reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mnie tak napierdzielala kosc ognowa w nocy ze zasnelam po 3.00. Mialam wrazenie jakby wszystko mi sie rozchodzilo a kosc nawalała i juz mialam wizje wizyty na IP.

Aga moja mama przywiozla mi tez pomidory zebym przeciery porobila i zielonej pietruszki bo siekam i mroze w woreczkach na zime:)

Alijenka jak sie jest 'kaleką' jak ja obecnie to ten plac jest zbawieniem. Doszly tam jeszcze inne rzeczy. I mam mlodą z glowy. A plac ze slizgawką i hustawką kosztowal w promocji w Castoramie 200zl:p Jak sie rozleci to nie bedzie szkoda ale poki co wydaje sie solidny, grube bele.

Sunshine pieknie!!! Tapeta cudna, sciana tablicowa swietna...kocham taki styl wiejący Skandynawią:)

Alijenka Aga to zgadajcie sie na kiedy wam pasuje. Nigdzie nie ruszam sie i zapraszam:)

Jesteśmy od wczoraj w Poznaniu. Dziś jak na złość pada i nie wiadomo czy pojedziemy do zoo...oby się rozpogodziło bo Oliwia będzie zawiedziona.

pozdrawiam

Hej! Znów mało zaglądam, bo przyjechała do mnie kuzynka :) wczoraj szalałyśmy w klubie i wróciłyśmy o 6.00 - o tej godzinie wracałam często z imprez na studiach, ale odkąd mieszkam w Wawie zdarzyło mi się to pierwszy raz :)

Sunshine - gratulejszyn,zdolna jesteś!! G tez brała lactulozę. Mam nadzieje, że problem zniknie.

Alijenka - nie ma jak wspólne wakacje... :/

Kasiekz - cuuudny plac zabaw! Świetny ten domeek!

Mlodak - wpadniemy w końcu :) ;)

G znów zaczęła nam się wcześnie budzić...wrrr

My wczoraj z dzieckiem o polnocy wyszlismy z parapetowy znajonych. Moje dziecko szalalo ze swoja rowiesniczka, jadlo grilla, popcorn, chipsy...aaaa miala dzien dziecka normalnie. A ja zostawilam zimowa koldre na tarasie...i nie wiem skad przyszla ulewa ze teraz tydzien bedzie schla.

Kasiek my byliśmy na grillu u znajomych- młoda też do północy na nogach. Miałam nikłą nadzieję że pośpi do 9. Ale gdzie, wstają o6...

wczoraj zakończyłam, dzis rozpocznę :p

Hello lasencje.
Sunshine - slicznie u was się robi :) gratuluje ręki. Ja chetnie bym sie od siebie wyprowadziła, sciana znów zaczeła przemakać i prawnik juz wkroczył. Bedziemy z deweloperem chyba w sądzie walczyć.

Poza tym pekł nam plastik w lodówce, obudowa na dole pod szuflada na warzywa. szczęscie ze namówił nas pan w sklepie na ubezpieczenie. I hestia ma zgryz bo rzeczoznawca (ich) orzekł ze wada materiału i częśc do wymiany.... ale tej cześci nie ma osobno. A lodówka 3 tyś. Wiec biedny ubezpieczyciel nie wie co z fantem zrobić :)

Niunia moja ruszyła z gadaniem przez weekend. Powtarza wszystko. Na jaja w sobote mówimy do niej powiedz ketchup - a ta powtórzyła. Nam szczęki do ziemi opadły :)

teraz jeszcze pampersiak został do odstawienia

Aylin moja do 9.15 spala. Ale ona codziennie do 8.30...nie zapeszając tu! Wow gratulacje dla Tysi! Widzisz, musiał nadejść jej czas a na 2,5roku to juz w ogóle będzie klepała:) I współczuje przebojów ze scianą:/ Oby zakończyło sie dla was pozytywnie. Co do lodówki u nas uszczelka od drzwi odeszła. Wymienili a miesiąc przed końcem gwarancji powtórka z rozrywki. I tym razem M robil aferę, wydzwaniał, opierdzielał a ich serwisanta z nowa uszczelką pogonił i udało się-wymienili cale drzwi i od roku jest OK.

robimy muffinki czekoladowe:)

hallo, już po wakacjach!

Ostatnia edycja:
Witam,

a co tu taka cisza? ;-)
Wlasnie polozykam wojtka spać, Kuba w szkole wiec cisza w domu :tak:

Aylin in wojtek mówi na keczup dup :-D "Mama daj dup do kibasy" (kiełbasy)
Teraz już będzie mowić na całego, gratulacje.

Sunshine no pięknie, zdolna jesteś :)

kurczękurczę przeziebiona jestem jak nie wiem i do tego ucho mnie boli. Mam dość

reklama
Jestem dzisiaj jakaś nieogarnięta...nie wiem za co się wziąć

Wczoraj jednak się rozpogodziło więc zaliczyliśmy zoo. Oliwka szczęśliwa choć pod koniec już marudziła, że nogi ją bolą. Damian zafascynowany słoniem. Wymyślił sobie nawet, że słoniowa trąba go złapała:-)

Polaa zdrówka

Sunshine zdolna bestia z ciebie:tak:

Aylin super, że Tyśka tak się rozgadała

Do góry