reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

jaka cisza tu nastała....

ja dziś jakaś zabiegana jestem. Jak rano wstałam tak dopiero teraz mam chwilkę by usiąść i odsapnąć

młody chodzi i powtarza "rano kafka, wiecolem ub (żubr)":-D

Młodak muszę obejrzeć bo przyznam, że nawet nie wiem co to za bajka:zawstydzona/y:

Aylin całe szczęście, że winowajca się znalazł

Kasiek kciuki za jutrzejsze badania

reklama
Witam Was dziewczyny!

My po urlopie nie możemy się pozbierać. Mój T. dopiero dziś do pracy poszedł więc mam chwilkę bo tak to zawsze coś do roboty.

Nadrobiłam Was tak zdawkowo. Ale od teraz obiecuję czytać Was na bieżąco.

Kasiek &&& za dzisiejsze badania

Buziaczki

Ja tak z doskoku jestem, bo mam parę rzeczy do zrobienia w domu.

Jutro prababcia Gabi kończy 90 lat i robimy imprezę w restauracji, więc mam w związku z tym troszkę przygotowań :-)

Padam na twarz...od rana biegam! Rano jedno laboratorium, potem drugie to na wymazy srazy, szybki wyskok do mamy po wawrzywka i na koniec w południe do Poli koleżanki i dopiero wróciłam...i tak właśnie leżę, odpoczywam!

Wyniki za tydzień. Dzięki za kciukasy. Póki co z krwi wyszły bardzo niskie płytki krwi:/ Norma 150-440, a ja mam 130. Ostatnio jak miałam 170 to mówił że i tak niskie...koleżanka bierze na to sterydy, bo niebezpieczne w ciąży. Kuźwa zawsze coś...

Ostatnia edycja:
My wstalismy przed 9-tą, więc jestem w sumie wyspana. Tylko w nocy Szymon strasznie sie rzucał i popłakiwał. Ewidentne coś mu sie śniło.
Za to pogoda u nas dzisiaj dołująca. Pochmurno, wilgotno i chłodno. Aż się tyłka z domu nie chce ruszyć...

reklama
Jestem wkurzona bo K. poszedł dziś do pracy a mieliśmy w planach pojechać na większe zakupy.. pojedziemy jak wróci i chyba przenocujemy u teściówki.

Muńka bawcie się dobrze na urodzinach prababci

Kasiek będzie dobrze:tak:

Aylin współczuję tak wczesnej pobudki. My dziś do 8:30 pośpiochaliśmy

Do góry