reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Polaa no ja wiem, ze za lekarzami nie przepadasz ;-) Dobrze, ze juz lepiej sie czujesz.

Sylka ja raczej nie zwracam uwagi rodzicom ( choc czasem bym chciala). Raczej dzieciom, tak zeby rodzice slyszeli ;-) Za to L sie nie cyrtoli - jak chlopak wywalal Tomka na placu zabaw, to go wzial pod pachy i przestawil pare metrow dalej ;-)

Munka zawsze szkoda jak ktos wyjezdza. Ja tez lubie jak ktos jest - wiecej motywacji do dzialania.

Asik, Sylka szkoda chlopakow, ze tak tesknia. Na pewno szybko sie przyzwyczaja, ze starsze rodzenstwo wybywa do szkoly - a jaka bedzie radosc jak dziewczyny wroca :)

Aronia odezwala sie po nawolywaniach, ale byla to krotka informacja, ze sledzi wydarzenia z Ukrainy (chyba) i bardzo ja to zaabsorbowalo. (mam nadzieje, ze niczego nie przekrecilam)

reklama
Hej.

sylka dzięki, dzisiaj już prawie dobrze. Zdecydowanie lepiej niż wczoraj :tak:
Co do podróży z Polski to u nas tak samo było na szczęście. Wojtek przespał cała noc, tak samo Kuba a w dzień (te kilka godzin) siedzieli grzecznie ispali co po chwile :-D A na promie radość na całego.

A czemu tutaj jest taka cisza ??

bo co niektóre maja mdłości i im sie kiepsko pisze...

A na,serio - cos mi cuchnie w szafce z przetworami. Musze wydrzeć i przejrzeć zawartość. Podejrzewam za wcześnie wsadzone ogórki - moze sfermentowaly

Ostatnia edycja:
Aylin a to winowajca, no :)

Polaa zdrówka!!!!!

Dla mam dzieci zakochanych w Maszy - o 20:00 na TVPABC od wczoraj jest Masza i Niedźwiedź w polskiej wersji. Ależ z K mieliśmy radochę z oglądania. Bo młody już spał oczywiście.

Sciskam wszystkie!

Ide jutro na posiew moczu i wymaz pochwy bo mnie od wczoraj kluje w szyjce a dzis doszedl bol dolem brzucha...grrry!

Aylin nudnosci mowisz;D Dobrze ze sie winowajca smrodku znalazl!

Polaa super ze wracasz do zrowia!

Asik jak u sasiadow. Mloda tylko chodzi i wola Wiktoria (a ta w szkole):p

Jezu dziewczyny nie wiedziałam ze niewielka ilość ciasta (chyba drożdżowego) może az tak cuchnąć. T rozkręcił na balkonie sprzet wyczyscił i zostawił na cała noc. A dziś chyba do sody to wrzuce bo dalej daje....

reklama
Do góry