owulacji urodziła się dziewczynka?
Ja dopiero usg prenatalne mam 5 grudnia- to będzie 12/13 tydzień- tak sobie myslę, czy to nie za póxno?

Ostatnia edycja:
reklama
Odnoście tematu "rodzic po ludzku" dowiedziałam się, że w szpitalu, który ja wybrałam (a do wyboru mam tylko 2) nie rodzi się samej na porodówce. Są 2 łóżka oddzielone parawanem i jak dwie naraz ciężarne złapie to nie mam mowy o rodzinnym porodzie, że ktoś będzie obok nas...niby XXI wiek i propozycje rodzinnych porodów, a ni jak ma się to do rzeczywistości:wściekła/y: Ale do porodu jeszcze daleko....i nie wiem czy będe chciała wspólnie z mężem rodzić:-)

Witam Was i gratuluje wszystkim czerwcówką

wybaczcie ale nie bardzo udzielam sie na forum fakt staram sie czytac codziennie bo po tygodniu nieobecnosci mialam prawie 100stron do nadrobienia. Naprawde z Was gaduly :) ja dzis ide do gina na 17.05 i z wynikami badan i zalozyc karte ciazy. Tylko nie zrobilam jednego badania gdyz na morfologie b.ogolne moczu i glukoze nad czczo mialam skierowaniu tu niedaleko mnei do przychodni a tam gdzie chodze do gina mam kawalek piechotka w jedna strone jakies 20min i nie zrobilam badania WR i chce sie zapytac czy mimo ze tam naleze do gina tzn bedzie prowadzic ciaze t czy moge robic badania u siebie w przychodni. Wiecie moze jak to jest?

No ja też się w żadne spodnie nie mieszczę:) Dlatego chodze w legginsach i materiałowych spodniach na gumce:D Ale na wadze mam -1kg więc to chodzi o to że kości miednicy się poszerzają i macica jest powiększona co powoduje większą objętość brzucha

A co do tych facetów co nie chca dziecka albo ich rodzin domagających się skrobanki... to mi się w głowie nie mieści... do pieca z nimi :D To nie są ludzie skoro myślą o takich rzeczach ... to nawet nie są zwierzęta.. niewiem jak można takich ludzi nazwać..

Dziewczyny, naprawdę ciężko Was nadgonić:)

Ciesze się z powodu wszytskch bijacych serduszek:)

Współczuję strat i wierzę,że szybko w brzuszkach pojawią się nowi goście:)

Co do tycia to u mnie waga stoi narazie to znaczy pól kilo w ta, pól kilo w drugą, włosów na brzuchu nie mam, na nogach też mi nie rosną szybciej, cały czas mi mega niedobrze- w sumie objawy wskazują na dziewczynkę, ale dzień zapłodnienia(równo w owulkę) wskazuje na chłopaka)
hmm.....miała ktoras tak w popredniej ciąży,że mimo baraszkowania w dzień owulacji urodziła się dziewczynka?
Ja dopiero usg prenatalne mam 5 grudnia- to będzie 12/13 tydzień- tak sobie myslę, czy to nie za póxno?

No ja niestety niewiem kiedy zaszłam... staraliśmy się przez cały okres dni płodnych czyli od 1 do 9 września.. a w który z tych dni zaskoczyło.. to nie wiem:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry