reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Sylka przedszkola do 17-ej? :-D proszę cię ;) tu jets PL, a do tego mieszkam w mieścinie 8tys. przedszkola są dwa państwowe - jednio do 13 drugie do 16, ale dwulatków nie przyjmują, 2,5 zresztą też, bo za dużo chętnym, a za malo miejsc.
S idzie do prywatnego przedszkola prowadzonego przez siostry :)/) ale nie mam innego wyjścia... to przedszkole jest do 15.30...
ogólnie powinien iśc do wiejskiego przedszkola, ale tam go chcą dopiero od stycznia, ale ja już nie daję rady psychicznie z teściową...

co do smarkania to S sam smarka, ale raczej takie wodniste glutki, tych gęstych jeszcze nie umie dobrze wysmarkać

reklama
hej

Wpadłam sie przywitać :tak:

Jakoś coraz mniej mam czasu na pisanie :sorry2:

Adi w nowym przedszkolu czuje sie dobrze, ale wstawanie przed 6 go bardzo męczy, dlatego od dziś kładziemy go o19. Dzis zamiast myć zeby połozył się na dywaniku w łazience i prawie zasnał. :szok:
Mati został w starym, bo dyrektorka bała sie go przyjąc, bo dopiero co 2 lata skonczyl. Dziwne,że wczęsniej gdy do nas dzwoniła tego nie zauważyła. No cóż - nie ważne. W zwiazku z tym że chłopcy zostali rozdzieleni Mati co dzien płacze rano przy zostaniu, mam nadzieje ze szybko oswoi sie z sytuacją.

Co do braku czasu to nie wiem co zrobie w zimie jak teraz sie wykańczam. Wstaję o 5;20 do domu wracam 16-17, obiadokolacja, mycie i spać. Znowu zasypiam z chlopakami. O Siłowni już zapomniałam. Czekam az organizm sie przestawi.
Wczoraj przez godzine pojeżdziłam z A i moja sis gokartami po parku i ledwo co zeszłam z niego. A już taką dobra kondycję miałam i wszystko przepadło.:zawstydzona/y:

Sylka zdrówka dla Szymka. Mati już dawno sam dmucha nosek.

Zaza szkoda ze szef sie nie zgodził :( U nas przedszkola do 17tej, a to prywatne do którego chodzi Mati to do oporu ( tzn do której rodzice potrzebuja)

Kasiek Polka to aniołek, więc u Ciebie będzie luzik. Z własnego doświadczenia niestety wiem, ze im dzieci starsze tym jest gorzej.

Resztę ściskam i pozdrawiam ( nie pamietam co która pisała - sorki)

Postaram sie pisać częsciej - trzeba rozruszać to forum, bo jakoś słabo ostanio z frekwencją. :-p

Aylin wlasnie!:p

Zaza u mnie panstwowe do 17.00 a prywatne do 17.30. Bezsensu ze u was tak ktorko. Przeciez wiadome ze ludzie dluzej pracują!

Andzia z du.pci ze ich rozdzielili jak byli razem:/ Ale pewnie na jakis czas, bedziesz mogla go w styczniu przeniesc? Poki co zycze aby szybko oswoil sie z sytuacja! A tobie duzo energi, nie dziwie sie ze jestes wyczerpana:/

Jak u mnie w czw bedzie OK (lozysko podniesie sie) to rezygnuje z niani. Jakos dziwnie sie czuje ze ktos zajmuje sie moim dzieckiem gdy jestem w domu:/ Ja naleze do osob samodzielnych i wpienia mnie to. Oczywiscie jesli wsio bedzie OK ze mną.

Alijenka Aga pasi wam ten tydzien (poza czw)?

Witam :) u nas jakos szybko dni mijaja :) korzystamy z pogody jeszcze :) w sobote zaliczyliśmy zoo i kibicowanie siatkarzom, a w niedziele muzeum pociągowe (kasiek przejeżdżaliśmy przez Twoją mieścinę ) :)

Kasiek nam pasuje ten tydzień :)

reklama
Do góry